Komşu Katili...

Polisi aramak yerine direk komşunuza çıksanız ya alın şu hayvanı içeri uyuyamıyorz saat kaç oldu diye.

Polisi aramak yerine direk komşunuza çıksanız ya alın şu hayvanı içeri uyuyamıyorz saat kaç oldu diye.
Kabalar bişi desem Ters davranıcak... Kendime Yediremem bende... Gene Attılar balkona Ulu maya başladı..

Kabalar bişi desem Ters davranıcak... Kendime Yediremem bende... Gene Attılar balkona Ulu maya başladı..

Yine de direk polis çağırmaktan daha uygun olur gidip veya arayıp uyarmak. Baktınız ters davranıyor o zaman polis çağırırsınız. Buarada benim komşularımda 4.30da piyano resitali veriyordu bu gece :) bir baktım evin içinde gerilim müziği gibi bir ses var derinden derinden algılayana kadar ödüm koptu

Benim sitede de boyle s...siz bir kadin vardi. Gece disari atiyodu kopegi. Zavallicik sabaha kadar inim inim inliyo. Ben de dusundum daha mi zarar gelir soylesem diye. Ama soyledim. Bundan sonra bulunacagi her yer o balkondan daha iyidir gibime geliyor.

Köpeğe kıyamıyorum... Vicdan azabı çekerim... Komşum Suratsız bi insan çok kabalar...
yazın sıcağında içerde duran hayvanı soğuklar başlayınca kapı önüne koyarsan tabiki ulurda havlarda..komşunla muhattap olma önce polisi ara sonra bulunduğun ildeki hayvan koruma derneklerinden birini ara bakın poliste geliyor diye geçin kenara izleyin sahneyi..

Eşim Gidip konuşcakmış komşuyla... Oda köpeğe kıyamıyor...

Eşim Gidip konuşcak... Bakalım nolcak...

hayvanseveriz deyip apartman katına köpecikleri kedicikleri tıkanları anlamıyorum. ya madem bahçen yok onun hür olacağı koşulda bakamıyorsun bakma onlara... alma patshoplardan. sonra sokaklarda bir sürü cins köpek geziyor. biride bizim iş yerinin önünde uyuyor.

birde sizin kuçucuk balkona hapsedilmiş, kıyamam ben ona... bir yolunu bulursunuz da gerçek biri sahiplenir...

Benciller işte Kendi hevesi için hayvanın yaşanını kısıtlıyorlar... Hayvancağız Sokağa az çıkıyor gezdir miyolar bile.

Eşim Gidip konuşcakmış komşuyla... Oda köpeğe kıyamıyor...

Ben o kopegin can cekisir gibi ulumasindan icim parcalaniyoken kopegin susmasi onlarin tek hareketine bagliyken nasil uyuyabiliyorlar benim aklim almiyor.

Kopegin sesiyle uyuyabilen insan esinin konusmasiyla akillanmaz gibime geliyor. Bence gonderme esini ben korkarim boyle komsu kavgalarindan.

Sikayet edin bence hic cekilecek bir sey degil ya gicik olurum

Bizim kavga ile işimiz yok.. Nazikce uyarcaz...

Sabır Çekiyoruz..Komşu için değil köpecik için... Bakalım uzlaşma yolu arıcaz...
Kopegi neden disari birakiolar acaba cezalandirmak icin mi

en yakın barınagı yada belediyeyi arayabilirsin gelir alırlar

Kapılarını çalıp,sakince köpeğin bir sorunu mu var neden bağırıyor deyin.
Verecekleri cevaba göre devamını getirirsiniz.
Balkona koyduk diye derlerse o zaman içeri alın dersiniz.
İçeride olmuyor derlerse o zaman neden aldınız dersiniz.
Bir şekilde şikayet etmeden kibarca anlaşabileceğinizi umuyorum.
Köpeğe de yazık bize de yazık diye vicdanlarına seslenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…