- 17 Eylül 2012
- 3.611
- 7.893
- 358
Amin canım.. Hiç taviz vermeden böyle devam.. Haberdar et bizi mutlakaAllah razi olsun cok tesekkur ederim Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin.evet yolunmus kadar oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım.. Hiç taviz vermeden böyle devam.. Haberdar et bizi mutlakaAllah razi olsun cok tesekkur ederim Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin.evet yolunmus kadar oldu :)
tatlım eşin de suç yok adam herşeyi sana söylüyo çok güzel. ama şu kızı bir şekilde hallet eşine fazla yanaşmasınİyi geceler herkese. Derdimi okuyup cevap yazacaklara sonsuz tesekkur ederim.
Evimize tasinali 1 sene olcak neredeyse.ust kat komsularimiz var kari koca ve bir tanede kizlari.ilk tasindigimizda gayet normal komsuluk muhabbetleri hosgeldin vs.
Kendisini severim abla derim.ben evlerine cok gitmesemde kiziyla gelir bana komsumuz.esimlede selamlastiklari olurdu tanistilar.binanin whatsapp grubunda esimde var. Bir aksam esim geldiginde komsumuz ve kizi bizdeydi okuldan konu acildi kiz univ ogrencisi esim mezun ve bu kizda esimle ayni bolumde okuyor esime sorular sordu hatta hep beraber konustuk ettik.dedik hatta herhangi bir yardima ihtiyacin olursa danisabilirsin.
Neyse boyle boyle hep beraber normal sohbetlerimiz oluyordu.zamanla bu kiz esimin eve gelmesine yakin saatlerde elinde keki boregi pogacasi kapiyi calip geliyordu. İlk olarak seyrek, sonra gelmeleri siklasti.annesiyle yada tek basina geliyordu.
Rahatsiz olmamin tek nedeni esim isten gelcek adam iki ayagini uzatip dinlenicek yemek yicez ama kiz evde oluyordu. Baslarda rahatsizlik vermiyim ben gidiyim deyip kalkiyordu son zamanlarda baya baya oturuyordu.
Ta ki esimin cep telefonuna mesaj atana dek.Whatsap grubundan esimin numarasini almis yani ordan buldugunu soylemis ve mesaj atmis esime. Aradan az zaman gecmis yine atmis rahatsiz ediyorum ama sunu sunu sorcam nasilsin oncelikle falan.esim bana soyledi bunu komsumuzun kizindan mesaj geldi onemli birsey miydi sana bahseti mi diye ve esim telefonunu hep ortada birakir birde. Dun aksam pat diye bir mesaj .... musait misiniz acaba diye. Bu kiz benim numarami da biliyor bana sor musait misin diye? Esime mesaj atiyor.Esim mesajina cevap vermeyi unutmus iste oldugu icin.
Bu sabah yine mesaj atmis esime mesaj aynen su' annem asuresini begendigini soyledi yenisini getircem afiyetler olsun:) ' delirdim o mesajida soyledi esim. Lutfen bir el atin bana ne yapiyim uyariyim mi kizi esime diyim mi sil diye bilemedim simdi annesiylede yuzyuze bakiyoruz
Tasinmama gerek yok yuzune bakmam sonucta komsu diyede anamin babamin ogullari degiller. Gorusmedimmi hersey tamam.cok haklisiniz kibarliktan anlamaz cirkef cikarlarBen olsam tasinirdim. Bu ne yapisik bir kiz ya? Boyleleri laftan da anlamaz. Hatta telefon numarasini degistirin ya da engelleyin. O gruptan da cikin. O aile ile de gorusneyin. Simdi de ders sorma bahanesine gelir. Siz kirmamak icin kibar yazmizsiniz. Boyleleri kibarliktan da anlamaz.
tatlım eşin de suç yok adam herşeyi sana söylüyo çok güzel. ama şu kızı bir şekilde hallet eşine fazla yanaşmasın
Sanirim konuyu okumadiniz o yuzden karismis.esime 2 defa mesaj atmisti isteyken.onu soyledik.zaten mesaji ortak kararla yazdik esimle. Whatsap grubunuda kurmuslardi evvelden.biz tasininca bizide ekledi yoneticiWh.atsapp grubunun da cılkı çıktı , önüne gelen , aklına gelen grubu kuruyor..
Bana her ekleme yapıldığında , kim yapmış diye bile merak etmeden siliyorum.
