Onlar için kendı huzurumuzu bozuyoruz ne laftan anlamaz insanlar var yakulak tipasi aldım öyle uyuyorum ben
Onlar için kendı huzurumuzu bozuyoruz ne laftan anlamaz insanlar var ya
Çocuk hani bi nevi ne diyebilir diyorum ama el kadar çocuklar 1lere 2 lere kadar Nası duruyor anlamıyorum ben kadın daha beter kocaman kadın tak tuk güm güm yeter vallahi ne yapmam gerekiyor kiracıyız biz onlar ev sahibiYa bu deveyi güderiz ya bu diyardan gideriz. Artık maalesef insanlarda saygı kalmamış. Biz dayak bile yerdik komşular rahatsız olacak diye az bir ses çıkarsak. Şimdi saldım çayıra mevlam kayıra. Hadi sizdeki çocuklar laf anlamıyor çocuk. Benim tepedeki 4 üniversiteli öküzü napıcam ben
Onlar suriyeli olduğu için laf atıyor yoksa iyice dinledikten sonra vuruyorum omlar geldikten sonra başladı sesdogru olabılır ses gercekten onlardan degıl dıger komsulardan gelıyor olabılır bazen ust komsunun karsı caprazındakı daırenın sesı gelıyor ,ses bu yanı her yere gıder dıger komsulara da gıdıyordur o duydugunuz sesler
apartman yonetıcısıne soylemek lazım once... komsuyla muhattap olursanız inat yapabılır karakterı zayıf bırıyse,Onlar suriyeli olduğu için laf atıyor yoksa iyice dinledikten sonra vuruyorum omlar geldikten sonra başladı ses
Gecedemi oluyor sesAlt kat dükkan önümüz deniz ... ondan Uyuyamıyorum
Gürültücü kavgacikomşuyu polis eşliğinde binadan gönderdik biz
Ama dükkan sesi şimdi de
Onlarada söyledik onlarda duymamamızlıktan gelin diyorlarapartman yonetıcısıne soylemek lazım once... komsuyla muhattap olursanız inat yapabılır karakterı zayıf bırıyse,
yonetıcı uygun dılle uyarır
Çocuk hani bi nevi ne diyebilir diyorum ama el kadar çocuklar 1lere 2 lere kadar Nası duruyor anlamıyorum ben kadın daha beter kocaman kadın tak tuk güm güm yeter vallahi ne yapmam gerekiyor kiracıyız biz onlar ev sahibi
Allah yardımcımız olsun ev taşımak birsürü masraf duvara geçici bişey yapılmıyormuYeni ev bakmaya başlayın.Yeni nesil çocuklarda 10 dedin mi yat yok sanki artık. Diğerleride dediğim gibi saygısız. Ben kiracıyım gürültü yapanlarda kiracı. Hemde ev sahiplerimiz bir. Ev sahibi bişey yapamadı. Eşim polis o bile çözümsüz. Biz 1 yıl daha çekmek zorundayız. Şafak sayıyorum resmen.
Ben öğlen bire kadar uyuyorum .ondan ses saatleri.Gecedemi oluyor ses
Allah yardımcımız olsun ev taşımak birsürü masraf duvara geçici bişey yapılmıyormu
aa ne munasebet yahuOnlarada söyledik onlarda duymamamızlıktan gelin diyorlar
Aynen öyle bir kulağa sahibimAstarı yüzünden pahalı dedikleri. Ne yazık ki yalıtım fazla maliyetli. Ayrıca fazla birşey değişmiyor. Benim gibi ışık söndürse düğme sesini duyan bir kulağınız varsa daha zor.
Aynen öyle bide işin kötü tarafı kiracıyız ses yalıtımı yaptıralı desekaa ne munasebet yahu
cok sıkıntı tasınmakta cozum degıl gıttıgınız yerde daha beterı cıkabılır cunku
Duyulmuyormu onunlakulak tipasi aldım öyle uyuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?