Komşu gürültüsü ve sürekli irkilen, bir türlü uykuya dalamayan bebeğim 😑

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende o yüzden sizlere sordum. Napayım hasta ekstra hassas olmadığımız sürece uyarmam. Sabrederim. Birde beyaz gürultü de zararlı değilmiş onu açmaya devam edeyim bari.
Beyaz gürültü yararlı diye biliyorum ben bnmkide iki aylık bnde açıyorum hep

Reactions: JES
Bende o yüzden sizlere sordum. Napayım hasta ekstra hassas olmadığımız sürece uyarmam. Sabrederim. Birde beyaz gürultü de zararlı değilmiş onu açmaya devam edeyim bari.

bence saat icin bir konusun, 12 herkes icin gec bir saat, ki bunlar cocuksa daha da gec yani, bir sekilde saat ondan sonra minimuma cekmeleri lazim gurultuyu.

Gunduz uyurken cocugunuz yaninda bulunup onu rahatlatabilirsiniz bir donem, ozellikle yukaridaki cocuklar evde oldugu haftasonlarinda falan. Direk gogsunuzde de uyutabilirsiniz. Ben bu sekilde de cok uyutmusumdur.

Valla duyunca sevindim bende açıyorum ama gece 12 ye kadar çocuk sesi sonra da kadinin ve kocasinin uyuma fasli 1 e kadar ses olduğu için kapatamıyorum.

Gündüz kucağımda zaten pek inmez. Ama akşam için konuşacağım böyle devam ederse

Keşke benim komsum da sizin gibi düşünceli olsa. Bebekle bende salona koşuyorum geceleri

Valla kuzum aynı dertten muzdaribim. Bebeğim yok, irkilen korkan benim büyük deprem yaşamış şehirlerden birinde yaşıyorum. 5 aydır yeni bir eve taşındım ama ses yüzünden bin pişmanım. Üst komşum 4 kişilik bir aile, anne ayrı bağırıyor, baba ayrı bağırarak konuşuyor, 12 yaşlarındaki kızları ve 8 yaşlarındaki oğulları her gün kavga kıyamet didişiyor. Sürekli koşuyorlar evin içinde, ev sanki üzerime yıkılıyor deprem sarsıntısı oluyor gibi psikolojimi bozdular. Migrenim var sürekli sesten başım ağrıyor. Eşime uyar dedim çünkü o adamı tanıyor ama nerdeeee iyi insanlar ayıp olmasın şimdi diyip duruyor. Kadını tanımıyorum, tanısam söylerim. Gidip kapılarını da çalmak istemiyorum...

Bebişine çok üzüldüm, ben yetişkin olarak dayanamıyorum uykudan sıçrıyorum

Eski evimde üst komşumun bebeği var diye, özellikle akşamları veya geç saatte duş alsam saçımı bile kurutmazdım fön makinesi sesinden bebek uyanır diye... Saçını yazmayla sarardım
Malesef çoğu insan aşırı düşüncesiz...

Senin için kendimden çok üzüldüm inan. Çünkü ben de aynı sen gibi hissediyorum. Kalbim çarpmaya başlıyor muhtemelen çocukluğumdan kalma benim de korkum.

Ne yapayım artık baktım hala devam ediyorlar akşam 9 sonrası için uyaracağım.

Sezeryan dikişlerim varken çocuk kucağımda kaç aydır susmadığında salona koşuyorum yarın ise gidecekler rahatsız olmasın kimse diye

Allah sabır versin böyle dağ ayısı kılıklı komşulara rastlanmayan yoktur.Ben sanır uyarır olmadı polise şikayet eder o da olmadı sonunda kavga ederdim sanirim çünkü bazısı sadece bundan anlar

Allah sabır versin böyle dağ ayısı kılıklı komşulara rastlanmayan yoktur.Ben sanır uyarır olmadı polise şikayet eder o da olmadı sonunda kavga ederdim sanirim çünkü bazısı sadece bundan anlar
Ya isin garibi kadın beni bir ara merdivende görüp benim bebeğim zor bebekti çit sesine uyanırdı sen gürültüye alıştır filan dedi bende beni düşünüyor ne iyi sandım. Ne bileyim kadın tepemde her gün olay çıkaracak diye yol açıyormuş.

