komşu istismarı (öğrenci komşum)

seni anlıyorum insanlarla aynı apartmandaysan bi yere kadar mesafe koyabiliyorsun.aslında ben de herkesle sıkı fıkı olan sürekli çaya kahveye giden biri değilim ama hem yalnız hem de yaşımız yakın diye böyle bi durum oluştu sık olmasa da oturduk beraber açıkcası kırmak istemedim ama inan beni gerdi dünden sonra 20 gün geçmiş halen ben bişe yapmadım diyor başkası olsaydı süpürgeyi kuzu kuzu verirdi.3 yıldır bu apartmandayım daha kimseden 1 gr bişey istememişimdir istemem de ama herkesin yapısı farklı bu gidişle komşuluğu bitiricem sanırım.bu arada durumunu tam olarak bilmiyorum ama komşunla iyi anlaşıyosan istismar edilmiyorsan arkadaşlığına devam et hem o na hem de sana iyi gelir yalnızsan aslında benim bi şiayetim yoktu ama dün bozuldum biraz

o zaman en güzeli sen güzellikle söyle, yada bir fırça hediye et... aranı bozmadan bu anlamda mesafe koy, mesela süpürgeni ısrarla iste ama diğer taraftan da kahveye davet et ki soğukluk olmasın...

ben akşamları da çalışmak zorundayım,tez yazıyorum ve eşimle farklı şehirlerde olduğumuzdan gecemi çalışarak yada onunla konuşarak geçirmeyi tercih ediyorum... elbette kapım açık,destek olmak bana keyifte veriyor ve sağolsunlar sürekli ikramlar getiriyorlar mahçupta oluyorum ama ben istiyorum ki "abla kahve içmeye geldim" dediyse kahvesini içip sohbetini edip gitsin... akşam 7 den gece 12 ye kadar takdir edersin ki sıkıntı oluyor bana da...kv si sadece bana gelmesine izin veriyor,kıyamıyorum da... çalışacağım diyorum artık kırmadan... eşi vefaat eden komşum var mesela onu ısrarla ben çağırıyorum müsait oldukça...

konunu dağıttım kusuruma bakma

ne kusuru :)sohbet ediyoruz.ben yarın tekrar süpürgemi isterim ne fırça ne kürek bişey hediye etmem çünkü iş yapmaya gönlü yok zaten olsa her türlü yapar yada 20 gün başkasının süpürgesini elinde tutmazdı işin özü soğudum biraz.senin durumunda zor aslında komşulukta hep mesafe koymamın sebebi aradaki sınırın aşılarak hayatımın içine girilmesi ve istemim dışında vaktimin çalınmasıdır bu yüzden arada bir görüşsemde kimseyle sıkı fıkı olmuyorum sonunda bişey çıkar çünkü bu kız da istisna olmuştu ama pişman etti beni.bu arada senin komşuların iyi niyetliler fakat rahatsızlık verdikleri yada işin olabiliceği akıllarına gelmiyor sanırım 7 den 12 ye kadar oturmak kiminle olsa sıkar beni:)insanlar düşünceli olsa birbirlerini sıkmadan üzmeden ilişkilerini sürdürseler aslında güzel şeyler ama maalesef olmuyor.sen iyi niyetlisin anladığım kadarıyla eşi vefat etmiş komşun asker bekleyen eş bi nevi destek oluyorsun ben de oluyum dedim böyle oldu neyse allah pişman etmesin hiç birimizi:) ha bi komşu daha vardı o başka apartmana taşındı kızıda vardı evliydi kız başka şehre gitti o da sen de arada ayşenin yerine can yoldaşı ol dedi:) bi iki kere gittim iyi bi teyze hoş sohbet ama hep istedi çağırdı beraber alışveriş merkezine sosyete pazarına gidelim dedi eşim çok sık gezmemden hoşlanmaz onunlada olmadı kısacası iyi niyetli ol yoldaş oluyum de suyu çıkıyor sonunda

