- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
Kabalar bişi desem Ters davranıcak... Kendime Yediremem bende... Gene Attılar balkona Ulu maya başladı..Polisi aramak yerine direk komşunuza çıksanız ya alın şu hayvanı içeri uyuyamıyorz saat kaç oldu diye.
Kabalar bişi desem Ters davranıcak... Kendime Yediremem bende... Gene Attılar balkona Ulu maya başladı..
yazın sıcağında içerde duran hayvanı soğuklar başlayınca kapı önüne koyarsan tabiki ulurda havlarda..komşunla muhattap olma önce polisi ara sonra bulunduğun ildeki hayvan koruma derneklerinden birini ara bakın poliste geliyor diye geçin kenara izleyin sahneyi..Köpeğe kıyamıyorum... Vicdan azabı çekerim... Komşum Suratsız bi insan çok kabalar...
Eşim Gidip konuşcakmış komşuyla... Oda köpeğe kıyamıyor...Benim sitede de boyle s...siz bir kadin vardi. Gece disari atiyodu kopegi. Zavallicik sabaha kadar inim inim inliyo. Ben de dusundum daha mi zarar gelir soylesem diye. Ama soyledim. Bundan sonra bulunacagi her yer o balkondan daha iyidir gibime geliyor.
Eşim Gidip konuşcak... Bakalım nolcak...yazın sıcağında içerde duran hayvanı soğuklar başlayınca kapı önüne koyarsan tabiki ulurda havlarda..komşunla muhattap olma önce polisi ara sonra bulunduğun ildeki hayvan koruma derneklerinden birini ara bakın poliste geliyor diye geçin kenara izleyin sahneyi..
Benciller işte Kendi hevesi için hayvanın yaşanını kısıtlıyorlar... Hayvancağız Sokağa az çıkıyorhayvanseveriz deyip apartman katına köpecikleri kedicikleri tıkanları anlamıyorum. ya madem bahçen yok onun hür olacağı koşulda bakamıyorsun bakma onlara... alma patshoplardan. sonra sokaklarda bir sürü cins köpek geziyor. biride bizim iş yerinin önünde uyuyor.
birde sizin kuçucuk balkona hapsedilmiş, kıyamam ben ona... bir yolunu bulursunuz da gerçek biri sahiplenir...
Eşim Gidip konuşcakmış komşuyla... Oda köpeğe kıyamıyor...
Bizim kavga ile işimiz yok.. Nazikce uyarcaz...Ben o kopegin can cekisir gibi ulumasindan icim parcalaniyoken kopegin susmasi onlarin tek hareketine bagliyken nasil uyuyabiliyorlar benim aklim almiyor.
Kopegin sesiyle uyuyabilen insan esinin konusmasiyla akillanmaz gibime geliyor. Bence gonderme esini ben korkarim boyle komsu kavgalarindan.
Sabır Çekiyoruz..Komşu için değil köpecik için... Bakalım uzlaşma yolu arıcaz...Sikayet edin bence hic cekilecek bir sey degil ya gicik olurum
Kopegi neden disari birakiolar acaba cezalandirmak icin miSabır Çekiyoruz..Komşu için değil köpecik için... Bakalım uzlaşma yolu arıcaz...
Evden dışarı çıkartıp gezdirnezler... Belkide Eve Çiş kaka Yapıyordur. O yüzden balkona atıyolardır.Kopegi neden disari birakiolar acaba cezalandirmak icin mi
Bizim kavga ile işimiz yok.. Nazikce uyarcaz...
en yakın barınagı yada belediyeyi arayabilirsin gelir alırlarÇok Yakında haberlere manşet olucam bu gidişle...
Yan Dairemdeki,komşunun köpeği Şuan Uluyoor,havlıyor
1 haftadan beri uyuyamıyoruz..
Hayvancağızı,evin içine alıştırmışlar,şimdi de balkona atıyolar hayvancağız da İsyan ediyor... Taşındıklarından beri huzurumuz kaçtı.... Şikâyet edemiyorum Köpeğe zarar gelir diye.... Napıcamı bilemedim...Hayvanları Çok Seviyorum ama.Huzur kalmadı! Komşumu şuan Dövmek istiyorum!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?