- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi wonderwoman97
Canım gerekirse stüdyo daire tut ,valla çekilmez böyle insanlar ben seni anlıyorum ev küçükolsunama huzurunolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
camdan dışarı eşya atıp camlar parçalanınca aradık,evdeki çocuklar polis diye bağırıyordu yani. biraz daha sabredicrm eğer devam ederlerse mecburum çünkü gerçekten bıktım kadının hakaretleri geliyor aklıma hep 50 yaşında kadın 19 yaşında kıza köpek diyor üstelik ses bile yükseltmem kolay kolay kimseye..ağrıma gittiBelki de kavga önemsiz bir şeydir ondan gitmişlerdir.
Bu komşuluk meseleleri 2016da çok ciddiye alınıyor ben size söyleyeyim.
Benim büyükannemle büyükbabamın yan bahçeyle bir ağaç meseleleri vardı, adamlar gelip ağacı falan kestiler yani![]()
Ona bile bakıyorlar.
Ben ne zaman arasam hep de yüksek sesle konuştum, anında dize geldiler.
Polisin gelmesine gerek kalmadı yani, telefondayken tırsıyorlar
Dayılanmalarına bakma :)
merhabalar,ilk taşındığımızda kendi televizyonumuzun sesi kısıkken bile onların tv sesiyle diziyi izleyebiliyordum,ki yaşlı da değiller yani 45-50 arası yaşları.o kadar mutsuzum ki bu komşu yüzünden.çok teşekkür ederim amin
camdan dışarı eşya atıp camlar parçalanınca aradık,evdeki çocuklar polis diye bağırıyordu yani. biraz daha sabredicrm eğer devam ederlerse mecburum çünkü gerçekten bıktım kadının hakaretleri geliyor aklıma hep 50 yaşında kadın 19 yaşında kıza köpek diyor üstelik ses bile yükseltmem kolay kolay kimseye..ağrıma gitti
3 insan 4 kedi yaşıyoruz vallahi stüdyoya sığamayız.internetten bakıyoruz ev sürekli uygun bişey çıkarsa diye ama ya mutfakları ya banyoları dökülüyor oluyor hep it bağlasanız durmaz çok afedersiniz ana ev diye 700 tl kira istiyorlarCanım gerekirse stüdyo daire tut ,valla çekilmez böyle insanlar ben seni anlıyorum ev küçükolsunama huzurunolsun
söyledim zaten tüm mahalle şahit dua et sana dava açmıyorum diye ama nato kafa nato mermer biz de onlara göre davranacağız artık belli kiResmen hakaret davası bile açarsın onur kırıcı diye.
Güzellikle anlamıyorsa zorla anlat :))
söyledim zaten tüm mahalle şahit dua et sana dava açmıyorum diye ama nato kafa nato mermer biz de onlara göre davranacağız artık belli ki
tekrar ev sahibini araya sokacsğız onlardan çekiniyor ama bu yaşa böyle gelmiş insanlara laf anlatmak o kadar zor ki,çünkü onlar sorun görmüyor hareketlerinde hiç.cam kenarına kuş pisliyor diye yaz günü bütün pisliği benim odama yıkadı kadın yani vicdanı nasıl rahat ediyorsa attık3 yontem.
1 . Son bi kez guzellikle konusun.hatta kahveye cagirin yada gelmek istiyoruz diyin. Bak abla hanim vs uyuyamiyorum ceset gibi gidiyorum ise nolur az dikkat edin. Komsu hakki kul hakki vs damarda girin.
2 polis cagirin belki ugrasmamak icin dikkat ederler
3 en olmdik zamanlarda, uyuduklari, vs zamanlarda elinize bisopa alin vurun yukari. Hergun ama hergun rahatsiz edin. Sonunda biz yaparsak onlarda yapacak diyip ceki duzen verirler belki
ya onlar borç falan da ödemiyor firmalardan icra takip belgesi geliyor ama umurlarında değil dönem dönem yurtdışına gidip yaşıyorlar orda.1,5 senedir yoklardı o zaman iyiydik ama şimdi işte yine gürültü başladıAç o zaman eline bir celp gitsin, boş tehdit diye düşünüyordur :)
bir daha yaparsa öyle yapacağım zaten,başka türlü baş edilmiyorHali cirparken, halinin videosunu,fotografini cekip zabitaya sikayet edebilirsiniz.
Para cezasi var cunku,hali cirpmak yasak !
Bence hiç bunlara gerek yok.bir daha gürültü gelirse tavana vuracağım vileda sopasıyla.baktım yine olmuyor ev sahibini aratacağım anneme.yine olmazsa mecbur polis...
polis gittikten sonra daha da çirkinleşirler diye korkuyorum açıkçası.yoksa arardım bin kez şimdiyeBence hiç bunlara gerek yok.
Direk polisi arayın.
Aynı şeyi yaşadım.
Şu anda çıt yok üst katta :)
Polisi görünce hiçbirşey yapamazlarpolis gittikten sonra daha da çirkinleşirler diye korkuyorum açıkçası.yoksa arardım bin kez şimdiye
çok teşekkür ederim bir dahaki sefere arayacağım artık,uyarmaktan benim yüzüm kızarıyor onlar hala aynı.Polisi görünce hiçbirşey yapamazlar
Baktınız devam ediyor yine arayın
Bize gelen memurlar "siz muhatap olmayın bu gibi durumlarda direk bize haber verin "demişti.
ya ben kavga edecek biri değilim açıkçası annem de evde yok gündüzleri tekim diye çekiniyorum.sitede oturmuyorum tek apartman burası diğerlerinin sesi çıkmaz yani korkaklar ve illallah etmişler artık.daha da çirkefleşir diye korkuyorum polisten başka yolu kalmadı artık galibabak şimdi çözüm çok basit çıkıyorsun kadının saçından yakalıyorsun camdan aşağı sallandırıyorsun yada şikayetçi olup imza topluyorsun siteden attırıyorsun oda olmadı mı en ufak bir ses artışında polisi arıyorsun 4 senedir komşuyla kavga etmek nedir ya insanın ömrü çürür yuvasına gitmek istemez yazık size valla