Komsu geliyor temizlik

Pis ev kendini belli ediyor zaten. Özellikle orasına burasına bakmaya gerek yok.

Ayrıca gelen kusur bulmaya geliyorsa evin bal dök yala olasa bile bir kulp bulur. Onun için kendini çok sıkma derim.

Biz dikkat etmiyoruz desekte böyle oturmalarda mutlaka ediliyor.
Çay alma bahanesiyle mutfağa bakan bile var. Ben halıda saç tüy falan görürsem hoşlanmam.

Bir de titizliğini kendi kahveye çağırdığı komşusunun gözüne sokan modeller var. bknz. eski komşum :KK70:

Resmen "rahat etsen de etmesen de sen gittikten sonra dip köşe temizleyeceğim" der gibi kaç günde bir evi klorladığını anlatırdı.
İnsan çağırma o zaman yahu konuş biblolarla banane.. :KK70:

Ben hiç bakmıyorum önemsemiyorum gözüme de takılırsa iğrenmiyorum önceden de takmazdım ama kendi çocuğum olunca daha iyi anladım halıları istediğin kadar yıkat koltukları istediğin kadar örtüyle kapat çocuk bir şekilde kirletiyor o yüzden özellikle çocuklu evlere hiç mi hiç bakmıyorum önemli olan gönül hoşluğu benim evime de pis mi temiz mi diyecek olan varsa gelmesin

D Duru000 bir kaç sene sonra ay ne kadar gereksiz bir şeyi dert etmişim diyeceksin..

Hiç unutmam yeni evliyken eşimin akrabaları yemeğe gelecekti. Bir gün önce temizlik yapayım dedim ama ne çok vaktimi aldı. Sanki hayatımda hiç temizlik yapmamışım gibi temiz evi kazıdım durdum.. :KK70:
Ne gerilmişim aptal kafam..

Şimdi evin çocuklu halini düşünüyorum da acil durumlar rötuş yapmayı çok iyi öğrendim :KK45:

Ev temız olsun yeter heryerın parlamasına gerek yok. Zaten dedıkodu yaoacak kısı her yer bal dokup yalancak gıbı olsa bu seferde temızlık takıntısı var evıne gırılmez onun der (:

Banyodaki havlu ıslak olmasın,
Yerlerde sac,kırıntı vs olmasın yeter.
milletin evine temizlik bekcliği yapmaya gitmiyrum sonuçta.
Islak havlu kilit noktam ama:)
Ona tahammulum yok:)

Tuvalet banyo çok önemli benim için gerisi zaten ne kadar pis olabilir misafir çağırıyorsunuz sonuçta

Şaka olmalı 😥 ben ozaman işimi tekrardan garantiye alıyım kapıdan girer girmez terlik veriyim
Şaka tabi yani ben de temizliği severim, misafirim geldiğinde evim temiz olsun isterim ama dip bucak kontrol edecek misafir hiç gelmesin. Ben kimsenin evini kontrol etmem, edilmesini de istemem.

Misafirliğe gittiğimde evin pisliğine temizliğine dikkat etmiyorum çünkü temizlik avcısı değilim.Hijyen kontrolüne değil misafirliğe gittiğim kişiyi görmeye gidiyorum

wc disinda bir yere temizmi diye bakmam ama evin icinde cop kokusunuda sevmem havalandirilmis ev yeterlidir benim icin

Ev temız olsun yeter heryerın parlamasına gerek yok. Zaten dedıkodu yaoacak kısı her yer bal dokup yalancak gıbı olsa bu seferde temızlık takıntısı var evıne gırılmez onun der :-)
Kızlar konuyu actıgımdan beridir temizlik yapıyom simdi TV izliyom birazdan kalkıp Halıları silicem 😥

Evi topla ortalıkta bi şey olmasın süpür paspas yap toz al tuvaleti banyoyu yıka bulaşık olmasın halıların lekeli değilse tamam iste temiz oldu evin

Temizlik hastası teyzem kapılara çok dikkat eder. Kapı kolunu bile yeleginin ucuyla aciyor,o derece.

Banyo, tuvalet,mutfak tezgahı illa ciflenmiş olmalı der.

Benim kriterim ise halinin üzerinde kırıntı olmaması. Cocuk doğduktan sonra ölmeyecek kadar yemek ve temizlik prensibine baglandim

Back
X