komsu kızının etımek tatlısı

Valla k.valideni öp başına koy, bak senin yuvanın düzeni için 20 yıllık komşusuyla kötü olmayı göze almış, açık açık konuşmuş. Hiç sıkma sen de artık canını. Haa bir daha da gelip caner maner derse, sen de "Caner abin" diye düzeltirsin her seferinde.

Caner takıntısı varya açıkca belli ediyor yine,ne yüssüz bir insanmış bu ya bunlar analı kızlı tezgahı kurmuşlar şıracının şahiti bozacı gibi olmuşlar...

Allahım ne insanlar var sen koru yarabbim hepimizi
ağzım açık okudum resmen
normal bir insanın bu tarz bi imayı bile kabul etmemesi gerekirken
bunlar bi de kendilerini açık açık ele veriyolar
bence hiç yüz göz olmaya gelmez
uzak durun
sizden bu şekilde kötülük bekleyen insanlar Allah korusun iftira da atarlar
aman aman dikkat derim siz hiç bulaşmayın bence
kayınvalideniz halletsin

senin kaynanayı sevdim ben ohh iyi demiş ya

sımdı bı daha gelırse ıster tatlı ıster baska bısey kesınlıkle kafasından asagı dokecem yupıııııı

Bu nasıl bi yüzsüzlük ya inanamıyorum ... İnan söyleyecek bir şey bulamadım ben olsam kesin saçını başını yolmuştum. Neyse ki kayınvaliden seni tutuo bide o onlardan olsa napardın (Allah korusun) neler duyuyoruz... Azcık gururluysa gelmez bir daha...

arkadaşlar kızı kaz gibi yol demişler =) tatlıyı dök demişler =) sanırım bütün yorumları okudum ve çok güldüm harikasınız kızlar..

çok gerilmişsiniz, üzüldüm ama eşiniz yemiyormuş tatlıyı. valla ben de bir bakardım eşime korkudan tatlıya bakamazdı bile =)) yine de kimse yemesin o tatlıyı ne olur ne olmaz. ben olsam elinden su bile içmem.

kayınvalideniz de arada kalmış yazık. benimki olsa o da aynısını yapardı. üzüldüm onun durumuna daha çok..

ben olsam kız madem bu kadar samimi görüyor kendini, cesaretle geliyor ona derdim ki "sen canere tatlıları yediriyorsun, olan bana oluyor, sabaha kadar ben çekiyorum cefasını "

ben olsam kız madem bu kadar samimi görüyor kendini, cesaretle geliyor ona derdim ki "sen canere tatlıları yediriyorsun, olan bana oluyor, sabaha kadar ben çekiyorum cefasını "

ahahaa çok güzel bi fikir kız bi daha tatlıyı geçtim şekerli su bile getirmez

voooooooooooooooooooovvvvvvvvv....
bu konuya son noktadır sanırım...
daha iyi bi fikir olamaz gibi geliyo

tatlıyı eline verdiği zaman gözünün içine baka baka elinden bırak tatlıyı düşsün kırılsın sonrada manalı manalı aaa kırıldı gördünmü zaten getirdiklerinide soner yemiyo böyle çöpe gidiyo hepsi sen en iyisi zahmet etme de bence bi daha getirmez

kız elinde tatlıyla geldiğinde eşin açsın kapıyı ve "ööööö yine mi bu iğrenç tatlı" deyip annesine seslensin. sonra kızın suratı şu şekil olur

sende içerden bi kahkaha patlattın mı tamamdır

allah ıylıgı versın burda daha neler duyacagım ayolllutandım sımdı

vavvvv guzel bır fıkır ama bırazcık gurur varsa annem hem dolaylı hemde dırey soylemıs zaten umıt ederım kı bı daha bısey getırmez

ayy bana kızma canım ama ben acıdım kıza... bir kız kendi gururunu nasıl bu kadar ayaklar altına verir. zavallı ya... annesi de fiştekliyor sanırım. kız çok gudubet, evde kalmış falan mı? ne bu aleni yamanma çabası hem de evli adama... insan aşkından ölse karşılıksız olduğunu biliyora ömrü billah içinde tutar. bu ne bekliyor ki? adam bu kıza hiç alıcı gözüyle bakmamış, evlenmiş boşanmış gene bakmamış. yeniden evlenmiş... Allah vermesin diyelim ki tatlı getire getire yolu yaptı... yapacağı yol şudur ki adam kullanır kenara atar olan ona olur... Asla eşin yapmaz belli zaten ama başka adama bunu yapsa bu kadar gurursuz kızı kim alır? kullanır atar...

kayınvaliden diyeceğini demiş sağolsun. sen de daha konusunu açma. başkasına sarar belki...

cnm 35 yasında bır bayan heerkes kendınce yaratandan oturu guzeldır mutlaka ısteyenlerı olmustur ama kızdakı bence hastalık boyutunda gıbı kızın annesı kendı agzından kayınvalıdeme teklıf etmıs zamanında ha bızımkıler oralı olmamıs o ayrı valla baskasına boyle yapsa mahallede yırtarlar onu yada adam bas verır sonra gol atar gerısıde boyle olur

yorumlar çok hoş yaa harikasınız kızlar

konu sahibi, bu komşu kızı eşinize büyü yapmaya çalışıyor olmasın. Caner yesin diye tutturmuş yani nedense bu aklıma geldi:44:

sabah sabah fesatlığım üstümde

o kız sizin k.validene gideceğinizi nerden biliyoki her seferinde hemen yapıp getiriyo her seferinde ne bileyim malzemesi hali hazırda demekki kız otomatiğe bağlamıştır her seferinde şak şak işte etimek :)

ben senin yerinde olsam ağız dalaşı konuşma vs yerine kapı çaldığında delikten bakar o kızın geldiğini görünce ya kapıyı açmam yada azcık aralayıp kapıyı gözlerimi pörtleterek öyle bi bakardımki o gözlerine dişlerini sıka sıka istemiyoruz derdim :)

benim de aklıma geldi, tatlıyla da büyü çok tutar derler. kayınvalidene de lokum..

uzak durun siz bu analı-kızlıdan arkadaşım..

cnm sen varya cok fenasın cnm kayınvalıdem de aksamyemegınız yıyoruz esım ve ben calsıtıgımız ıcın gelıs gıdıs saatımızı asagı yukarı bılıor

benim de aklıma geldi, tatlıyla da büyü çok tutar derler. kayınvalidene de lokum..

uzak durun siz bu analı-kızlıdan arkadaşım..

cıddımısınız kızlar var mı cıdden boyle bırsey bu kadar kotu nıyet hemde rabbımın bıze verdıgı nımetle aklım kesmıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…