Bide yuzsuzler dimi.. keske bende tasinabilsem borc bitsin ilk isim evi cok cocuklu birine satip gitmek olcakUzmanlık alanım. Ben se alt komşumdan sikayetciyim. 24 saat kesintisiz gürültü halindeler. Kadının zombi olmasından şüpheleniyorum
Çok yüksek sesle konuşuyor. Gece yarısı temizlik yapıyor. Cocuklari heo evde kosturuyor, tavan sarsilıyor. Bebegim uykusundan uyanip agliyor gürültüden korkup. Defalarca uyardik. Ev sahibine sikayet ettik. Apartmana uyarı yazısı astık. Geri dönüş olarak görduğü yerde azar, trip.. Görmedigi yer olan dairesinde daha dazla gürültü yaptı. Oklava ile uyarmak icin vurunca bizimle alt kattan bagirma suretiyle iletisim kurdu. En son artik 00.30'da tencere tabaklari kırıyor mu yıkıyor mu idrak edemedigim bir gürultü yaptigi icin oklava ile uyardim. Veee... Apartmani basimiza yikti resmen. Avazi coktigi kadar bagirmalar vs. Polisi aradim. Polise ben de onlardan sikayetciyim diyor
Sadede geliyorum. Sonuç olarak; biz TAŞINIYORUZ
Allah allah, o zaman insan olarak sıkıntıları var.Biraz degisik tipler apartmani korkup sindirmisler . Benden onceki apartman vukuatlarini duysaniz sasirirsiniz
Evin salonunu yatak odasina cevirmedim. Benim yatak odamla onlarin salonu bitisik dedim duzhun okuyun lutfen. Yahu niyeyse ses yapanlar hemen kendilerini belli ediyorlar. Gorgu kurallari diye birseyler var. Keza apartman kurallarida. Kimse kimseyi rahatsiz edemez müstakil evde yasamiyoruz. Bir konu actim nerdeyse beni suclu cikardiniz.Maksat çözüm bulmak değil ki, komşulardan dert yanmak...
Gidip de evin salonunu yatak odasına çeviren sizsiniz. Çok aşırı gürültü olmadığı sürece şikayet etme hakkınız yok. Bahsettiğinize göre de anormal bir gürültü değil, insanların gündelik sesleri. Binalar artık kalitesiz yapıldığı için size ses geliyor...
Alt komşum salonu kullandığında bizim tv açık olsa bile onların konuşma sesi geliyor, sabaha kadar da olsa sorun etmiyorum.
Misal gece elektrik süpürgesi açtı, matkap çalıştırdı vs derseniz haklısınız. Ama burada öyle bir durum yok
Beni anlayip duzgunce anlattiginiz icin tesekkur ederim.. rahatlayim care bulayim diye yazdim iyice moral bozAllah allah, o zaman insan olarak sıkıntıları var.
Mülk sahibi olmaları demek, her şeyi sınırsızca yapabilecekleri anlamıma gelmez.
Siz eminseniz gerçekten yüksek sesle izlendiğine, önce yönetime sonra polise şikayet edin.
Ama şuanki yapılarda hazır beton kullanımından dolayı gerçekten ses yalıtımlı dense bile rezalet bir ses akılı mevcut.
Bir arkadaşımız yatak odasına stüdyo tipi yalıtım yaptırdı, o derece berbattı yaşadıkları.
Yani komşunun dışında evin de suçu var diyebiliriz.
Hayir zaten yatak odasi olan odami yatak odasi olarak kullaniyorum.Evin planı gereği mi yatak odanız onların salonuyla bitişik, yoksa siz salonu yatak odasına mı çevirdiniz?
Eğer siz salonu yatak odası yaptıysanız şikayet etmeye hakkınız yok. Ben de oturma odası olan odayı yatak odası olarak kullanıyorum. Bitişik oda komşunun oturma odası. Ben keyfime göre ev planı yaptım diye insanlar evlerinde diken üstünde oturacak değiller. Çok rahatsızsanız yatağınızı başka odaya almalısınız.
