Hanımlar merhaba benim üst katıma 7 ay önce bir aile taşındı evi taşınmadan 2 ay önce tuttular ve bu 2 ay boyunca hergün gece yarısına kadar yüksek gürültülü tadilat yapıp bizi rahatsız ettiler neyse dedik idare edelim taşınınca biter ama malesef öyle olmadı taşındıktan sonra gece yarısından sonra evi süpürüp eşya çekmeye başladı bir gece baktım saat oniki buçuk eşya çekip evi süpürüyo kapısına gittim atıştık bana birşey döküldüğü için süpürge açtığını ve bu saatte normal olduğunu söyledi buda yetmezmiş gibi gece yarısı süpürge açan kişi benim gürültü konusunda hassas olduğumu iddia etti o günden sonra gece yarısı süpürge açmayı kesti ama mobilya çekimi hiç bitmiyor kadın öğretmen sabah okula gitmeden eşya çekiyor dönünce yine eşya çekiyor yani evde huzurumuz kalmadı o denli yöneticiye söyledim o uyarmış ama biz mobilya çekmiyoruz diye yalan söylemiş gerçekten çok moralim bozuldu sizler benim yerimde olsaydınız ne yapardınız lütfen bu konuda bana bir yol gösterin kadın çok kibirli ve saygısız konuşulacak bir tip değil üstelik yaptığını kabulde etmiyor. Çok çaresiz kaldım ve gerçekten bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var .
Son düzenleme: