Komşu Katili...

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
35
Çok Yakında haberlere manşet olucam bu gidişle...
Yan Dairemdeki,komşunun köpeği Şuan Uluyoor,havlıyor
1 haftadan beri uyuyamıyoruz..
Hayvancağızı,evin içine alıştırmışlar,şimdi de balkona atıyolar hayvancağız da İsyan ediyor... Taşındıklarından beri huzurumuz kaçtı.... Şikâyet edemiyorum Köpeğe zarar gelir diye.... Napıcamı bilemedim...Hayvanları Çok Seviyorum ama.Huzur kalmadı! Komşumu şuan Dövmek istiyorum!!!!!

Köpeğe zarar gelmez alir barinaga verirler. Sonra kopek sahibi uygun kosullar karsiligi geri alir barinaktan. Saat olmus 2 ayiptir ya!! Ben olsam 1 dk durmam sikayet ederim.

Köpeğe zarar gelmez alir barinaga verirler. Sonra kopek sahibi uygun kosullar karsiligi geri alir barinaktan. Saat olmus 2 ayiptir ya!! Ben olsam 1 dk durmam sikayet ederim.
Şuan hala Uluyor... Kafayı yemiş vaziyetteyim!!

Sanirim daha once bir barinaga hic gitmediniz, barinak kosullarini bilmiyorsunuz..
Kopek barinaga alindiginda o hayvanin psikolojisi ne olur, barinak sartlarinda asili ya da asisiz ne tur hastaliklar kapar bir dusunun lutfen..
Konu sahibesi bulundugunuz ilin hayvan koruma dernekleri ile iletisime gecin eger ki ilinizde dernek yok ise haytap ile iletisime gecin ya sizi yonlendirirler yapabilecekleriniz konusunda ya da direkt kendileri iletisime gecerler komsularinizla..

hayvancağıza neden zarar gelsinki..en fazla hayvanları koruma derneğine verilir

Yarın kapısını çalıcam uyarıcam.. Olmadı,Polis i Arıcam... Belediye en son çare...
bence birebir muhatap olma.direk polisi ara.kimin şikayet ettiği belli olmasın.öyle yapınca dahada inadına gıcıklık yapıyorlar

Barınağa verilirse, orada da farklı cinsten köpeklerle dolu kafesin içine girer.. hapis gibi..
Ne doğru dürüst temizlenir, ne düzgün yemek yiyebilir.. hastalanır.
Bence komşunuzu önce uyarın.. en son çare şikayet edersiniz.

Biliyorum. Kopegimiz kayboldugunda 1 gece kaldi almaya gittigimizde ne halde oldugunu gordum... Ama bu insanlara da yazik degil mi? Hayvan haklari tamam da hani insan haklari? İnanin hayvan koruma dernekleri hicbir ise yaramiyor. Yardimseverlerin iyi niyetini suistimal ediyorlar.

bence birebir muhatap olma.direk polisi ara.kimin şikayet ettiği belli olmasın.öyle yapınca dahada inadına gıcıklık yapıyorlar
Köpekte ne gırtlak varmış hâlâ Uluyor az daha beklicem, olmadı Arıcam polisi...

sahipli hayvanlarin sikayeti durumunda belediyeden zabita ekibi gelip kimsenin evinden kopegini alamaz bu yasal degil..
yasal surec mahkemenin eve desibel cihazi yerlestirerek davayi sonuclandirmasidir..
ancak hayvan sahibi bilincli degilse belediye ekibi gelir kopegi alir barinaga tikar ve geri vermez.. Turkiye'de barinak kosullari da ortadadir..
burada mesele hayvanin mutlu olup olmadigi..
ki ev ortamina alisan bir hayvanin balkona hapsedilmesi dogru degildir..
dernekler konuyla ilgilenir, sahiplere cozum yolu sunar ( bakamiyorsaniz sahiplendirelim, ya da eski kosullarinizda bakmaya devam edin vs gibi ) yine cozum bulunamazsa dernek orman suya sikayet eder vs diye devam eder..
Lutfen belediyeyi aramaktansa derneklere ulasin..

hayvancağıza neden zarar gelsinki..en fazla hayvanları koruma derneğine verilir

Canım çok iyi niyetlisin ama burası amerika değil.. insan haklarının olmadığı yerde, hayvan hakları da olmuyor maalesef..
Polis de gelse, önce komşuyu uyarır ya da belediye ekiplerini çağırır..
Onlar da hayvanı atarlar kamyonetin arkasına, oradan da barınaktaki kafese.. artık hayvancağız orada ne kadar yaşabilirse..!

Yönetici ile Görüşüp Toplantı mı.Düzenlesek... Polisi birazdan Arıcam Eşim sabah 5 de işe Gidiyor Akşam 7 de geliyor...

canım zaten hayvanın kimliği varsa polis bişey yapamaz.benimde köpeğim vardı ordan biliyorum.dediğin gibi olursa çok üzücü ev ortamına alışmış bi hayvan dışarda hemencecik ölüyor

canım zaten hayvanın kimliği varsa polis bişey yapamaz.benimde köpeğim vardı ordan biliyorum.dediğin gibi olursa çok üzücü ev ortamına alışmış bi hayvan dışarda hemencecik ölüyor
Köpeğe Acıdığımız için ses çıkartmıyoruz... Ama benim eşimde sabah 5 de işe Gidiyor..

Aaa aynı apartmanda mıyız acaba?
Aynı sıkıntı bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…