Komşu gürültüsü

Konu sahibi mecbur gözden geliyoruz geçen hafta terbiyesiz komşu yaptıklarına göz yummuyorum diye bana iki küçük çocuğumun yanında bağırarak küfür hakaret tehdit yağdırdı nasık etkilendiysem ağzımda yaralar aftlar çıktı ondan önceki hafta diğer yandaki gece ikiye kadar ses yapıyor diye duvara vurduk eşimi arayım duavarı yıkarım demiş birde bu adamın yüzğnden canımızmı kurşunlanmadı gene çoçuklara kızdı çoçuklar cam taşladıDemem oki ya bu devwyi güdeceZ ua bı diyardan gidece sizi anlıyorum insan görgüsüzlererw dayanamıyor ama çare yon adalet yok çünkü o kadaın bana saldırrken bir kişi ne diyosun demedi

Ay işe yarıyor mu gerçekten ya biz de aynı dertten muzdaribiz bebek ağlamıyor çığlık atıyor resmen
Bitane aldım hiç yaramiyor kulağa bile girmiyor girse durmuyor.
Bı tane fıstık yeşili bişey aldık enfes...
Niye rengini söylüyorum
Çünkü markasını bilmiyorum

aa ne munasebet yahu
cok sıkıntı tasınmakta cozum degıl gıttıgınız yerde daha beterı cıkabılır cunku

Ahhh ne yazık ki evet. Resmen eski üstkat komşuma haksızlık etmişim. Yazıkmış ona. Ayda yılda bir oluyormuş.
Ama bundan kötüsüde olursa yıksınlar bu binaları başıma.

Ne kadar böyle terbiyesiz insan varsa toplanıp bir arada yaşasalar keşke.Nasıl bu kadar sakin kalabildiniz hakaret etmişler.Neler yapmışlar cam taşlamak evi kurşunlamak ne demek bize yapsalar böyle bişeyi bu kadar sakin kalamazdık.Ben üstteki bela yüzünden panik atak oldum sakinleştirici kullanıyorum.Evi satıp yeni ev alcaz kredi çekip borca gircez.Kredimiz bitmek üzereydi evimi çok seviyorum ama malesef

Valla doğru olabilir bizim alt katta da 2 çocuk var biz son kattayız. Öyle bir ses geliyor bazen üst katta biri oturuyor sanıyoruz. Koşma bağırma sesi üstten geliyor gibi oluyor. Duvarlar ince galiba sesler direkt yukarı çıkıyor. Ninni söylüyorlar onu bile duyuyorum ama üst kattan gelir gibi duyuluyor enteresan bir ev

Alarm ,acil telefon, acil kapi zili falan duymazsiniz ama böyle ya yangin falan ciksa Allah korusun
Yoksa cozum güzel
Telefonum sessizde aciliyetine kosacagimiz bir yakinimiz yok yasadigimiz sehirde. Kapıninda çalması söz konusu olamaz bina şifreli girişli.biri gelecekse önce arar şifreyi sorar bize .aramadan geliyosa zaten gelmesin asla

Alarmlik bir durumumuz olmuyor inanki .

Ama yangın deprem birde çocuk olunca tipayi kullanamam çok haklisiniz

Bizim evin sesi 2 üst kata gidiyormuş.
Alt komşunun çocuklarının sesi ise sanki üstten geliyor gibi ama değil, üzerimizde 50+ çift var ve üni öğrencisi kızları.

Suriyeli komşusu olan bir arkadaşım var, evini satıp terki diyar edecek.
3 kat üstte oturmalarına rağmen illallah dedirtmişler...

Esimiz falan işte oluyor ya ya da ne bileyim annem merak eder acil ulasmasi gerekir. Derin uykum uzun surer uyanmam uzun süre. Benimde yakınım yok ama insan düşünüyor işte. Cok mu ince düşünüyorum bilemedim bu kadar ince dusunmesem alırdım bende ama dunya ile irtibati koparmak gibi geliyor

Evde çocuk olunca öyle oluyor maalesef . Benimde çocuklarım ara ara gürültü yapıyor ama napalım yapacak bişey yok. Hadi büyükler laftan anlıyor arada ama küçük 3 yaşında sus desemde o bağırıyor

Böyle daha huzurlu oluyorsunbı guncuk dene dicem ama rahat edemezsin sen .anladım onu

Bu gürültü yapan komşular hep mi aynı olur.
Ben de geçenlerde komşuya sabahları çok gürültü oluyor elektrik süpürgesi, eşya çekme sesleri geliyor uyuyamıyoruz diye uyarmak istedim aynı tepkiyle karşılaştım.
Bizden gelmiyordur o siz yanlış anlamışsınızdır diye epeyce çıkıştılar.
Ses kaydı yapıp dinleticem dediğimde anca anlayıp dikkat ederiz dediler.
Kimse çıkardığı sesi kabullenmiyor.
Sizin komşu ev sahibi bide işiniz zor maalesef Allah yardımcınız olsun.

Belli kurallar oksa binada sabah 10 akşam 10 arası tolere edilir ama bu saatlerin sıkında ekstrem bişey olmadıkça (cam kırılır süpürge açılır belki)kimse ses yapmasa
Çocuklu evin 24 saat sessiz olmasını beklemeyin ama bu konulan kurala göre de komşu uyku saatlerini ayarlasa çocuğun sorun büyük oranda hallledilir karşılıklı tolere ile

Ah Çok zordu ama evlaylarım küçüj en çok üzende başka komşunun polis çağırcam deyince kızımın anne polis bizi alıcak demesi oldu kadın hep yaptığı için alışığım çıldırmqsı onu görünce kapıyı kapatım dışarı çıkmaamam nasıl çıkılı o böyle yaparken ama o bunları yaparken bende güldüm daha da delirmişkocası özür diledi ama ev arıyoruz şartlar oluştuğunda vın turizim

Çok ciddiyim gece üçte metal müzik açıp hoparlörü duvara dayarım. Çocul çocuk kim varsa dikerim ayağa. Geldiklerinde de bizden değil Suriyelilerin sesi o derim.

Bendede aynı dert var yeni ev aldık 2 ay oldu .komsularımızda yeni taşındı herkesin kendi evi karşılıklı kapılı evimiz ,hem yanımızda 2 çocuk var hem alt katımızda hepsi çok ses yapıyo valla eşimde bende rahatsız oluyoruz ama komşular özür diledi çocuğumuz anlamıyo Diye Napim televizyon sesini biraz daha çok acıyorum apartmanda yasamak zor valla eşim gece alt komşunun horlamasını duyuyormus falan Nolcak böyle bilmiyorum .Hatta dün eşimle bu ses yüzünden kavga ettik bangır bangır müzik sesi ile temizlik yapıyorlar bende ayıp olur diye açmıyordum dün bende açtım banane diye eşimle birbirimize girdik.Miklette ayıp yok bizler ayıp olur diye korkuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…