- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diyeDuyarsın diye yusuf yusuf olmuş. Kendince anlatmış. Yeme derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diyeDuyarsın diye yusuf yusuf olmuş. Kendince anlatmış. Yeme derim.
Tabiki de asla o niyetli değil ama kadın tuhafValla benim gördüğüm evli kadınlar kocalarını çok rahat aldatıyor. Yani 12 senelik bir DUL olarak kimsenin kocasına kışt demedim, ancak bir çok gördüğüm duyduğum evli kadın macerası anlatabilirim size.
Evet bana eşim söyledi aldığı gün o yüzden eşime kızsam da bir şey yaptığını düşünmedim yapacak kişi söyler mi verdim konuştuk
Gayet medeni cevap vermişsinMerhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
En baştaki davranışı yanlış eşinizin. Elaleme numara verirse ararlar gayet normal. Ne amaçla veriyor belli değil. Tanımadığı bir insana karşı bu ne samimiyet yani? İlla kadın olmasına gerek yok. Erkeğe de durduk yere kimse numarasını vermez.Bilmiyorum bana anlattı ilk günden olayı arkamdan yapmadı engelli listesinde bile ben kaç gün sonra gördüm o bakmamış
Kocan çok akıllı. Kadın gelir sana bir şey yumurtlar diye kendince olayı yumuşatarak anlatmış ki sana bir şey gelirse zaten kocam demişti diyip eşini tutasın. İse yaramış gibi duruyor. Bir de eşin niye engellemiş ya hayırdır?Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diye
Asla öyle değil sizce bir halt karışıyor mu benimKocam da kocam kocam .. burnuma mis gibi kokular geliyor sen kadına tepki vermeye devam et
Ben engelledimKocan çok akıllı. Kadın gelir sana bir şey yumurtlar diye kendince olayı yumuşatarak anlatmış ki sana bir şey gelirse zaten kocam demişti diyip eşini tutasın. İse yaramış gibi duruyor. Bir de eşin niye engellemiş ya hayırdır?
Ne yapmalıym nasıl doğru karar vereceğimKocan çok akıllı. Kadın gelir sana bir şey yumurtlar diye kendince olayı yumuşatarak anlatmış ki sana bir şey gelirse zaten kocam demişti diyip eşini tutasın. İse yaramış gibi duruyor. Bir de eşin niye engellemiş ya hayırdır?
Gözünü 4 aç hatta 10 aç. O kadar diyeyim artık.Asla öyle değil sizce bir halt karışıyor mu benim
Ben engelledim
Bir de kadını dinlemek lazım,böyle konularda tek taraflı bakamam.Dul kadın ne demek ayrıca ya,çirkin bir başlık olmuş.Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diye
Bir şey yapmayacak olsa seninle tanışmak isteyen kadı ina kendi numarasını değil sizin numaranızı verirdi.Sizce bir şey yapacak olsa bana der mi numara istedi yok konuştuk yok böyle oldu diye
Takip et çaktırmadan. Ben bu işte kocanızın da masum olduğunu düşünmüyorumNe yapmalıym nasıl doğru karar vereceğim
Ben kötü manada yazmadım. Sizce ne yapaym ayrılayım mı yoruldumBir de kadını dinlemek lazım,böyle konularda tek taraflı bakamam.Dul kadın ne demek ayrıca ya,çirkin bir başlık olmuş.
Ne yapayım engelledim duruyor kadına o kadar hakaret ettim niye aradım dedim ağzını açmadıTakip et çaktırmadan. Ben bu işte kocanızın da masum olduğunu düşünmüyorum
Kocanin numarası onda Merve hanım ve maşallah senden çok o komşuluk yapıyorEvet bana eşim söyledi aldığı gün o yüzden eşime kızsam da bir şey yaptığını düşünmedim yapacak kişi söyler mi verdim konuştuk
O boşanmış kocası yok ve tehlike arz ediyorDul ne ya
Hanımefendi ben o manada yazmadım kimseyi küçümsemedim boşanmak gayet normal ben bunu kötülemem olabilirDul ne ya, senin yarın öbür gün ‘dul’ olmayacağın ne malum?
Kocan ‘dul’ avına çıkmış bile. Dikkat et eziklemeye çalıştığın kadın gibi ‘dul’ kalmayasın.