Odalar cok kucuk denedik ama sigdiramadik sadece salona oluyor yatak odasi :/Yatak odasının yerini değiştirin. Başka çözüm yok maalesef. İnsanları susturamazsınız ki.
Yatak odasını başka odaya taşıyın.
Sadece salon odalariyla bitisik keske yatak odalariyla bitisik odam olsa bende yapicagimi biliyorum onlara ama uyumaya baska odaya gectikleri icin mumkun olmuyor. Yonetici zaten korkuyo 3 daireden de. Toplanti yapin herkesjn icinde biz uyaralim belki mahcup olur bir sure ara verir dedik ama korkusundan toplanti dahi yapmiyorSizde onlar uyurken ses yapın, çok kötü bir durum bu,umarım en kısa zamanda çözersiniz.
Malesef evim cok kucuk olduğundan baska odalara sigmiyor :/
Kusura bakmayın ama komşuları uyarmak için haklı gerekçeniz yok. Ne diyeceksiniz lütfen erken yatın ya da 12’den sonra tv izlemeyin mi??? İnsanların kendi evlerinde ne yaptıklarına karışamazsınız. Küçük falan demeyin en azından yatak, komidinin vs’i alıp başka odaya taşıyın. Ya da yatak odanızı elden çıkarıp daha küçük bir takım alın.Sadece salon odalariyla bitisik keske yatak odalariyla bitisik odam olsa bende yapicagimi biliyorum onlara ama uyumaya baska odaya gectikleri icin mumkun olmuyor. Yonetici zaten korkuyo 3 daireden de. Toplanti yapin herkesjn icinde biz uyaralim belki mahcup olur bir sure ara verir dedik ama korkusundan toplanti dahi yapmiyor
Tek yatak olarak taşıyın; komple takım olarak değil. O da mı sığmaz?
Maksat rahat uyumak hani, bi yatağı bile sığdırsanız, bir başka odayı giyinme odası gibi gardırop filan dağıtırsınız.
Yani bina yapı olarak salon ve yatak odasını bitişik yapmamıştır muhtemelen siz mobilyalariniz için mi orayı kullanmak zorundasınız ?eğer öyleyse yapacak bisey yok gerçi her türlü yapacak bisey yok...sonuçta kimse yatip kalkma saatini size göre ayarlamaz evimde rahat edemeyecek miyim kafasında çünkü herkes...mesela benim iki cocugum var en ust katta oturuyorum biri daha 1bucuk yaşında dur sus anlamıyor saat 2yi 3u buluyor bazen yatması yatması süreçte ağlama zirlama besik takirtisi oyuncak sesleri önüne geçilecek gibi değil Allah razı olsun alt komşum bisey demez bitişik komsumda diyemez çünkü onun eşşek kadar çocukları bi taraflarını yirtar evde :) öyle anlaşıp gidiyoruz sizde ya kabulleneck yada alternatif çözümler arayacaksiniz kimseyle takismayim diyorsanız :/Merhaba kk hanimlari. Yeni uye oldum umarim dogru yere yaziyorumdur. Konuya geleyim, saat gecenin 12si fakat ben komsularin tv seslerinden uyuyamiyorumbenim yatak odamla yan dairenin salonu bitisik malesef. Ve yan dairedeki onun ustu ve alti hep salonda oturuyorlar çapraz dailerinde olmama rağmen onlarin bile sesi geliyor biri sussa digeri başlıyor yuz yuze uyardik, yöneticiye söyledik, duvara vuruyorum yok yok anlamıyorlar. Daha yeni polisi aradim saka gibi ama açmadılar :/ napcami sasirdim sabah 7 de uyanıp gecenin bi yarilarina kadar uyuyamiyorum sesten. Artik esimle devamli kavga halindeyiz bunlar yüzünden oturma odasinda uyuyup gece 3 4 gibi yatak odasina geciyoruz. Tasinamamda kendi evim daha 2 yil oldu alali borcu bitmedi. Buarada ses yapanlarinda kendi evi maalesef.. Nolur bana akil verin
Komşularınız için değil de çocuklarınız için, okuyarak gerekirse yardım alarak gece uykusu meselesini çözmeye bakın derim...Yani bina yapı olarak salon ve yatak odasını bitişik yapmamıştır muhtemelen siz mobilyalariniz için mi orayı kullanmak zorundasınız ?eğer öyleyse yapacak bisey yok gerçi her türlü yapacak bisey yok...sonuçta kimse yatip kalkma saatini size göre ayarlamaz evimde rahat edemeyecek miyim kafasında çünkü herkes...mesela benim iki cocugum var en ust katta oturuyorum biri daha 1bucuk yaşında dur sus anlamıyor saat 2yi 3u buluyor bazen yatması yatması süreçte ağlama zirlama besik takirtisi oyuncak sesleri önüne geçilecek gibi değil Allah razı olsun alt komşum bisey demez bitişik komsumda diyemez çünkü onun eşşek kadar çocukları bi taraflarını yirtar evde :) öyle anlaşıp gidiyoruz sizde ya kabulleneck yada alternatif çözümler arayacaksiniz kimseyle takismayim diyorsanız :/
Katta 4 daire olan evlerde böyle bir sorun oluyor ama cephe seçeneği mevcut.Yani bina yapı olarak salon ve yatak odasını bitişik yapmamıştır muhtemelen siz mobilyalariniz için mi orayı kullanmak zorundasınız ?eğer öyleyse yapacak bisey yok gerçi her türlü yapacak bisey yok...sonuçta kimse yatip kalkma saatini size göre ayarlamaz evimde rahat edemeyecek miyim kafasında çünkü herkes...mesela benim iki cocugum var en ust katta oturuyorum biri daha 1bucuk yaşında dur sus anlamıyor saat 2yi 3u buluyor bazen yatması yatması süreçte ağlama zirlama besik takirtisi oyuncak sesleri önüne geçilecek gibi değil Allah razı olsun alt komşum bisey demez bitişik komsumda diyemez çünkü onun eşşek kadar çocukları bi taraflarını yirtar evde :) öyle anlaşıp gidiyoruz sizde ya kabulleneck yada alternatif çözümler arayacaksiniz kimseyle takismayim diyorsanız :/
Gecenin 3 4lerine kadar tv sesini son ses acip baskalarini rahatsiz etmeye haklari var mi peki? Gunduz cikardiklari seslere bisey demiyorum zaten. Beni ilgilendiren geceKusura bakmayın ama komşuları uyarmak için haklı gerekçeniz yok. Ne diyeceksiniz lütfen erken yatın ya da 12’den sonra tv izlemeyin mi??? İnsanların kendi evlerinde ne yaptıklarına karışamazsınız. Küçük falan demeyin en azından yatak, komidinin vs’i alıp başka odaya taşıyın. Ya da yatak odanızı elden çıkarıp daha küçük bir takım alın.
Haklisiniz herkes evinde rahat etmek ister ama bizim oturdugumuz dairede kimse oturamamis her yil hatta yilda 2 kez kiraci degistirmis yada satilmis, sebebi ciddi anlamda ses gecirmesi size soyle soyleyim yan alt ust dairenin butun konusmalarini duyuyorum malesef.. kendilerinede soyluyorum sakayla karisik bütün sirlarinizi biliyorum diye. Ama sadece yatak tasimak sanirim tek cozum cunku odalarim malesef cok kucuk.Yani bina yapı olarak salon ve yatak odasını bitişik yapmamıştır muhtemelen siz mobilyalariniz için mi orayı kullanmak zorundasınız ?eğer öyleyse yapacak bisey yok gerçi her türlü yapacak bisey yok...sonuçta kimse yatip kalkma saatini size göre ayarlamaz evimde rahat edemeyecek miyim kafasında çünkü herkes...mesela benim iki cocugum var en ust katta oturuyorum biri daha 1bucuk yaşında dur sus anlamıyor saat 2yi 3u buluyor bazen yatması yatması süreçte ağlama zirlama besik takirtisi oyuncak sesleri önüne geçilecek gibi değil Allah razı olsun alt komşum bisey demez bitişik komsumda diyemez çünkü onun eşşek kadar çocukları bi taraflarını yirtar evde :) öyle anlaşıp gidiyoruz sizde ya kabulleneck yada alternatif çözümler arayacaksiniz kimseyle takismayim diyorsanız :/
Uzmanlık alanım. Ben de alt komşumdan sikayetciyim. 24 saat kesintisiz gürültü halindeler. Kadının zombi olmasından şüpheleniyorumMerhaba kk hanimlari. Yeni uye oldum umarim dogru yere yaziyorumdur. Konuya geleyim, saat gecenin 12si fakat ben komsularin tv seslerinden uyuyamiyorumbenim yatak odamla yan dairenin salonu bitisik malesef. Ve yan dairedeki onun ustu ve alti hep salonda oturuyorlar çapraz dailerinde olmama rağmen onlarin bile sesi geliyor biri sussa digeri başlıyor yuz yuze uyardik, yöneticiye söyledik, duvara vuruyorum yok yok anlamıyorlar. Daha yeni polisi aradim saka gibi ama açmadılar :/ napcami sasirdim sabah 7 de uyanıp gecenin bi yarilarina kadar uyuyamiyorum sesten. Artik esimle devamli kavga halindeyiz bunlar yüzünden oturma odasinda uyuyup gece 3 4 gibi yatak odasina geciyoruz. Tasinamamda kendi evim daha 2 yil oldu alali borcu bitmedi. Buarada ses yapanlarinda kendi evi maalesef.. Nolur bana akil verin
Biraz degisik tipler apartmani korkup sindirmisler . Benden onceki apartman vukuatlarini duysaniz sasirirsinizBenim tek ortak duvarım var yan dairemle, o da salonum.
Ama onların aynı sizin gibi yatak odası.
Şimdilik orada oturmuyoruz ama değişikliğe gidip oturması odasını iptal edince oraya geçeceğiz.
Komşum bana böyle bir uyarıyla gelse, evi alırken ya da tutarken dikkat etseydin derim.
Çünkü ben dikkat ettim, hiçbir kullandığım odamın bitişik duvar olmamasına.
Toplum içerisinde nasıl yaşayacağını az çok bilen insanlarız, psikopat değillerse oldukça normal hatta az bir seviyede ses açıyorlardır zaten.
Kulak tıkacı kullanın en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?