Merhaba arkadaşlar sizle paylaşmak istediğim bir konum var. 4 yıllık evliyim 3 yıl önce kirada oturmayalım diye arabamızı satıp krediyle ev aldık. Evimiz sıfırdı haliyle apt daki herkes bizle aşağı yukarı ayni zamanda taşındı taşınan kişileri görünce bana uymaz ama enazından aile apt diye şükür ettik. Bana uymaz derken görüntü itibariyle çoğu annem ve büyükannem yaşında. Neyse arasıra görüştüğüm oldu evine geldiler nadirde olsa ben gittim birkaç defa eşim işe gider gitmez kahveye gelmek istediler müsait olmadığımı söyledim dedikodumu yapmışlar bunuda karşı komşu teyze söyledi.karşı komşum diğerlerine göre nispeten daha iyi diye düşündüm ancak fark ettim ki kapı gözetleme sürekli balkondan kim kime geldi diye bakma merakı sarmış hatta birgün çöpümü kurcaladığını bile fark ettim. Şuan hamileyim çok zorlu bir tedavi sürecinden geçtim beni her gördüğünde bana dua ettiğini söylüyordu zaten sürekli olarak dini konulardan konuşan bir insan sanırım buda itti beni biraz... zeytin bahçesi var bir kaç kez ordan almam konusunda üstü kapalı ısrar etti bende aldım hem pahalı hem eksik getirdi birdaha alışveriş yapmama kararı aldım. Ama görüşmekte istemiyorum artık malesef laf taşıma huyunuda keşfettim dün alışverişe çıktım pencereden geldiğimi gördü hemen tele sarılıp arıyor laf lazım galiba... şimdi ben selamı sabahı kessem bana dua etmiş birine karşı haksızlık mı yapmış olurum