çok muhabbet tez ayrılık hesabı canım, ölçüyü kaçırmamak gerekiyor... ben çok dinlerim insanları,eşim çok kızar buyüzden, sen psikolog musun, derdin yok dert dinliyorsun diye...

böyle durumlarda eşini de bahane edebilirsin görüşmek istemiyorsan mesela...

isteğim dışında vaktimin çalınması demişsin ya, işte kilit noktası bu... benim de en büyük sıkıntım bu... yoksa kötü niyetli değiller elbet...

neyse ben bi süre komşuluk ilişkisine ara veriyorum:) cidden sinirim bozuldu kız evde ama bugün de getirmedi

sonuç ne oldu acaba. araya mesafe koyabildiniz mi? benimde başımda benzer bir durum var ama merak ettim sizin sonucunuzu

arkadaşım bu komşu kızla ne oldu
konunu burda görünce hatırladım...

aynen bende merak ettim. süpürgeye ne olmuş? taşındı mı? ne yaptı?

Son düzenleme:
arkadaşlar süpürgeyi verdim nerdeyse 20 gün vermedi kapıya gittim daha süpürmedim dedi ben buraya konuyu açtım.üstünden biraz daha geçti yine gittim kapıya (hiç sevmem aslında böyle şeyleri) o zamanda vermedi süpürmediği için .Ertesi gün verdi düşünün yani ne derece rahat ve sorumsuz. ondan sonra da bi daha vermedim süpürgeyi zaten bu olaydan 5 ay sonra taşındık.ama o geldiği andan itibaren ona faydam çok oldu perdelerini yıkadım ilk taşındığında,belki 5-6 defa çamaşır makinası yok diye çamaşırlarını makinaya attım pişirdiklerimden verdim Bİ kez de zehirlendi hastaneye yetiştirdik bi derdi varsa dinledim v.s.... ama son yaptığı olaydan sonra kendimi çektim biraz mesafe koydum araya .taşınacağımız için ben toparlanmaya başladım kız gördü tabi kolileri falan biraz üzüldü yardım edebileceğim bi iş varsa yaparım dedi evden taşınırken işime yaramayan paspas,halıı tabak,çanak v.s vermek istemedim soğumuşum ister istemez. ben taşındıktan sonra hiç görüşmedik bir iki defa tel. de konuştuk o kadar o da mecburiyetten çünkü oturduğu evin sahibi eşimin tanıdığı o sebeple yani.....ben iyi niyetliydim yardım etmeye çalıştım belki o da kötü niyetli değildi ama bana göre çok rahattı.bi de herşey bi yana bazı kounlarda ona ablalık ettim yol gösterdim şu an sadece bayramlarda mesaj atıyor:)

Son düzenleme:
arkadaşım bu komşu kızla ne oldu
konunu burda görünce hatırladım...
aslına bakarsan bu kız sayesinde bazı şeyler öğrendim artık herkese karşı daha temkinliyim yeni oturduğum apartmanda kimseyle gereksiz samimiyete girmiyorum zaten bu apartman da yaşıtım kimse de yok ama olsa da yakınlık kurmazdım çünkü karşındaki insan seni yıpratınca hiç bişeyin anlamı kalmıyor

sen çok sabırlıymışsın ama ya. baştan sona okudum. bence samimiyet kurmakda bir sakınca yok ama sınırlarını bilmeli herkes.
evet belki kötü niyetli değildi ama çok rahat bir kişiymiş ve bu kadar rahat insanlardan hiç bir zaman hayır gelmedi gelmeyecekte tecrübeyle sabit.
bence o bayram mesajlarınıda toplu attğı için geliyordur :)

mesajı hakkında bi fikrim yok zaten çok önemli de değil bazı hareketlerinden dolayı o kaybetti şu anda yakın oturuyoruz ama hiç gitmedim böyle yapmasaydı ben ona bi şekilde yardım etmeye devam da ederdim ama boşverdim gitti açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…