Yukaridaki arkadas yatak odanin yerini değiştir demis. Bende ona sadece salona uyuyor yatak odam oraya gecmek istemem demek istedim ama yanlis anlaşılmış yazim. Normal yatak odasinda odam.Evin planı gereği mi yatak odanız onların salonuyla bitişik, yoksa siz salonu yatak odasına mı çevirdiniz?
Eğer siz salonu yatak odası yaptıysanız şikayet etmeye hakkınız yok. Ben de oturma odası olan odayı yatak odası olarak kullanıyorum. Bitişik oda komşunun oturma odası. Ben keyfime göre ev planı yaptım diye insanlar evlerinde diken üstünde oturacak değiller. Çok rahatsızsanız yatağınızı başka odaya almalısınız.
Aaaa sen ben misin? :)Uzmanlık alanım. Ben de alt komşumdan sikayetciyim. 24 saat kesintisiz gürültü halindeler. Kadının zombi olmasından şüpheleniyorum
Çok yüksek sesle konuşuyor. Gece yarısı temizlik yapıyor. Cocuklari hep evde kosturuyor, taban sarsilıyor. Bebegim uykusundan uyanip agliyor gürültüden korkup. Defalarca uyardik. Ev sahibine sikayet ettik. Apartmana uyarı yazısı astık. Geri dönüş olarak görduğü yerde azar, trip.. Görmedigi yer olan dairesinde daha dazla gürültü yaptı. Oklava ile uyarmak icin vurunca bizimle alt kattan bagirma suretiyle iletisim kurdu. En son artik 00.30'da tencere tabaklari kırıyor mu yıkıyor mu idrak edemedigim bir gürultü yaptigi icin oklava ile uyardim. Veee... Apartmani basimiza yikti resmen. Avazi ciktigi kadar bagirmalar vs. Polisi aradim. Polise ben de onlardan sikayetciyim diyor
Sadede geliyorum. Sonuç olarak; biz TAŞINIYORUZ
Allahiim ne kadar sanslisiniz darisi benim basima insallahAaaa sen ben misin? :)
Benim üst kat komşum da zombiiiiii az önce yine eşyaların yeri değişti!!! Dün 2de rap rap yürümelerden ev yankılanıyordu artık oklavayla vuruyorum ! Ev sahibi, apartman yöneticisi, site yönetimi, polis... hepsine şikayet ettim daha da azdılar benmle inatlaşıyorlar herkes orta yol bulun diye beni suçladı en sonunda dedim orta yol bulmak istemiyorlar hakaret edip kapıyı çarpıyorlar ben napıym dedim
Yani sözün özü, bazı insanlar anlamıyor ve apartmanda yaşamayı bilmiyor maalesef! Ben de taşınıyorum 2 ay içinde :)
Evin salonunu yatak odasina cevirmedim. Benim yatak odamla onlarin salonu bitisik dedim duzhun okuyun lutfen. Yahu niyeyse ses yapanlar hemen kendilerini belli ediyorlar. Gorgu kurallari diye birseyler var. Keza apartman kurallarida. Kimse kimseyi rahatsiz edemez müstakil evde yasamiyoruz. Bir konu actim nerdeyse beni suclu cikardiniz.Mune
Beni anlayip duzgunce anlattiginiz icin tesekkur ederim.. rahatlayim care bulayim diye yazdim iyice moral boz
Hayir zaten yatak odasi olan odami yatak odasi olarak kullaniyorum.
Onu arastiriyoruz esimleMadem odayı değiştiremem diyorsunuz yattığınız oda için izolasyon yaptırın tavan taban yan duvar vs. Böylece o odanızda sesi en aza indirgemiş olursunuz.
Anladım, o zaman kat planı yüzünden yaşadığınız bir sıkıntı bu. Keşke evi almadan önce göz önünde bulundursaymışsınız bu durumu. Bir de önceki komşuları da şikayetçiymiş zaten, normal değiller demek ki. Siz odayı değiştirip bir şekilde idare edip, ilk fırsatta da evi satıp kaçacaksınız mecburen.