Gunicinde olan sesler için çok bişey yapılamaz bence ama apartman kurallarında belli saatler vardır o saatler uzerinden uyarabilirsiniz. Pislik atması vs zsten kabul edilir seyler degil. 2 çocuk büyütüyorum apartmanda. Nasıl oldu derseniz önceki evimde de şimdiki evimde de ses konusunda problem yapmayacak komşularim oldu sukur. Şanslıyım ses yapan insanlarda değiller. Böyle büyüdüler yoksa zorlanirdjm. Bizim sesimiz illaki gidiyodur komşulara ama Allah razı olsun bı kişi gelmedi henüz kapıma. Bide tabi mesela alt komşum eve akşam geliyor benim bebeler zaten 8 gibi uyuyolar. Üst komşum aşırı yaşlı bı çift kendilerini bile duymuyolar kaldı ki beni duysunlar. İnşallah alt katımda üst katimda hiç taşınmaz diye dua ediyorum bazen

Valla benim de başımda aynı sıkıntı var.. Hem karşı komşum hem üst komşum.. Sağlı sollu anlayacağın gürültü. Ben ev sahibiyim karşı komşum da öyle ama üst komşu yeni taşındı kiracı. Birkaç kez uyardık üst katu yöneticiye ilettik, yönetici de onların yan tarafında oturduğu için zaten bende uyardım dedi. Gece yarısı darbuka çalmak nedir yahu? Çocuk koşturmaları ya da ağlamaları evet katlanabilirim benimde çocuğum var sonuçta. Ama koca koca kelimelerle son ses konuşmak bağırarak gülmek gecenin bir vakti yetişkinlere hiç yakışmıyor. Çocuk kapı çarpılınca uyanıyor sese, ben de beyaz gürültü ile uyutuyorum. Uyuyunca kapatıyorum sesi bebeğim 5 aylık. Keşke apartmanda oturanlar olarak kurallara uyum sağlamayı öğrenebilsek..

Ahhh daha beterlerinu de yaşadım çare yi taşınarak buldum Allah yardımcınız olsun

benim kizimda boyleydi ustten citirti gelse uyanirdi, zamanla cocuklar alisiyo boyle hayatin olağan seslerine uyanmamaya başliyolar.

Valla bu konuda komşuyla emniyetlik olduğum için çaresi olmadığını söyleyebilirim. İnsanlar çok yüzsüz, arsız hatta vizdansız artık asla dikkat etmiyorlar. Evet yeni binalar maalesef malzemeden çalınıp yapıldığı için çok ince oluyor normal yürüdüğünü bile duyuyorsan bu kesinlikle dandik müteahhitin dandik malzemelerindendir. Çünkü ben akrabalarıma gittiğimde hiç ses duymazdım ki üst katta çocuğu vardı hiç mi koşmuyor bu çocuk valla duymuyordum tabi birde çok kibar insanlarmış ki kadın gelip ses geliyor mu çocuk dün çok ses yaptı kusura bakma demiş durduk yere düşün yani birde böyle iyi niyetli komşular var ben hiç rastlamadım böylesine Keşke böyle dese gürültü olsa bile kızamazsın. Ama bina hassassa sende ekstra dikkat etmelisin tamam gündüz yapılacak bir şey olmuyor ama en azından 12 den sonra dikkat et yok zaten bir insan sürekli gürültü yapıyorsa saat falan tanımaz. Biz kendi evimize taşındık çok şükür 2 ay oldu psikolojim daha yeni yerine geldi kadın gece 4 te topuklu terliğiyle yürüyor masayı cazzz cuzzzz çekiyordu ben o sandalyeyi kaldırıp koyuyorum mesela. Bunlar yapılabilecek şeyler ama yapmamayı tercih ediyorlar. Saat 6 da temizliğie başlar ortalığı yıkardı deprem oluyor sanarsın. Birde hala anlam veremediğim şey şuydu sürekli güüüüüm paaaat diye ardı arkası kesilmeyen sesler gelirdi ama sürekli hiç mi uykun gelmiyor hiç mi yorulmuyorsun işin bitmiyor anlamıyordum en sonunda duvara vuruyordum ki ondan önce kibar bir şekilde rica etmiştim oda bana vuruyor O yüzden üzülerek söylüyorum imkan varsa taşının imkan varsa en üst kata taşının :) Ben sizi o kadar iyi anlıyorm ki birebir yaşadıpım için 25 yaşındayım hayatımda ilk defa sese hassasiyetimi bu denli artırıp beni çileden çıkardılar çocuğu düşünemiyorum.

Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bence havalar ısınınca taşın bir iki ay daha bekle, çünkü o apartmandakiler değişmez sen de sinir olduğunla kalırsın

Ya işte kadın uyutsa 8 de anlarım vallahi dayanır ses etmem ama yok sürekli ses kapı duvar cam güm güm. Çocuk bağırsın ağlasın oynasın şarkı söylesin ama beni bile sıçratıyor sesler. Bir şarkı çalar da bir anda ses yükselir ya durum öyle

Şuan buradayız ama ev sahibinin 50 dairesi var bu sitede bakacağım eğer böyle devam edemezsem. Üst kat olan birine taşınacağım.

Onun içinde baya meşakkatli olacak. Ama bu eğitilmez görgüsüz insanlar anlamaz maalesef yüz göz olmaya da hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…