Komşu gürültüsü

Amin..
Sen de pes etme derim. Polisi aradım açmadi diyosun. Acar elbet. İlk sikayette uyariyorlar. Diger sikayetlerin her birinde artarak para cezasi kesiyorlar. Yasal haklariniz var. Arayin. Hukuk karsisinda haksiz olduklarini onlara gösterdigiinizde onlar sinecek. Ben alt kat komsumu ıslah ederdim ama eşim aşıri sinirli birisi. Ondan korktum yoksa pes edip gidecek birisi degilim. Sen de pes etme. Gündüzleri de zabitayi arayabilirsin. Belediyeden desibel ölçümü talep edebilirsin. En son çare dava edebilirsin. İhtar gönderebilirsin. İnan sen pes etmezsen onlar pes edecek.

Polis gelince direk onlara gidip konusmami yapiyor nasil oluyor merak ettim
Evet hemen ilgilendiler. Geldiler ve uyardilar. Tabi polis gittikten sonra apartmani kari koca basimiza yiktilar. Kismen tehdit vs savurdular. Yineliyorum. Esim asiri hassas. Asiri sinirli. Cok cabuk tahrik oluyor. Onun bisey yapmasindan korkmasam bi daha polisi bu taşkinliklari icin arardim ancak eşimi sakinlestirmekle mesguldum o sira. Beni dizginleyen eşim oldu yoksa bu apartmani degil ilceyi dar ederdim onlara ama dua etsinler eşime. Hemen ertesi gün de davamı acardim tehdit, huzur sukunu bozma vs'den.

Haklisiniz, suanda sesler kesildi yarin gece yine yaparlarsa tekrar aricam polisi. Inanın gündüz yapilan sesi gectim sadece odamda rahat rahat uyumak istiyorum artık.. dediklerinizi kaydettim sagolun tavsiyeleriniz icin

ahahaha aynıyız cidden
Benim de evim bir gün geldim sus pus çok sessiz meğer ev sahibini çağırmış (kendi ev sahibini) ona şirin görünmek için ses yapmadılar diye düşünüyorum kadın geldi beni suçladı onların ev içine karışamazsın vs diye ben de "karışmıyorum ama gece 12de de süpürge açılmaz " dedim. Polis neden çağırmışım orta yol bulmalıymışım vs
Senin kiracın kusura bakma kızım ses geldiğini bilmiyordum dese yine okey ama kadın istediğimi yaparım deyip kapı çarptı yüzüme, köy değil burası toplu yaşamı öğrensinler dedim o günden beri iyiydiler ama bir haftadır yine döndük başa!

Ses yapan komsular nedense hep deli oluyor, kendini hakli gorup bizi haksiz cikartiyorlar bakkalar koli veriyor baktiniz mi oralara
Bakkal, bim, şok civarda ne kadar market varsa haber saldım

Polis gelince direk onlara gidip konusmami yapiyor nasil oluyor merak ettim
Polis komşuları belli saatten sonra rahatsız etmeyelim şeklinde kibarca uyarıyorlar üst kattaki adam bana sarmıştı benim yüzümden evi taşıyacaklarmış dedim "ses çıkarmayın ben de çağırmayayım"

Haklisiniz, suanda sesler kesildi yarin gece yine yaparlarsa tekrar aricam polisi. Inanın gündüz yapilan sesi gectim sadece odamda rahat rahat uyumak istiyorum artık.. dediklerinizi kaydettim sagolun tavsiyeleriniz icin
Rica ederim. Gürültü yapan komşu avcısı koydum adımı

Tam posta kutusunun üstune Uyarıdır! Diye bir yazı as. De ki; desibel ölçümü talep edecegim. Mahkemeden keşif isteyecegim. 24 saat gurultunuzu kayit yapip mahkemeye sunacagim. Yapman şart değil. Bazen blöf işe yarar

Hahaha cok iyi ya boyle tavsiyeler bekliyodum valahi sagolun

Polis degilde o bölgeye bakan zabıtayla iletişime gecin size yansıyan sesin desibelini ölçüp kanuni sınırların üstündeyse hemen para cezası uyguluyorlar belki sert bir yaklaşım ama çözüm malesef bu

Aynen katılıyorum böyle hassasiyetleri olan kişiler mutlaka dikkat etmeli bir evde oturmustuk bekarken bizim mutfak ile yan tarafın yatak odası birlesikti gece mutfağa girsek sabah kapıya dayanirdi kadın uyuz olurdum kendi evimde rahat edemezdim

Keşke her binada ses yalıtımı olsa

Her zamn değil malum dis sıkıntıları falan olduğu zamn geç yatar oğlum zaten okula gidiyor o geç saate kalmaz ama çocuklu ev yani yinede ses oluyor ister istemez onu demek istedim

saygi yoksa yapacak birşey de yok gibi, ben 9 dan sonra bile tv sesi kısarım, camasir makinesini 9 dan sonra acmam vs. gecen bu sitede bir arkadas da yazmisti. gece 11-12 de elektrik süpürgesi acıyormuş üst komsusu

Daha küçük bir yatak odası takımı alarak yatak odasını olması gereken yere taşıyın

Bütün konuşmaları duyduğunuza göre demek ki insanlarda değil binanın kalitesinde problem var. Bildiğiniz halde insanları suçlamaya çalışıyorsunuz.

Odalar cok kucuk denedik ama sigdiramadik sadece salona oluyor yatak odasi :/

Kendi dedikleriniz çeliştiği için size başka birşey deme gereği duymuyorum.

Yorum yapanların hepsi yanlış, siz doğrusunuz. Devam edin bu kafayla...

Konunun kapanmasi icin ne yapmam gerekli acaba bilen soyleyebilir mi

Binaların ses yalıtımı çok fena.. Yapılacak şey en azından yatagınıZın yerini değiştirmek. Bebeğim küçük ve çok hareketli.. Gece saat 10 da çamaşır ve bulaşık makinesi açıyorum çünkü akıllı sayaç taktırmış ev sahibi. Eşim tek çalışan evdebir şekilde tasarrufa gitmek gerekiyor 3.5 TL diyip amann diyemiyorum benim de hoşuma gitmiyor ama şartlar bunu gerektiriyor elektrikli süpürge açmıyorum ama yerleri siliyorum bazen yemek yapıyorum çünkü gündüz oğlumu zapt etmeye çalışmakla geçiyor. Allaha şükür bir şikayet olmadı ama.. Neden yazdığıma gelirsek bazı şeylerin geçerli sebebi olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…