- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- 358
- Konu Sahibi wonderwoman97
Polis bile işe yaramıyor maalesef. Bir gün gelmiş alt komşu kapıya. Kapıyı normal de çalmıyor yumrukluyor böyle. Açtık kapıyı sizin sesinizden rahatsızım polisi çağırıcam diyor. Ev zaten küçücük hepimiz salonda oturuyoruz. Herkesin uykusu gelmiş. TV açık değil. 2 yaşında çocuk uyuyor yanımızda. Çocuk uyumasa inanıcam ama yok yani mümkün değil ses çıkarmamız. Sonra git polise şikayet et derken adam bize saldırmaya çalıştı. Zorla 4 kişi kapıyı kapadık. Kapıyı tekmeledi. Sonuç olarak polis geldi. Onlar dava bile açtı. Hiçbir şey çıkmadı. Kapısını tekmelenip yumruklanan biz olduğumuz halde bizi suçlu göstermeye çalıştılar.
Çok anlattım biliyorum ama komşulara ayarım maalesef. Bu yaştaki adamlara toplum içinde nasıl yaşanır öğretemeyiz maalesef. Kendinize kulak tıkacı alın. Başka türlü çözümü yok çünkü. Ben bulamadım :)
Çok anlattım biliyorum ama komşulara ayarım maalesef. Bu yaştaki adamlara toplum içinde nasıl yaşanır öğretemeyiz maalesef. Kendinize kulak tıkacı alın. Başka türlü çözümü yok çünkü. Ben bulamadım :)