• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Kocan kadına asılmış
Hatta yakınlaşmış bile olabilirler
Yoksa durduk yere kadın aramaz
Her kadını ruh hastası, kocanızın peşinde falan sanmayın, bu tip olaylarda kadın iki kere aradıysa kocanız emin olun aylarca dil döküp peşinden koşmuştur

Yani sizin gördüğünüz buzdağının görünen kısmı
Görünmeyen kısmında kocanız var

ayy hic de öyle durmuyor. adam muhabbete girecek olsa karısını hiç işkillendirmez. seni sordu numaranı istedi falan demez kendisi gizliden ilerletir muhabbeti. amma seviyorsunuz, koruyorsunuz kolluyorsunuz milletin sevgilisine kocasına yamanmaya çalışan kadınları. ben de bunu anlamıyorum yaa.. ortada bir ihanet olsa tamam kocasını sorumlu tutsun. ama ortada sürekli kocaya yanaşmaya çalışan biri var. çok iyi yapmış, az bile yapmış konu sahibi.

Karisini aldattigi kadini esiyle tanistirip kanka yapan bile var. Her sey gizli olacak diye bir sey yok.
Siz de ne cok seviyorsunuz koca korumayi. 😀
Böyle şeylerle işi olmayan adam numara filan vermez tanimadigi etmedigi elin kadinina. Eşimin komşu kadinda numarasi olamaz durduk yere. Oluyorsa niye ariyorsun diye kadina sövmem ben acikcasi, eşime dönerim numarani her isteyene veriyor musun diye

Ya sakin ol burda söylenilen hersey bir zan ve sözden ibaret..akıllı ol akıllıca davran..
Dul vurgulamasi kesinlikle hoş olmamış..bende bosandigimda en rahatsiz olduğum kelimelerden biri idi.
Ama esin de belki o an için doğru davranmadı kendinizi doldurmamanizi tavsiye ederim

Böyle bi olayın yaşanması zaten çok saçma ama madem eşiniz doğru söylüyorsa en başta kendi numarası yerine sizinkini vermeliydi ya da ben eşime ileteyim demeliydi. Kendi numarasını verme olayı eşinizin de çok masum olmadığını düşündürür bana, ne alaka

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı
Dul kelimesi çok çirkin bana göre ayrıca eşin niye muhatap oluyor kadın numara istedi diye niye kendi numarasını veriyor hata arıyorsan eşinde hatalı

Dört yıldır aynı binada oturuyorum bir karşı komşumu tanırım selamlasiriz . Telefon almadık . Kocam gelse kadının numarasıni aldım sana soru soracak dese hayırdir sen derim . Ne alaka samimiyet kurdunuz? Apartmanla ilgili bir sıkıntı olur telefon alınır verilir de sizin koca da iyi gelmedi bana

Aklıma bir teori geldi ancak doğrudur-yanlıştır bilemem; yani "Kesin böyle" diyemem ve öyle de algılamayın ancak, eşinizin o kadınla bir süre ilişkisi olmuş, eşiniz kadını terk etmiş ancak kadın tarafından "Eşine anlatırım, numarasını vermezsen karşısına çıkar konuşurum" diye tehdit edilmiş/eşinizi kadın terk etmiş eşiniz bırakmak istemediği için artık kadına gına gelmiş ve yine kadın sizin numaranızı "karşısına çıkarım" diye almış, eşinizi korkutmak için sizinle muhabbet etmiş, (Anlatacak stresi yaşatmak istemiş), eşiniz de yediği haltlar ortaya çıkmasın diye "Bir kadın vardı ya, öyle senle tanışası varmış" diye ortaya sallamış gibi görünüyor.

Son düzenleme:
ayy hic de öyle durmuyor. adam muhabbete girecek olsa karısını hiç işkillendirmez. seni sordu numaranı istedi falan demez kendisi gizliden ilerletir muhabbeti. amma seviyorsunuz, koruyorsunuz kolluyorsunuz milletin sevgilisine kocasına yamanmaya çalışan kadınları. ben de bunu anlamıyorum yaa.. ortada bir ihanet olsa tamam kocasını sorumlu tutsun. ama ortada sürekli kocaya yanaşmaya çalışan biri var. çok iyi yapmış, az bile yapmış konu sahibi.
Hiç böyle düşünmüyorum valla. Herkese herkes yanasmaya çalışabilir. Kaleyi açarsan top atan çok olur. Siz millete telefon dağıtmiyorsuniz değil mi ? Kocana soru soracağım dese kendi numaranizi verir misiniz ?

Bir de böyle inandırıcı olmayan hikayelere nasıl inanabiliyorlar ya
İnanmak isteyip kendilerini kandırıyorlar bence
Bir de konu sahibinin kocası da tam yapabilme ihtimali olan profil geçmiş konusuna bakın tinder falan havada uçuşuyor güya oyun indirirken yanlışlıkla indiriyor beyefendi yani adam yazdıkça hikayeleri bakmış yeniyor artık prodüksiyon kurmaya gerek bile görmemiş aklına geleni uydurmuş

Bizim yazlik komsunun kocasi esi yokken baska komsuyla aldatiyordu, esi gelince kadini ve cocuklarini kahvaltiya cagirip, arkadas olun demis. Komsular dayanamadi soyledi gerci bu sefer de kadinin bosanmayi gozu yemeyi de kocama iftira atiyorlar, acaba gozleri kocamda mi demis 😔😔 soyleyenleri suclu cikardi.

Bakın güncel bilgi geldi konu sahibinin kocası "yanlışlıkla" Tinder indirmiş .

Tüm kötü şeyler konu sahibinin kocasının başına geliyor yazık

Bu gibi durum başıma gelse ilk sorgulayacağım eşim olur. Ama siz mi körü körüne güven duygusundasınız yoksa bende mi sorun var demekten alamıyorum kendimi. Eşinizin yaptığını tek cümleyle açıklamak gerekirse 'minareyi çalan kılıfını hazırlar' .

Bizim yazlik komsunun kocasi esi yokken baska komsuyla aldatiyordu, esi gelince kadini ve cocuklarini kahvaltiya cagirip, arkadas olun demis. Komsular dayanamadi soyledi gerci bu sefer de kadinin bosanmayi gozu yemeyi de kocama iftira atiyorlar, acaba gozleri kocamda mi demis 😔😔 soyleyenleri suclu cikardi.
aynı bizim konu sahibi 😂

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
bn kesin dövmüş olurdum aramak nedir ayrıca ne münasebet eşine numara vermesi ya konu ne olursa olsun eşinizden siz yine kontrol edin böyle tipler var dul olup olmaması değil karakter meselesi

Back
X