Komşu Katili...

Elbette ki insanlari rahatsiz etmeleri saygisizca ancak burada bir can var ve ona en az zararla sorun cozulmeli ki ben bu canin sorumsuz sahiplerinin izniyle sahiplendirilmesi taraftariyim..
bende hayvanlari koruma dernegi uyesi ve aktif bir saha aktivistiyim ve bu derneklerin sorumlulugudur..

Köpeğe Acıdığımız için ses çıkartmıyoruz... Ama benim eşimde sabah 5 de işe Gidiyor..
haklısın canım.apartmandaki herkes rahatsızdır kesin.diğer komşularla görüş güzelce uyarın ama tek başına muhatap olma bence.inadına ses yaparlar eğer zor insanlarsa

Yönetici ile Görüşüp Toplantı mı.Düzenlesek... Polisi birazdan Arıcam Eşim sabah 5 de işe Gidiyor Akşam 7 de geliyor...

polisi ararsaniz en azindan bu gecelik belki cozum bulurlar hayvani iceri almak gibi..
yoneticinizle de gorusun ancak hem sizin rahatsiz olmamaniz adina hem canin duzeni adina derneklerle gorusmeniz daha faydali..

Olabilir...başıma Ağırı Girdi...
Şehirlerimiz farklıymış, polise şikayet ettim ben daha önce ama herangi bir yaptırımı olmadı.. sünger kulak tıkaçları aldım, uyurken onları takıyorum işe yarıyor..

haklısın canım.apartmandaki herkes rahatsızdır kesin.diğer komşularla görüş güzelce uyarın ama tek başına muhatap olma bence.inadına ses yaparlar eğer zor insanlarsa
Normal de Sevmem komşular la takışmayı.. Ne zaketten yanayım.. Sabır biterse bende kabalaşırım..

Polis gelse götürmez zaten uyari alirlar,mecbur balkondan iceri almak zorunda kalırlar. Gözleri korkar en azindan :) bizim goldenımız var aslinda bu cins köpekler hic havlamaz nerdeyse. Siyah posetten korkuyor bizimki nerde gorse bas bas babagirir.komsular sikayet etmisti polisler uyari da bulundu, bir dahaki sikayette barinaga verilir dediler. Bizde evden is yerine goturduk mecbur

Kesinlikle 5199 sayili kanunu bilmiyorlarsa gozleri korkar..
sizin durumunuzda da ikinci sikayette barinaga verilmezdi sikayetci kisinin dava acmasi gerekli ki bu uzun bir surec..
ve artik yeni yasaya gore kopek havladigi icin sikayet kapsamina girmiyor..

Allah askina bu konuda kim bu kadar bilinçli? Alip beslemeyi biliyoruz sadece :) hayvan mutlu mu,degil mi kimin umurunda? O kadar onemsiyorlarsa balkona atip hayvancagizi bagirtmazlar. Kendileri hic mi rahatsız olmuyor acaba? Komsulari uyutmayan ses,kendilerini nasil uyutuyor hayret!

Ozaman da Kesin Kavga Çıkar Tv lere Manşet Oluruz. Bilinçsiz İnsanlar.. Köpeğinde çocuk gibi olduğunu bilimiyorlar... Hala havlıyor Ağlıyor yazıkk

Onlarda uyumuyor....Sesleri Geliyor...

Valla benim kopeklerim evin icinde oldugu halde azicik viyaklasalar icim sizliyo..
akillari sira balkona alistiriyorlar iki uc gun aglar susar mantigindalar bu yuzden derneklere ulasilsin ve hayvan sahiplendirilsin diyorum ya.. Hayvana yazik..

E bildigin manyak bunlar desenize. Madem uyumuyolar alsinlar hayvani iceri. Bu zulüm niye????
Şuan hayvana birileri sus diye bağırıyor.. Umurlarında değil... Balkon 2 kişi sığcak kadar.. Ve hayvanın Sokağa Çıktığı Nadir dir. 65 M2 evde 5 kişiler!!!

Valla benim kopeklerim evin icinde oldugu halde azicik viyaklasalar icim sizliyo..
akillari sira balkona alistiriyorlar iki uc gun aglar susar mantigindalar bu yuzden derneklere ulasilsin ve hayvan sahiplendirilsin diyorum ya.. Hayvana yazik..
Off hayvan eziyet görüyor.. Minnacık ev 5 kişi yaşıolar Köpekte var... Balkon 2 kişi zor.sığar... Aldılar İçeri... Fırsat varken bende uyuyayım....

Şuan hayvana birileri sus diye bağırıyor.. Umurlarında değil... Balkon 2 kişi sığcak kadar.. Ve hayvanın Sokağa Çıktığı Nadir dir. 65 M2 evde 5 kişiler!!!

Polisi arayin lutfen..
Hayvana zarar da verir bunlar susmayinca..
Sokaga bile cikarmadiklarina gore..
yazik..!

Off hayvan eziyet görüyor.. Minnacık ev 5 kişi yaşıolar Köpekte var... Balkon 2 kişi zor.sığar... Aldılar İçeri... Fırsat varken bende uyuyayım....
En azindan iceri almislar bunada sukur..
iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…