• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu gibi olmaz olsun

Canım gerekirse stüdyo daire tut ,valla çekilmez böyle insanlar ben seni anlıyorum ev küçükolsunama huzurunolsun

3 yontem.
1 . Son bi kez guzellikle konusun.hatta kahveye cagirin yada gelmek istiyoruz diyin. Bak abla hanim vs uyuyamiyorum ceset gibi gidiyorum ise nolur az dikkat edin. Komsu hakki kul hakki vs damarda girin.

2 polis cagirin belki ugrasmamak icin dikkat ederler

3 en olmdik zamanlarda, uyuduklari, vs zamanlarda elinize bisopa alin vurun yukari. Hergun ama hergun rahatsiz edin. Sonunda biz yaparsak onlarda yapacak diyip ceki duzen verirler belki

Belki de kavga önemsiz bir şeydir ondan gitmişlerdir.

Bu komşuluk meseleleri 2016da çok ciddiye alınıyor ben size söyleyeyim.

Benim büyükannemle büyükbabamın yan bahçeyle bir ağaç meseleleri vardı, adamlar gelip ağacı falan kestiler yani :KK70: :KK70:

Ona bile bakıyorlar.

Ben ne zaman arasam hep de yüksek sesle konuştum, anında dize geldiler.

Polisin gelmesine gerek kalmadı yani, telefondayken tırsıyorlar

Dayılanmalarına bakma :)
camdan dışarı eşya atıp camlar parçalanınca aradık,evdeki çocuklar polis diye bağırıyordu yani. biraz daha sabredicrm eğer devam ederlerse mecburum çünkü gerçekten bıktım kadının hakaretleri geliyor aklıma hep 50 yaşında kadın 19 yaşında kıza köpek diyor üstelik ses bile yükseltmem kolay kolay kimseye..ağrıma gitti

merhabalar,ilk taşındığımızda kendi televizyonumuzun sesi kısıkken bile onların tv sesiyle diziyi izleyebiliyordum,ki yaşlı da değiller yani 45-50 arası yaşları.o kadar mutsuzum ki bu komşu yüzünden.çok teşekkür ederim amin

Malesef pamukta tikasan yastıkta bassan kafana zor sinirlerin yıpranır başka şeylerle meşgul olmaya çalış çünkü bu yasa gelmiş kişiler anlatacaklarımı sanmam laftan sözden polisten .onların gürültü yapmadığı az ses yapan odana geç varsa tabi

camdan dışarı eşya atıp camlar parçalanınca aradık,evdeki çocuklar polis diye bağırıyordu yani. biraz daha sabredicrm eğer devam ederlerse mecburum çünkü gerçekten bıktım kadının hakaretleri geliyor aklıma hep 50 yaşında kadın 19 yaşında kıza köpek diyor üstelik ses bile yükseltmem kolay kolay kimseye..ağrıma gitti

Resmen hakaret davası bile açarsın onur kırıcı diye.

Güzellikle anlamıyorsa zorla anlat :))

Canım gerekirse stüdyo daire tut ,valla çekilmez böyle insanlar ben seni anlıyorum ev küçükolsunama huzurunolsun
3 insan 4 kedi yaşıyoruz vallahi stüdyoya sığamayız.internetten bakıyoruz ev sürekli uygun bişey çıkarsa diye ama ya mutfakları ya banyoları dökülüyor oluyor hep it bağlasanız durmaz çok afedersiniz ana ev diye 700 tl kira istiyorlar

3 yontem.
1 . Son bi kez guzellikle konusun.hatta kahveye cagirin yada gelmek istiyoruz diyin. Bak abla hanim vs uyuyamiyorum ceset gibi gidiyorum ise nolur az dikkat edin. Komsu hakki kul hakki vs damarda girin.

2 polis cagirin belki ugrasmamak icin dikkat ederler

3 en olmdik zamanlarda, uyuduklari, vs zamanlarda elinize bisopa alin vurun yukari. Hergun ama hergun rahatsiz edin. Sonunda biz yaparsak onlarda yapacak diyip ceki duzen verirler belki
tekrar ev sahibini araya sokacsğız onlardan çekiniyor ama bu yaşa böyle gelmiş insanlara laf anlatmak o kadar zor ki,çünkü onlar sorun görmüyor hareketlerinde hiç.cam kenarına kuş pisliyor diye yaz günü bütün pisliği benim odama yıkadı kadın yani vicdanı nasıl rahat ediyorsa attık

Aç o zaman eline bir celp gitsin, boş tehdit diye düşünüyordur :)
ya onlar borç falan da ödemiyor firmalardan icra takip belgesi geliyor ama umurlarında değil dönem dönem yurtdışına gidip yaşıyorlar orda.1,5 senedir yoklardı o zaman iyiydik ama şimdi işte yine gürültü başladı

bir daha gürültü gelirse tavana vuracağım vileda sopasıyla.baktım yine olmuyor ev sahibini aratacağım anneme.yine olmazsa mecbur polis...

Polisi görünce hiçbirşey yapamazlar
Baktınız devam ediyor yine arayın
Bize gelen memurlar "siz muhatap olmayın bu gibi durumlarda direk bize haber verin "demişti.
çok teşekkür ederim bir dahaki sefere arayacağım artık,uyarmaktan benim yüzüm kızarıyor onlar hala aynı.

bak şimdi çözüm çok basit çıkıyorsun kadının saçından yakalıyorsun camdan aşağı sallandırıyorsun yada şikayetçi olup imza topluyorsun siteden attırıyorsun oda olmadı mı en ufak bir ses artışında polisi arıyorsun 4 senedir komşuyla kavga etmek nedir ya insanın ömrü çürür yuvasına gitmek istemez yazık size valla

Allah sabir versin en mantiklisi tasinmak ama ha deyincede olmuyor hemen. Bizim üst katdaki kadindan hic ses gelmiyor sadece bagira bagira aksamlari telefonla konusuyor hic rahatsiz olmuyorum cünkü duymuyorum esim duyuyor sadece. Ama altimizda yasli bir cift var oglumda cok ses yapiyor herseyi yere atiyor carpiyor oyuncaklari onlar simdi 4-5 ay yurtdisindaydilar bu hafta gelecekler. Eminim sesden dolayi bize birsey demiyecekler cok iyi insanlar ama ben huzursuz oluyorum duvarlar her yer ince. Ev sahibleri de hic düsünmüyorki bir evi yaparken birazcik kalin yapalim duvarlarida da ses ve sogukluk gecmesin

bak şimdi çözüm çok basit çıkıyorsun kadının saçından yakalıyorsun camdan aşağı sallandırıyorsun yada şikayetçi olup imza topluyorsun siteden attırıyorsun oda olmadı mı en ufak bir ses artışında polisi arıyorsun 4 senedir komşuyla kavga etmek nedir ya insanın ömrü çürür yuvasına gitmek istemez yazık size valla
ya ben kavga edecek biri değilim açıkçası annem de evde yok gündüzleri tekim diye çekiniyorum.sitede oturmuyorum tek apartman burası diğerlerinin sesi çıkmaz yani korkaklar ve illallah etmişler artık.daha da çirkefleşir diye korkuyorum polisten başka yolu kalmadı artık galiba

Back
X