Sizin grupta çok anlamsız olmuş.
Ikinci olarak , hani eşiniz demiş ya ," sabahtan beri bana yazıyorsun bir şey demiyorum ama akşam eve geldiğimde bari olmasın " gibi bir şey yazmış.
Burası çok ilginç olmuş , yanlış yapmış.
Sabahtan beri ne yazmış ki ona en çok bunu merak ediyorum.
Bendede bas agrisi yapti telefon elimde oturuyorum oyle.ayyyy sınırden basıma agrı gırdu! (bana noluyosa) konuya yorum yapamıyrum bıle.![]()
Bendede bas agrisi yapti telefon elimde oturuyorum oyle.
Nasil guldum buna :)) allahta sizi guldursun insallah. Konuya cevap yazan derdime derman olmaya calisanlarin ayagina tas degmesin.Kalk bacım sıcacık yatagımıza yatalım elın şırfıntısı ıcın bu kadar yıpranmaya degmez. anam ben bıle yıprandım butun mesaJları okudum tek tek.
Kalk gıt ınadına gır kocısının koynuna, aksamları at kahkahanı catlasın patlasın![]()
Yaa nasıl tatlısınız, siz rahat olun birşey olacağını sanmıyorum. Gördükçe sokuşturun lafları :)Nasil guldum buna :)) allahta sizi guldursun insallah. Konuya cevap yazan derdime derman olmaya calisanlarin ayagina tas degmesin.
Nasil guldum buna :)) allahta sizi guldursun insallah. Konuya cevap yazan derdime derman olmaya calisanlarin ayagina tas degmesin.
Hic sormayin.ben birazda nasil diyim cabuk etkilenebilen biriyim.O kadar sinir bozucu bi durum ki adım kadar eminim ki saf ayağına yatacak hatta zeytinyağı gibi üste çıkacak böyleleri değişik oluyor
Cok tesekkur ederim sizde oylesiniz :) en azindan benden ders alir baskasinin esine dostuna boyle davranamazYaa nasıl tatlısınız, siz rahat olun birşey olacağını sanmıyorum. Gördükçe sokuşturun lafları :)
Cok tesekkur ederim cok sagolun :) baskasinin basina gelse ayni hirsi yasar elimden ne gelirse yapardim. Allahim hicbirimizin duzenini bozmalarina izin vermesinNe kadar temız kalplısın sen hemencık dua edıverdın kıyamamburası bunun ıcın var destek olcaz bırbırımıze ınan kendı basıma gelmıs gıbı hırslandım
buraya yazan pek cok bayan benımle aynı hıssı yasamıs farkettım Allah duzenını bzmak osteyenlere fırsat vermesın
Bu mesajı da yeni gördüm,ne güldüm gece gece çok hoşsunuz yaşekerim kocana attığı mesajların her ihtimale karşı birer screenshotunu al ve kendi telefonuna kaydet, kız çirkefe yatarsa apartmanın whatapp grubundan salarsın kobrayı
Teşekkür ederimCok tesekkur ederim sizde oylesiniz :) en azindan benden ders alir baskasinin esine dostuna boyle davranamaz
Ben sizi çok iyi anlıyorum benimde başıma gelmişti 8 aylık hamileyken adını ağzıma almak istemedim mahlukatın biri gözümün önünde kocama sarıldı o kadar kötü oldum ki anlatamam ama kadını rezil ettim kocaminda suçsuz olmasına rağmen burnundan getirdim ah ah ne bilim evli adamlarda ne varHic sormayin.ben birazda nasil diyim cabuk etkilenebilen biriyim.
Cok tesekkur ederim sizde oylesiniz :) en azindan benden ders alir baskasinin esine dostuna boyle davranamaz
Cok tesekkur ederim cok sagolun :) baskasinin basina gelse ayni hirsi yasar elimden ne gelirse yapardim. Allahim hicbirimizin duzenini bozmalarina izin vermesin
Oha kimmis o yaa ne cesaret senin gözünün onunde naptin peki?Ben sizi çok iyi anlıyorum benimde başıma gelmişti 8 aylık hamileyken adını ağzıma almak istemedim mahlukatın biri gözümün önünde kocama sarıldı o kadar kötü oldum ki anlatamam ama kadını rezil ettim kocaminda suçsuz olmasına rağmen burnundan getirdim ah ah ne bilim ekli adamlarda ne var