Bayram temizliğimi 1 günde halletmiş oldum işteBu bahaneyle evini temizlemis oldun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayram temizliğimi 1 günde halletmiş oldum işteBu bahaneyle evini temizlemis oldun
Valla yorumları okudukça şık oluyom iyice piskolojm bozulduBeyaz çorap giyerim. Sonra bakarım altına. Altı siyahlasmissa daha o eve adımımı atmam.![]()
Yüksek bir dolaba çaktırmadan parmağımı da degdiririm. Tozluysa yine benim kriterlerimden geçemez.Valla yorumları okudukça şık oluyom iyice piskolojm bozuldu
Ne kadar yordun kendiniKızlar konuyu actıgımdan beridir temizlik yapıyom simdi TV izliyom birazdan kalkıp Halıları silicem![]()
Kız çağırma bidaha komşu momşu, canın ne zaman istiyosa o zaman yap temizliğini en güzeli valla, çok da gerekmeyen insanlarsa gelmesinler daha iyi napcanSabahtan beri temizlik yapıyom evleri elimle dip Köse sildim yarın yine vilada yaparım
Kiz bayrama daha cok var o zamana bidaha yaparsın. Ben de eve kim gelirse gelsin dip köşe temizliyorum malesef takigim bu misafir konusunaBayram temizliğimi 1 günde halletmiş oldum işte![]()
Misafir gelecek diye özel temizlik yapmıyorum. Düzenli temizlik yaparım. Dikkat edilecek en önemli konu toz alın mutlaka. Kapılar, TV vs toz evi pis gösteriyor. Banyo tuvalet temizliği önemli. Çocukları var mutlaka kullanır. Her tarafı süpürün. Kısacası ortada eşya bırakmayın, toz alın, banyo tuvalet temizleyin yeter.Binadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular. Bana gelen kadın 25 yasında 2 cocucu var pek tanımıyorum binadan kaynanası eltisi binadan pek kimseyle muhatap olmazlar diğer eltisi tepemde oturuyor her allahın günü tepeden pislik sirkeler kavgalıyız onla. Ona nispeten mi geliyom dedi bilemiyorum. Şimdi benim evimin temizliği orta derece ne pis ne de asırı temiz dikkat etmediğim yerler olabilir mesela sizler misafirliğe gittiğiniz zaman nelere dikkat edersiniz bende ona göre dikkat edeyim binada laf cıkmasın. Birde çayın yanına hafif atıştırmalık görseli güzel seyler yapmak istiyorum
Ya ben halılalarımı halıcıya vercektim misafir gelcegi için pis Halıları tekrar serdim ama silicem NEKADAR temizlenir bilemiyorum. Onun harıcınde dip köşe sildim evleriKendim evimin temizliği konusunda çok hassasım temizlik, her yerin çok düzenli olması beni aşırı mutlu eder, ama misafirliğe gittiğim bir evde kendi evim kadae detaylı düşünmem. Öncelikle hazırlanan şeylerden çeşit olması vs benim için önemli değildir, tek parça olsun güzel olsun birlikte oturup yiyelim yeterli, hiç olmasa bile olur, ama yinede evinize ilk defa gelen biri bir beklenti içinde gelir muhakkak, ağlayan kek ya da ıslak kek yanına da bir kısır çay yapsanız gayet yeterli gelir. Temizlik konusunda, ev içinde bir iki saç teli görsem parkeye falan düşen hiç umrsamam dökülür tabi derim ama halıya düşmüşte oraya yapışmış birden fazla saç benim bir daha o eve girmeme sebebim olur, her yerde varsa banyoda yerlerde varsa mutfakta tahta halı üstüne kıl varsa çok kötü olurum. Tuvaletin temiz olmasına çok dikkat ederim, çay içtiğim bardağın temiz olması kullandığım çatalın temiz olması kokmaması önemli, ( bizim buralarda o kokuya sassı sassı kokuyor denir) ama mesela bir yetde toz görsem çokta umursamam sonuçra her an olabilir toz. Ama gün sonunda evden çıkarken çorabımın altına bakarım , kararmışssa hafif o benim için yeterlidir. ( iyiki çok takmam dedim ha
) etrafımdaki insanlar geneli hepsi çok titiz temizliği seven insanlar, bir iki tane var çorabımın battığı yakın tanıdığım, onlara da gidip gelmiyorum artık.
Yok artik yaaa iyice toplum bi tuhaf oldu hesap sorar gibi neden kabul ettiniz falan komsusu gelmek istemiş.1-Neden kabul ettiniz?
2-Başkaları için temizlik rutininizi neden değiştiresiniz ki. Eminim elinizden geleni yapıyorsunuzdur.
Ahhh ahhhh herkes siz gibi olsa.Ben de hiç dikkat etmem nerde ne var Benim şeytan elti bana gelirken hep beyaz çorap giyerdi.Görürdüm amma ,ne bileyim seviyor demekki derdim.Bir gün kendi demesin mi temizliğini merak ettiğim eve beyaz çorap giyerim ben ,eve gelince de hemen bakarım altına diye.Nasil igrendim anlatamam.İci pis kadının.Benim ev temiz olsa ne olmasa sananeGayet temiz bir kadınım. Daha kimsenin evinde ne çorabıma baktım, ne sağa ne sola ne ikrama. Sohbeti güler yüzü yeter. Çok değişik geldi bazı yorumlar![]()
Aynı ben. Herkesim temizliği, pisliği kendine. Bazı arkadaşlar yazmış birkaç evde yerde kırıntı, leke gördüm, beyaz çorabım kirlendi bir daha o evlere gitmiyorum demiş. Ya üstüm kirlense ne olur ki, eve gelince her şeyi atarım makineye temizlenir. Bir saat o ortamda durunca pislikten de ölmem. Eğer sevdiğim bir arkadaşım, sohbetiyle güzel vakit geçirdiğim biriyse varsın üstüm başım kirlensin. (Gerçi ne olursa olsun dışarıdan gelir gelmez üstümü tamamen değiştiririm)Hiçbirseye dikkat etmem
Bana gelen de etmesin
Çok gözüme çarpan birsey olursa dikkatımi çeker sadece
Kendi içleri pis olduğu için,milletin evini de pis sanıyorlar bosverrrSana eltim olsa daha iyi cevap verirdi. :) Yeni dip köşe temizlik yaptığım evi bile pis ilan ediyor kendisi :) Temizlik kriteri ne bilmiyorum. Evin krokisini çıkarıyor fettan gözleriyle. Ben gittiğim evde pis bir koku almazsam ve ortalığı tabiri caizse b.k götürmüyorsa daginikliktan rahatsız olmam :) Dağınıklık birşey değil de toz pislik vs olursa anamın evi bile olsa yemek yiyemiyorum.