Biliyorum. Kopegimiz kayboldugunda 1 gece kaldi almaya gittigimizde ne halde oldugunu gordum... Ama bu insanlara da yazik degil mi? Hayvan haklari tamam da hani insan haklari? İnanin hayvan koruma dernekleri hicbir ise yaramiyor. Yardimseverlerin iyi niyetini suistimal ediyorlar.
haklısın canım.apartmandaki herkes rahatsızdır kesin.diğer komşularla görüş güzelce uyarın ama tek başına muhatap olma bence.inadına ses yaparlar eğer zor insanlarsaKöpeğe Acıdığımız için ses çıkartmıyoruz... Ama benim eşimde sabah 5 de işe Gidiyor..
Yönetici ile Görüşüp Toplantı mı.Düzenlesek... Polisi birazdan Arıcam Eşim sabah 5 de işe Gidiyor Akşam 7 de geliyor...
Olabilir...başıma Ağırı Girdi...Aaa aynı apartmanda mıyız acaba?
Aynı sıkıntı bende de var
Şehirlerimiz farklıymış, polise şikayet ettim ben daha önce ama herangi bir yaptırımı olmadı.. sünger kulak tıkaçları aldım, uyurken onları takıyorum işe yarıyor..Olabilir...başıma Ağırı Girdi...
Normal de Sevmem komşular la takışmayı.. Ne zaketten yanayım.. Sabır biterse bende kabalaşırım..haklısın canım.apartmandaki herkes rahatsızdır kesin.diğer komşularla görüş güzelce uyarın ama tek başına muhatap olma bence.inadına ses yaparlar eğer zor insanlarsa
Polis gelse götürmez zaten uyari alirlar,mecbur balkondan iceri almak zorunda kalırlar. Gözleri korkar en azindan :) bizim goldenımız var aslinda bu cins köpekler hic havlamaz nerdeyse. Siyah posetten korkuyor bizimki nerde gorse bas bas babagirir.komsular sikayet etmisti polisler uyari da bulundu, bir dahaki sikayette barinaga verilir dediler. Bizde evden is yerine goturduk mecburElbette ki insanlari rahatsiz etmeleri saygisizca ancak burada bir can var ve ona en az zararla sorun cozulmeli ki ben bu canin sorumsuz sahiplerinin izniyle sahiplendirilmesi taraftariyim..
bende hayvanlari koruma dernegi uyesi ve aktif bir saha aktivistiyim ve bu derneklerin sorumlulugudur..
Polis gelse götürmez zaten uyari alirlar,mecbur balkondan iceri almak zorunda kalırlar. Gözleri korkar en azindan :) bizim goldenımız var aslinda bu cins köpekler hic havlamaz nerdeyse. Siyah posetten korkuyor bizimki nerde gorse bas bas babagirir.komsular sikayet etmisti polisler uyari da bulundu, bir dahaki sikayette barinaga verilir dediler. Bizde evden is yerine goturduk mecbur
Allah askina bu konuda kim bu kadar bilinçli? Alip beslemeyi biliyoruz sadece :) hayvan mutlu mu,degil mi kimin umurunda? O kadar onemsiyorlarsa balkona atip hayvancagizi bagirtmazlar. Kendileri hic mi rahatsız olmuyor acaba? Komsulari uyutmayan ses,kendilerini nasil uyutuyor hayret!Kesinlikle 5199 sayili kanunu bilmiyorlarsa gozleri korkar..
sizin durumunuzda da ikinci sikayette barinaga verilmezdi sikayetci kisinin dava acmasi gerekli ki bu uzun bir surec..
ve artik yeni yasaya gore kopek havladigi icin sikayet kapsamina girmiyor..
Ozaman da Kesin Kavga Çıkar Tv lere Manşet Oluruz. Bilinçsiz İnsanlar.. Köpeğinde çocuk gibi olduğunu bilimiyorlar... Hala havlıyor Ağlıyor yazıkkKesinlikle 5199 sayili kanunu bilmiyorlarsa gozleri korkar..
sizin durumunuzda da ikinci sikayette barinaga verilmezdi sikayetci kisinin dava acmasi gerekli ki bu uzun bir surec..
ve artik yeni yasaya gore kopek havladigi icin sikayet kapsamina girmiyor..
Onlarda uyumuyor....Sesleri Geliyor...Allah askina bu konuda kim bu kadar bilinçli? Alip beslemeyi biliyoruz sadece :) hayvan mutlu mu,degil mi kimin umurunda? O kadar onemsiyorlarsa balkona atip hayvancagizi bagirtmazlar. Kendileri hic mi rahatsız olmuyor acaba? Komsulari uyutmayan ses,kendilerini nasil uyutuyor hayret!
E bildigin manyak bunlar desenize. Madem uyumuyolar alsinlar hayvani iceri. Bu zulüm niye????Onlarda uyumuyor....Sesleri Geliyor...
Valla benim kopeklerim evin icinde oldugu halde azicik viyaklasalar icim sizliyo..Allah askina bu konuda kim bu kadar bilinçli? Alip beslemeyi biliyoruz sadece :) hayvan mutlu mu,degil mi kimin umurunda? O kadar onemsiyorlarsa balkona atip hayvancagizi bagirtmazlar. Kendileri hic mi rahatsız olmuyor acaba? Komsulari uyutmayan ses,kendilerini nasil uyutuyor hayret!
Şuan hayvana birileri sus diye bağırıyor.. Umurlarında değil... Balkon 2 kişi sığcak kadar.. Ve hayvanın Sokağa Çıktığı Nadir dir. 65 M2 evde 5 kişiler!!!E bildigin manyak bunlar desenize. Madem uyumuyolar alsinlar hayvani iceri. Bu zulüm niye????
Off hayvan eziyet görüyor.. Minnacık ev 5 kişi yaşıolar Köpekte var... Balkon 2 kişi zor.sığar... Aldılar İçeri... Fırsat varken bende uyuyayım....Valla benim kopeklerim evin icinde oldugu halde azicik viyaklasalar icim sizliyo..
akillari sira balkona alistiriyorlar iki uc gun aglar susar mantigindalar bu yuzden derneklere ulasilsin ve hayvan sahiplendirilsin diyorum ya.. Hayvana yazik..
Şuan hayvana birileri sus diye bağırıyor.. Umurlarında değil... Balkon 2 kişi sığcak kadar.. Ve hayvanın Sokağa Çıktığı Nadir dir. 65 M2 evde 5 kişiler!!!
Bence dePolisi arayin lutfen..
Hayvana zarar da verir bunlar susmayinca..
Sokaga bile cikarmadiklarina gore..
yazik..!
Dövdüklerini Görürsem haytap ı ararım hemen...polis de çağırırım...Polisi arayin lutfen..
Hayvana zarar da verir bunlar susmayinca..
Sokaga bile cikarmadiklarina gore..
yazik..!
En azindan iceri almislar bunada sukur..Off hayvan eziyet görüyor.. Minnacık ev 5 kişi yaşıolar Köpekte var... Balkon 2 kişi zor.sığar... Aldılar İçeri... Fırsat varken bende uyuyayım....
İyi geceler...En azindan iceri almislar bunada sukur..
iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?