Şuan hala Uluyor... Kafayı yemiş vaziyetteyim!!Köpeğe zarar gelmez alir barinaga verirler. Sonra kopek sahibi uygun kosullar karsiligi geri alir barinaktan. Saat olmus 2 ayiptir ya!! Ben olsam 1 dk durmam sikayet ederim.
Köpeğe zarar gelmez alir barinaga verirler. Sonra kopek sahibi uygun kosullar karsiligi geri alir barinaktan. Saat olmus 2 ayiptir ya!! Ben olsam 1 dk durmam sikayet ederim.
Köpeğe kıyamıyorum... Vicdan azabı çekerim... Komşum Suratsız bi insan çok kabalar...Bencede sikayet edin hem hayvana yazik hem size
Yarın kapısını çalıcam uyarıcam.. Olmadı,Polis i Arıcam... Belediye en son çare...hayvancağıza neden zarar gelsinki..en fazla hayvanları koruma derneğine verilir
bence birebir muhatap olma.direk polisi ara.kimin şikayet ettiği belli olmasın.öyle yapınca dahada inadına gıcıklık yapıyorlarYarın kapısını çalıcam uyarıcam.. Olmadı,Polis i Arıcam... Belediye en son çare...
Biliyorum. Kopegimiz kayboldugunda 1 gece kaldi almaya gittigimizde ne halde oldugunu gordum... Ama bu insanlara da yazik degil mi? Hayvan haklari tamam da hani insan haklari? İnanin hayvan koruma dernekleri hicbir ise yaramiyor. Yardimseverlerin iyi niyetini suistimal ediyorlar.Sanirim daha once bir barinaga hic gitmediniz, barinak kosullarini bilmiyorsunuz..
Kopek barinaga alindiginda o hayvanin psikolojisi ne olur, barinak sartlarinda asili ya da asisiz ne tur hastaliklar kapar bir dusunun lutfen..
Konu sahibesi bulundugunuz ilin hayvan koruma dernekleri ile iletisime gecin eger ki ilinizde dernek yok ise haytap ile iletisime gecin ya sizi yonlendirirler yapabilecekleriniz konusunda ya da direkt kendileri iletisime gecerler komsularinizla..
Bence kimliginizi acik etmeyinYarın kapısını çalıcam uyarıcam.. Olmadı,Polis i Arıcam... Belediye en son çare...
Köpekte ne gırtlak varmış hâlâ Uluyorbence birebir muhatap olma.direk polisi ara.kimin şikayet ettiği belli olmasın.öyle yapınca dahada inadına gıcıklık yapıyorlar
hayvancağıza neden zarar gelsinki..en fazla hayvanları koruma derneğine verilir
Yönetici ile Görüşüp Toplantı mı.Düzenlesek... Polisi birazdan Arıcam Eşim sabah 5 de işe Gidiyor Akşam 7 de geliyor...sahipli hayvanlarin sikayeti durumunda belediyeden zabita ekibi gelip kimsenin evinden kopegini alamaz bu yasal degil..
yasal surec mahkemenin eve desibel cihazi yerlestirerek davayi sonuclandirmasidir..
ancak hayvan sahibi bilincli degilse belediye ekibi gelir kopegi alir barinaga tikar ve geri vermez.. Turkiye'de barinak kosullari da ortadadir..
burada mesele hayvanin mutlu olup olmadigi..
ki ev ortamina alisan bir hayvanin balkona hapsedilmesi dogru degildir..
dernekler konuyla ilgilenir, sahiplere cozum yolu sunar ( bakamiyorsaniz sahiplendirelim, ya da eski kosullarinizda bakmaya devam edin vs gibi ) yine cozum bulunamazsa dernek orman suya sikayet eder vs diye devam eder..
Lutfen belediyeyi aramaktansa derneklere ulasin..
canım zaten hayvanın kimliği varsa polis bişey yapamaz.benimde köpeğim vardı ordan biliyorum.dediğin gibi olursa çok üzücüCanım çok iyi niyetlisin ama burası amerika değil.. insan haklarının olmadığı yerde, hayvan hakları da olmuyor maalesef..
Polis de gelse, önce komşuyu uyarır ya da belediye ekiplerini çağırır..
Onlar da hayvanı atarlar kamyonetin arkasına, oradan da barınaktaki kafese.. artık hayvancağız orada ne kadar yaşabilirse..!
Köpeğe Acıdığımız için ses çıkartmıyoruz... Ama benim eşimde sabah 5 de işe Gidiyor..canım zaten hayvanın kimliği varsa polis bişey yapamaz.benimde köpeğim vardı ordan biliyorum.dediğin gibi olursa çok üzücüev ortamına alışmış bi hayvan dışarda hemencecik ölüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?