kızlar kayınvalıdem aradı hemen ayak ustu mutfak ta kahvelerını ıcerken kız kahvenın yanına lokum koymus annem de yok sakın koyma sıttı sene daha tatlı yasak demıs ayol o aksam kı etımek tatlısından cıkan o sımsıyah sac neydı oyle mıdemız kalktı kalktı ındı aman gozunu seveyım sakın tatlı falan getırme bıze kız ne dese ıyıdır senın gelın benı gozunuzden dusurmek ıcın kendı sacını ıcıne koymasın annem bır sılkenı vermıs o nasıl laf sakın bı daha duymayayım kızın anasından tık yok tabıı tatlı matlı ıstemıyoruz deyınce kzın anası davayı galıba catmıs olucak kı kızımda mılletın evlı barklı adamına tatlı yapacak hevesınde degıl dırek savunmaya gecmısler surda komsuyuz kendımıze yapmısken caner de sevıyor dıye bır tabak verıoruz annem de vermeyın yemıyoruz. araya gıdıyor yazık gunah nımettır.kız lafa atılmıs hemen ıyıde ben tatlıyı canere yapıyorum sız nıye yıyorsunuz kı bende anneme sordum hanı kotu nıyet yoktu dıye annem de telde bana hak verdı gıbı. kızın sozune ıstınaden annem acmıs agzını yummus gozunu benım gelın senın gelıp gıtmene sınır oluyor oglumun yuvası bır kez yıkıldı yapma komsum sen ıyınıyetlısın belkı ama benım gelın senı butun mahalleye rezıl eder bı daha oglumda gelınım de ewdeyken gelme deyıp alel acele evden cıkmıs.
kızlar kayınvalıdem aradı hemen ayak ustu mutfak ta kahvelerını ıcerken kız kahvenın yanına lokum koymus annem de yok sakın koyma sıttı sene daha tatlı yasak demıs ayol o aksam kı etımek tatlısından cıkan o sımsıyah sac neydı oyle mıdemız kalktı kalktı ındı aman gozunu seveyım sakın tatlı falan getırme bıze kız ne dese ıyıdır senın gelın benı gozunuzden dusurmek ıcın kendı sacını ıcıne koymasın annem bır sılkenı vermıs o nasıl laf sakın bı daha duymayayım kızın anasından tık yok tabıı tatlı matlı ıstemıyoruz deyınce kzın anası davayı galıba catmıs olucak kı kızımda mılletın evlı barklı adamına tatlı yapacak hevesınde degıl dırek savunmaya gecmısler surda komsuyuz kendımıze yapmısken caner de sevıyor dıye bır tabak verıoruz annem de vermeyın yemıyoruz. araya gıdıyor yazık gunah nımettır.kız lafa atılmıs hemen ıyıde ben tatlıyı canere yapıyorum sız nıye yıyorsunuz kı bende anneme sordum hanı kotu nıyet yoktu dıye annem de telde bana hak verdı gıbı. kızın sozune ıstınaden annem acmıs agzını yummus gozunu benım gelın senın gelıp gıtmene sınır oluyor oglumun yuvası bır kez yıkıldı yapma komsum sen ıyınıyetlısın belkı ama benım gelın senı butun mahalleye rezıl eder bı daha oglumda gelınım de ewdeyken gelme deyıp alel acele evden cıkmıs.
ben olsam kız madem bu kadar samimi görüyor kendini, cesaretle geliyor ona derdim ki "sen canere tatlıları yediriyorsun, olan bana oluyor, sabaha kadar ben çekiyorum cefasını"
voooooooooooooooooooovvvvvvvvv....arkadaşlar kızı kaz gibi yol demişler =) tatlıyı dök demişler =) sanırım bütün yorumları okudum ve çok güldümharikasınız kızlar..
çok gerilmişsiniz, üzüldüm ama eşiniz yemiyormuş tatlıyı. valla ben de bir bakardım eşime korkudan tatlıya bakamazdı bile =)) yine de kimse yemesin o tatlıyı ne olur ne olmaz. ben olsam elinden su bile içmem.
kayınvalideniz de arada kalmış yazık. benimki olsa o da aynısını yapardı. üzüldüm onun durumuna daha çok..
ben olsam kız madem bu kadar samimi görüyor kendini, cesaretle geliyor ona derdim ki "sen canere tatlıları yediriyorsun, olan bana oluyor, sabaha kadar ben çekiyorum cefasını"
arkadaşlar kızı kaz gibi yol demişler =) tatlıyı dök demişler =) sanırım bütün yorumları okudum ve çok güldümharikasınız kızlar..
çok gerilmişsiniz, üzüldüm ama eşiniz yemiyormuş tatlıyı. valla ben de bir bakardım eşime korkudan tatlıya bakamazdı bile =)) yine de kimse yemesin o tatlıyı ne olur ne olmaz. ben olsam elinden su bile içmem.
kayınvalideniz de arada kalmış yazık. benimki olsa o da aynısını yapardı. üzüldüm onun durumuna daha çok..
kız elinde tatlıyla geldiğinde eşin açsın kapıyı ve "ööööö yine mi bu iğrenç tatlı" deyip annesine seslensin. sonra kızın suratı şu şekil olur
sende içerden bi kahkaha patlattın mı tamamdır
ayy bana kızma canım ama ben acıdım kıza... bir kız kendi gururunu nasıl bu kadar ayaklar altına verir. zavallı ya... annesi de fiştekliyor sanırım. kız çok gudubet, evde kalmış falan mı? ne bu aleni yamanma çabası hem de evli adama... insan aşkından ölse karşılıksız olduğunu biliyora ömrü billah içinde tutar. bu ne bekliyor ki? adam bu kıza hiç alıcı gözüyle bakmamış, evlenmiş boşanmış gene bakmamış. yeniden evlenmiş... Allah vermesin diyelim ki tatlı getire getire yolu yaptı... yapacağı yol şudur ki adam kullanır kenara atar olan ona olur... Asla eşin yapmaz belli zaten ama başka adama bunu yapsa bu kadar gurursuz kızı kim alır? kullanır atar...
kayınvaliden diyeceğini demiş sağolsun. sen de daha konusunu açma. başkasına sarar belki...
yorumlar çok hoş yaa harikasınız kızlar
konu sahibi, bu komşu kızı eşinize büyü yapmaya çalışıyor olmasın. Caner yesin diye tutturmuş yani nedense bu aklıma geldi:44:
sabah sabah fesatlığım üstümde
o kız sizin k.validene gideceğinizi nerden biliyoki her seferinde hemen yapıp getiriyo her seferinde ne bileyim malzemesi hali hazırda demekki kız otomatiğe bağlamıştır her seferinde şak şak işte etimek :)
ben senin yerinde olsam ağız dalaşı konuşma vs yerine kapı çaldığında delikten bakar o kızın geldiğini görünce ya kapıyı açmam yada azcık aralayıp kapıyı gözlerimi pörtleterek öyle bi bakardımki o gözlerine dişlerini sıka sıka istemiyoruz derdim :)
benim de aklıma geldi, tatlıyla da büyü çok tutar derler. kayınvalidene de lokum..
uzak durun siz bu analı-kızlıdan arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?