Komşu Gürültüsü

Ben careyi en ust kata tasinmakta buldum. Ancak suanda da gece 22.00 23.00 arasi alt kattakinin 5 yasindaki oglunun 6 aylik bebek gibi aglama krizlerini kendisinin bogazi yirtilircasina afedersiniz anirmasini her gun dinliyoruz.
Gorguzler her yerde malesef. Insani bezdiriyorlar.

Benim tepemde ki ler taşındı allah ima şükürler olsun adamlar gündüz uyuyor gece koskoca kadın tepemde ip hopluyor du söyledikçe inadına yaptılar simdi taşındilar inanirmisiniz iki gündür bebegim bile gece rahat uyuduğu için gülücük saçıyor. Allah sizide kurtarsin inşallah.

Bu görgüsüz, cahil ,en basit toplu yaşama kurallarını bile bilmeyen yaratıklar apartmanlarda hep üst katlarda oturabilecek parayı, bu parayı kazanacak işi nasıl bulabiliyorlar. Ben en çok buna şaşırıyorum. Kroyum emme para bende repliği geliyor hep aklıma

Sanırım İmkanımız olsa bizim de istediğimiz o diyebildik

Valla bir tanede benim üstümde var. Gece saat 12 den sonra başlıyor 3 4 de kadar masa sandalye koltuk çekiyor. Ev süpürüyor. Balkon demirlerini yıkıyor şuan mesela. Çünkü onun için gün yeni başladı. Eşiyle her kavgasına her anına taniklık yapabilirim. Ismini bile duyarak öğrendim. O kadar bağırarak konuşyorki hamileymiş tebrik etmeye gidicem az kaldı. Bi de sevgili komşum burdaysan en azından ayağındaki takunyayı çıkar.

Konunuzu sabote ettim kusura bakmayın. Benimde en büyük dertlerimden biri kalp kırmak istemiyorum hamileymişde güzelce uyardık 2 kez 3 üncüsünde Allah kerim.

Size de tavsiye veremedim. Allah yardımcınız olsun.

Geçmiş olsun size de umarım yenisi gelmez. Amin

Bizim üstümüzdekiler çevredeki kiralara göre uyguna oturuyorlar

Olsun siz de içinizi döktünüz Allah yardım etsin size de

Muhtemelen bir çözüme ulaşamayacaksınız üzülerek söylüyorum.
Ayrı dertten muzdaribim. Kaç kere polis çağırdım, kapıdan ses mes yapmayın deyip gittiler.
Yöneticiyle konuştum. Millet kendileri etkilenmediği için banane kafasında oluyor.
Pek hoş olmayan kendi yöntemlerimle çözmek durumunda kaldım ne yazık ki.

Yontemlerinizi söyleyebilir misiniz sakıncası yoksa ? Buradaki bazı insanlara örnek olur belki. Çirkin insanlara cirkinlesmek zorunda kalınıyor malesefki

Ay ne yaptın bana da anlatıver belki ben de kurtulurum

Yontemlerinizi söyleyebilir misiniz sakıncası yoksa ? Buradaki bazı insanlara örnek olur belki. Çirkin insanlara cirkinlesmek zorunda kalınıyor malesefki
Ay ne yaptın bana da anlatıver belki ben de kurtulurum
Buradan açık açık yazmam ne derece dogru olur bilemedim. Yarın detayli bir sekilde ozelden size yazarim hatunlar.
Ama yöntemlerim sayesinde en azından birkaç aydır gürültü yapmıyorlar. Beni görünce yol değiştirecek seviyeye geldiler. Zoraki karşılaşmalarda da saygıda kusur etmiyorlar

Burdan linç gelebilir haklısın, ama bana cinnet geliyor bir balkon yıkıyor tüm pislik benimkine akıyor, saçını kesmiş benim balkona silkmiş. Sofra bezi desen her gün asılan çamaşırın üstüne her türlü pisliği serpiyorlar dışarı asamaz oldum. En son takicam hortumu aşağıdan yukarıyı iyi bi suluycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…