Çocuk gürültüsüne yapacak bir şey olmuyor maalesef. Benim de çocuğum var. Laftan anlamıyor. Saat olmuş 10 , topla peteklere vuruyor. Tabiki engelliyoruz ama bizi dinleyene kadar inadimiza inadimiza yapıyor.
Başka bir gürültü olsa çağırın dedim ama o yaştaki çocuklar cidden laf anlamıyor.
cocugunuz olmadigi icin skinti cikiyor belli sizde ders calisirken kulaklik taksaniz cunku o cocuk buyuk insan tavrini bekleyemeyiz napsin elini ayagini baglayip agzini bantlasin mi6 yaşındaki çocuğun eğer bir zeka problemi yoksa laftan anlaması lazım. Çocuğunuzun peteklere vurması normal değil. Birinin çocuğu gürültü çıkarıyor diye ben niye okulumu aksatayim? Sırf 6 yaşında diye mi
Gündüz de çalışıyorum ama bazen işe gidiyorum akşam çalışmam gerekiyor. Gündüz gürültüsü hoş görülebilir ama saat 8 den sonra benim çalışmam gerekiyor. Gün boyu zaten kardeşim bana anlatıyor gündüz de gürültü yapıyor diye benim çalışmam gereken saatte ben neden elin çocuğunun cezasını çekeyim? Elini ayağını bağlayacak yaş çoktan geçmiş 6 7 yaşlarında diyorum ya bu çocuğun zeka problemi var ya da anne baba egitemiyor. Üstelik annesi öğretmencocugunuz olmadigi icin skinti cikiyor belli sizde ders calisirken kulaklik taksaniz cunku o cocuk buyuk insan tavrini bekleyemeyiz napsin elini ayagini baglayip agzini bantlasin mi
6 7 yas altida genelde baglamiyoruz cocuklariGündüz de çalışıyorum ama bazen işe gidiyorum akşam çalışmam gerekiyor. Gündüz gürültüsü hoş görülebilir ama saat 8 den sonra benim çalışmam gerekiyor. Gün boyu zaten kardeşim bana anlatıyor gündüz de gürültü yapıyor diye benim çalışmam gereken saatte ben neden elin çocuğunun cezasını çekeyim? Elini ayağını bağlayacak yaş çoktan geçmiş 6 7 yaşlarında diyorum ya bu çocuğun zeka problemi var ya da anne baba egitemiyor. Üstelik annesi öğretmen
AhahahahahahZillerine bant yapıştırın apartmanın dışından.
6 7 yas altida genelde baglamiyoruz cocuklari
baglayalim mi demedim baglasin mi dedim laftan anlamiyorsa.. sen simdi beni ust komsun sanirsin az daha devam etsemBağlayalım mi diye sormuştunuz da ne zaman bağlanıyor? Bağlama fikri benden çıkmadı zaten
Her çocuğu olanı üst komşum sanacagim artık az kaldıbaglayalim mi demedim baglasin mi dedim laftan anlamiyorsa.. sen simdi beni ust komsun sanirsin az daha devam etsem
Her çocuğu olanı üst komşum sanacagim artık az kaldı
Çok büyük konuşuyorsun.Akilli da olsa çocukta hiperaktiflik varsa durduramaz. Ben sinir krizi geçiriyorum resmen tamn diyo 5 dk sonra yine ayni bide benimki 10yaşında küçükte ona uyuyor tam şamata. Bizde şöyle birsey var sabah çocuğu zorla yatiramaz ama benim küçük öğle uykusuna yatar büyük oyun oynar akşamda en gec 21:30 da yatarlar.
Benim ust katimdaki ruh hastalarindan mi bahsediyorsunuz acaba? Su cocugu oldugu icin herkesten imtiyaz bekleyen ailelerden gina geldi. Benimkiler de habire bagiriyorlar ustten. Oda degistiriyorum bi sure sonra. Bizim Ulkemizde maalesef apartmanda yasama kulturu yerlesemedi. Hala cogu insan cadirda yasiyormus gibi davraniyor
Burada çocuklu, bebekli konu açılınca tüm anneler ayaklanıyor. Çocuktur anlamaz sloganları.
Buradan sana pek bir destek geleceğini sanmıyorum ben. Polisi arayıp gürültü olduğunu söyleyin çocuğu karıştırmadan. Gürültünün kaynağının çocuk olduğunu anlarlar kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?