Bide yuzsuzler dimi.. keske bende tasinabilsem borc bitsin ilk isim evi cok cocuklu birine satip gitmek olcak
Bizim şu anki oturduğumuz ev değil de aldığımız evde sadece yatak odasında tek duvar karşı dairenin yatak odası ile bitişik. Biz eve geçmeden ses izolasyonu yaptıralım diyoruz hatta bu konuyu sohbet esnasında bir mimar arkadaşla konuştuğumuzda evet var çok bir maliyeti de olmaz çok mantıklı yaptırmanız demişti.Onu arastiriyoruz esimle
amin benim kendi evim değik kiracıyım komşum da kiracı! Ben evimi seviyorum komşularımı da (üst kat hariç :) ) Hatta bir komşu ablam kızım sen onlarla uğraşamazsın kadın deli dediAllahiim ne kadar sanslisiniz darisi benim basima insallah
Sizi o kadar iyi anliyorum ki yasadigimiz seyler hemen hemen ayni.. cocuk sesi evde son ses muzik dinlemeler misafirler zaten hic bitmiyor.. en guzelini yapmissiniz dubleks eve cikarak. Insallah rahat edersiniz. Sizin eve de 10 cocukli birileri tasinsin komsular arasin seni keske gitmeseydi diye
Benim icin en buyuk sorun bebegimin uyanmasiydi. Cunku uykusu cok hassas bi bebek. Simdi dubleks eve tasiniyorum ve cocugumun odasini ust kata yapiyorum.
Bizim apartmanimiz da sesi cok geciriyor ama alt komsumla sorunum yalitim degil. Apartman boslugunda bagiroyr,balkonda bagiriyor. misafiri geldiginde evimiz basimiza yikiliyor. Cift kat yalitim olsa fayda etmez. Gece 11'lerde dogum gunu partisi vermeler. Uyarmak icin gidince de azar isitiyoruz. Ayip ediyorsunuz misafirimiz var diye. Biz de sabaha karsi yola cikacaktik oysa. Uyumak istiyorduk sadece. Sonuc olarak arsız ve haksiz olan kazandi. Biz onun dilinden konusamayiz. Ailemizden aldigimiz terbiye musade etmez.
Ben de dua ediyorum hep. Oyle birisi gelsinki yerimize. Bizi mumla arasin.
Evet ben sen'imAaaa sen ben misin? :)
Benim üst kat komşum da zombiiiiii az önce yine eşyaların yeri değişti!!! Dün 2de rap rap yürümelerden ev yankılanıyordu artık oklavayla vuruyorum ! Ev sahibi, apartman yöneticisi, site yönetimi, polis... hepsine şikayet ettim daha da azdılar benmle inatlaşıyorlar herkes orta yol bulun diye beni suçladı en sonunda dedim orta yol bulmak istemiyorlar hakaret edip kapıyı çarpıyorlar ben napıym dedim
Yani sözün özü, bazı insanlar anlamıyor ve apartmanda yaşamayı bilmiyor maalesef! Ben de taşınıyorum 2 ay içinde :)
Ses yapan komsular nedense hep deli oluyor, kendini hakli gorup bizi haksiz cikartiyorlar bakkalar koli veriyor baktiniz mi oralaraamin benim kendi evim değik kiracıyım komşum da kiracı! Ben evimi seviyorum komşularımı da (üst kat hariç :) ) Hatta bir komşu ablam kızım sen onlarla uğraşamazsın kadın deli dediTayin sebebiyle gidiyorum yoksa taşınmak pek kolay değil valla koli arıyorum deli gibi
Polis gelince direk onlara gidip konusmami yapiyor nasil oluyor merak ettimEvet ben sen'im
Evet evet onu unutmusum. Sürekli mobilya cekiyorlar. İnanir misin oyle kesintisiz bir gurultu ki evden markete parka falan ciktiklari zaman hemen anliyorum. Nasıl mı? Evim sessiz ve sakin oluyor
İşın kötü tarafi eşım de ben de tvyi en az seste izleriz. Dogru duzgun konusmayiz. Konussak da sakin bi sekilde.
Sanirim polis cagirdiktan sonra biraz yıldırdım. Memlekete gitmis. Kac senedir şu 15 gundeki huzur bulamamistim evimde. Son günlerimi huzurlu geciriyorum. Umarim biz gitmeden gelmez. Dönünce de bayram eder artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?