Merhaba . Bize de gecenin bir yarisi balkonda hunharca kahkahalar atan komsu kızların sesi geliyordu yazin .kapı pencere açık, uyku uyumak imkansızdi. Sonra bi gün tam kizim söylenmeye başladı anne bu sesten uyuyamıyorum vs diye .o an kizimi yatıştırmak icin kendimce farklı bir bakış açısı geliştirdim ki bunu iyi ki yapmışım diyorum simdi. Kızıma annecim kixlar cok eğleniyorlar ve sapsik sapsik gülüyorlar hatta o kadar komik gülüyorlarki dayanamayıp bazen bende onlarla gülüyorum, bi düşünsene bu kızlar şimdi feryat figan aglasalardi ya da karı koca kavgası falan olsaydı ne kadar kotu olurdu dimi dedim . Kizim beni onayladı. Sonra gercekten duyduğum şeyin kahkaha olmasına şükrettim, Allahı sen neselerini daim et hep gülsünler duyalım dedim oyle bir zamandayız yani... simdi gelelim sizin komşulara evet gürültü yapmaları hoş degil ama şehirde büyüyen çocuklarında oyun oynayacak alanı yok siz cocuk olup ayni şartları yasasaniz veya sizin çocuklarınız olsa onlarda oynarken gürültü yapabilir belki . Aile sorumsuz ve umursamaz davranıyorsa evet hakkınızı arayın ama çocuklarda laftan sözden anlamaz pek bunu da bilin. Ağlama, şiddet vs yoksa cocuk civiltisi da bence tıpkı bizim komsu kızların kahkahası gibi güzeldir bence .