• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu gibi olmaz olsun

Ben polis falan dedim ama boşver
Al eline sopayı, çevir mahallede kafa göz dal, bir daha gıkı çıkmaz
Sabah işe giderken de zillerine bas, ben öyle yapıyorum
Ben uyumuyorsam sizde uyumayacaksınız demiştim eski komşulara elimi zile dayayıp bir üç dakika çekmiyordum, camda çıkmış bağırıyor çek elini zilden diye, gelip çektirsene dedim hiç bir gün inen olmadı =)))) sonra sessizlik başladı =))
Iyi yapmissin sen yola gelmş seninkiler de Ite bulaşıcagına çalıya dolaş demişler daha büyuk dert acmasinlar sonra basina kızin arsızlarmiş bide:((

ben eskıden kıracı idim
üst kattakılerın gurultusunden sıkayetcıydım
3 ay evvel ev aldık , rahat edıcem kurtulucam dedım
burda daha fena bır komsu geldı:KK43:
gıdecegı yerde kımle karsılasacagı bellı deıl kı
bizi beterı buldu
ev almadan önce on on beş gün bina çevresinde içlinde komşularla istişare yapılıp yan alt ve üst komşular sorgulanmalıdır doğacak sorunlarda ev satanların hiçbir sorumluluğu yoktur ibaresi koydurmak lazım anayasaya..bir gün ev alacak olursam kolu komşuyu iyice araştırtıcam valla:)

Artık gece yarısı gürültü yapana para cezası var, arayın polisi geçen haberlerde görmūştüm.Bir ödedimi cezayı akıllanır.

Durumları olsa bu eziyeti çekmezler ,taşınırlar sanıyorum.
maalesef durumumuz müsaade etmediği için taşınamıyoruz yoksa bir gün çekilmez bu durum.sabah alt taraftakiler yüksek sesle halay müziği dinliyordu erkenden çıktım evden ki kavga etmeyeyim

Apartman Gürültü Yönetmeliğine göre uyulması gereken kurallar şöyle:

1.Her türlü gereksiz gürültüden kaçınılması zorunludur.

2. Mesai günlerinde öğleyin saat 13 ile 15 arasında (öğle istirahatı) ve geceleri saat 19:00 – 07:00 gürültülü hareketler yasaktır.

3. Pazar günü ve resmi tatil günleri tüm gün boyunca istirahat vakti olarak kabul edilir.

4. Mekanik ve elektronik müzik aletlerinin ve ses aygıtlarının sesi genel olarak sadece odanın içinde duyulacak kadar açılır.

Yönetmelik değişti. Haberlerde de gösterilmişti. Konu sahibi sizde haklarınızı bilin. Şikayetinizi edin mutlaka. Ciddi bir yaptırım olmasada en azından gözleri korksun.

2. Mesai günlerinde öğleyin saat 13 ile 15 arasında (öğle istirahatı) ve geceleri saat 19:00 – 07:00 gürültülü hareketler yasaktır.

3. Pazar günü ve resmi tatil günleri tüm gün boyunca istirahat vakti olarak kabul edilir.

4. Mekanik ve elektronik müzik aletlerinin ve ses aygıtlarının sesi genel olarak sadece odanın içinde duyulacak kadar açılır.

Yönetmelik değişti. Haberlerde de gösterilmişti. Konu sahibi sizde haklarınızı bilin. Şikayetinizi edin mutlaka. Ciddi bir yaptırım olmasada en azından gözleri korksun.
ekran görüntüsü aldım bunu yazıcıdan çıktı alıp apartmana yapıştırayım en iyisi

Iyi yapmissin sen yola gelmş seninkiler de Ite bulaşıcagına çalıya dolaş demişler daha büyuk dert acmasinlar sonra basina kızin arsızlarmiş bide:KK43:(
ben de ondan çekiniyorum biz evde yokken gelirler kapıyı zorlarlar evde kediler var zehir mehir bişeyler yaparlar çok arsızlar çünkü kendi aile sorunları da bitmiyor dışarı taşarlar diye çekiniyorum

Caminizin yukarı kısmına bir engel yaptirsaniz rahatlarsiniz.

Madem tasinamiyorsunuz, şikayet edince ise yaramıyor, guzel komsuluk kurun.
Yemek götürün, arada kapı çalıp hal hatır sorun. Ise yarar.
çok kavga ettik açıkçası yemek götürecek bir ilişki kalmadı

ev almadan önce on on beş gün bina çevresinde içlinde komşularla istişare yapılıp yan alt ve üst komşular sorgulanmalıdır doğacak sorunlarda ev satanların hiçbir sorumluluğu yoktur ibaresi koydurmak lazım anayasaya..bir gün ev alacak olursam kolu komşuyu iyice araştırtıcam valla:)
yan komsumuza sordum eve ılk bakmaya gttıgımızde
çok da ii bir kadına benzıyordu
özellıkle evın ses yalıtımını sordum
bugune kadar hıc ses duymadım kımseden dedı
bına sıfır bına
ısı yalıtımı da cok ıyı gecen kıs hıc yakmadık kalorifer desem yerıdır dedı

bız de aldık evı
tasındık bır hafta falan hiçççç ses yoktu bız esımle piyangodan para cıkmıs gbı sevındık.
aman allahım snr bır gece ust kattan bı sesler geldı anlatamam, meger usttekıler bız tasınınca tatıldelermıs bız de sevınıyoruz ne guzel bina , ne guzel komsular dıye:))))
bır hafta uzerıne eşim yukarıya cıktı gece 2 lere kadr itip çekmeleri bitmedi.
tabı ben yan komsuma da kızdım ama kadın ne yapsın gecenlerde muhabbeti oldu , bizim üsttekılerın hıc sesı gelmez dıyor
şans işte bızı burada da buldu eskı komsumu arar oldum :((

Bi süre tepkisiz kal belki inadına daha çok yapiyolardir uf zor ya allah yardımcınız olsun

Evet haklarımız bu ama polis bununla ilgilenmiyor.

Ve hatta apartman kurallarında, sesli çalışan buzdolabini bile şikayet edebilirsin.
Ama gerçekler böyle değil.

tek avantajımız var
gezmeyı cok sevıyorlar butun gun dısarıdalar bı yatmaya gelıyorlar
tek korkum da cocuk yapmaları cnk yenı evlıler :)))

Bizimki sürekli kavga edip ağlayan içip şarkı söyleyen birbirine arada eşya firlatan 2 kız kardeş :)) tüm bunları gece yapıyorlar ve küçük çocuğumu kaç kere uykusundan hoplattilar.. ev sahipleri akrabaları.. ama ailelerine şikayet edince az bi duruldular..

Bizimki sürekli kavga edip ağlayan içip şarkı söyleyen birbirine arada eşya firlatan 2 kız kardeş :)) tüm bunları gece yapıyorlar ve küçük çocuğumu kaç kere uykusundan hoplattilar.. ev sahipleri akrabaları.. ama ailelerine şikayet edince az bi duruldular..
Hadi ya sizin durum da fenaymış:(((
insanlar baskalarını rahatsız edebıleceklerını nasıl düşünemezler anlamıyorum:(
allah sabır versın

Hadi ya sizin durum da fenaymış:KK43:((
insanlar baskalarını rahatsız edebıleceklerını nasıl düşünemezler anlamıyorum:KK43:
allah sabır versın

Kaç kere dedim biri nişanlı bak yarın oburgun anne olacaksın nasıl acimiyorsunuz çocuk var asagida.. dedim.. öyle böyle değildi kavgaları sevgilisi ile de tüm özelini biliyorum o derece.. gerçekten aile terbiyesi sıfır olan vicdansizlara denk gelmesin kimse inş..

Kaç kere dedim biri nişanlı bak yarın oburgun anne olacaksın nasıl acimiyorsunuz çocuk var asagida.. dedim.. öyle böyle değildi kavgaları sevgilisi ile de tüm özelini biliyorum o derece.. gerçekten aile terbiyesi sıfır olan vicdansizlara denk gelmesin kimse inş..
amin :(

Ben polis falan dedim ama boşver
Al eline sopayı, çevir mahallede kafa göz dal, bir daha gıkı çıkmaz
Sabah işe giderken de zillerine bas, ben öyle yapıyorum
Ben uyumuyorsam sizde uyumayacaksınız demiştim eski komşulara elimi zile dayayıp bir üç dakika çekmiyordum, camda çıkmış bağırıyor çek elini zilden diye, gelip çektirsene dedim hiç bir gün inen olmadı =)))) sonra sessizlik başladı =))
Ay koptum:KK70::KK70::KK70:dinsizin hakkından imansız gelir hesabı ne iyi yapmışsınız..

Back
X