komsu kızının etımek tatlısı

mrb kizlar,ay tüm yorumlari okudum bu komsu kiz beni cildirttiya.sacini basini yolmak istiyorum.bu nebicim yüzsüzlükya.tamam bizimde komsularimiza yemek götürdügümüz oluyor ama komsunun esi seviyosa ve o aksam oyemegi yaptiysak,annem abi der ben amca sever der verirdik.kayinvaldeni tebrik ederim cok iyi yapmis valla.sen sikma canini arkdasim.

size demiş ya ben sadece canere yaparım diyee bende derdim caner kadar başına taş düşsün senin işin espirisi tabii , kayınvalideniz yapması gerekeni yapmış ama o kız vazgeçecek gibi durmuyor ya hiç sevmem böyle insanları evli adama göz dikerler , hemde bunu açık açık utanmadan yok sana tatlı yaptım bilmem ne adam evlenmiş barklanmş çok isterse eşi yapar zaten sana ne olyor sinir oldum yanii okuyunca böyle insanları karaktersiz olarak nitelendiriyorum ben..

sende o kıza tatlı yap

görünüşte tatlı gibi dursun

ama içine kırmızı pul biberi bas.....sadece ona kadar yap..

senin için yaptım de...

birdaha etimek tatlısı getirirsen bu acıyı direk ağzına ban sürerim de...

aaaaaaaaaaaaaayy ne biliiiim..yap birşeyler...

çok fena şiştim...

git ağzına çak iki tane saçını başını yol!
yardım lazım olursa kk olarak toplanır geliriz anacım
aaa edepsizin yaptığına bak

öncelikle şunu sorucam.hani bazı insanların genel huyudur..rahattırlar, ince düşünmezler, hani konuşmaları hareketleri falan gayet açıktır..bu kızda öylemi??
yoksa böyle aslında hanım hanımcık falanmı??eğer öyleyse;
bence öncelikle eşin kıza karşı ciddi anlamda mesafe koymalı bu konuda hatta varsa başka şeyler her konuda!!! ilk etapta senin kötü olmana gerek yok..
ama baktın değişmiyor sende ufaktan ufaktan iğneleyebilirsin..hani 20 yıllık komşuluk varsa büyükleride düşününce çokta abartmak gereken bir durummu bilemedim??

akıl yaşta değil baştadır diye boşa demiyorlarmış..

analı kızlı kızılcık sopasıyla meşe odununu ana yemek osmanlı tokadını da tatlı diye ikram edeceksin bunlara...

hangi sağlam kafa hergün üşenmeden etimek tatlısı yapar ya?biz kendimize yaptık diyor birde..millet salaktı..

bir kere ikram et iki kere ikram et 3-4 nesi oluyor..ruh hastası..kocan görüyordur bunları hayatım ya..gülüp geçin bence..

yalnız bu hırsla korkulur bunlardan.herşeyi yapabilir gibi duruyorlar.kayınvalidene e söyle bunlardan gelen birşeyi yemeyin.büyü müyü olayları olabilir Allah korusun.

aaa tam terbiyesizmiş kız ya, bir daha öyle bir şey olrusa valla zahmet etme boşuna yemiyo geçen sefer de yemedi de :) emeine yazık de :)))

10 yaşında ki yeğenim bunu okurken yanımdaydı "sence bu abla şimdi ne yapmalı ya da sen olsaydın ne yapardın?" diye sordum cevap: "çok pis dalardım saçını başını yolardım" oldu eeee teyzesinin yeğeni

çok doğru direk yol saçını başını....yada sert bir dille bana bak kızzzz yellozzzzzz benim kocama tatlı yapmak sanamı kalmış bakiimmmm hııııı de....elinde belinde gözlerin fal taşı kadar büyümüş olsun....

Bir daha tatlı getirirse '1 saniye bekler misin' de, git mutfaktan çöp kovasını al, kızın yanına git, tabağı al çöpe boşalt, 'Al sana etimek tatlısı' de Sonra tabağı da kızın suratına yapıştır, suratı da nasiplensin tatlıdan

Etimek tatlısını her yediğimde bu olay gelecek aklıma.Ama çok sinir bir durummuş yaa.Kız da çok problemli galiba illa Caner için yaptım siz yemeyin!O kız senin hiçbirşeyin boşver canım kayınvalidende haddini bildirmiş.

önce tatlı tarifi sandım başlığı görünce
ha ben olsam başından aşağı dökerim kesin de sen daha makulunu yap.
"sağol canım o benle evleneli benden başka tatlı yemiyor,onu sen yiyiver" de "afiyet olsuuuun" diyerek de kapıyı kapat.
ha bu yaptığına da kızmamalı k.validen daha beterini hakediyor çünkü.k.validen olumsuz tepki verirse de kıskançlığıma yenildim dersin.

öyle birşey olursa o manyaklıkla daha çok hırs yapıp tacizini artırabilir.baklava açmayı öğrenirmiş misal

AYYYYYYYYY gırtlaklarım ya ne demek senin kocan için tatlı yapmakmıs o kızın sacını basına yolarım ...........kız resmen evli bir adama senin gözünün içine baka baka asılıyo....vallahi cok kıskancımdır senin yerinde ben olsam kesin o kızla kavga ederim.......gerci rezil olmak da var ama sonucta benim de bir gururum var........kardes hiç durma agzını burnunu kır su kızınnnnnnn.............

Biri kalkıcak benim kocama tatlı yapıcak banada sadece kocama yaptığını söyleyecek. valla ben orda o kızı çarmıha gererim önce, sonra büyük bi zevkle saçlarını cımbızla yolarım. sonraaa ay neyse aklımda çok işkence çeşidi var ama dillendirmeyeyim.:) bence rahtszlığını açıkça dile getir. SEN rahatsız olacağına birak o rahatsız olsun ya zaten yaptığı çok büyük ayıp. açıkça söyle ben eşime tatlı yaparım sen bi daha zahmet etme falan de. bende bu insanları anlamıorum sanki dünyada adam kalmadı evli erkeklere sataşıolar ay sinir oluorum bööle insanlara ya ayıp ayıp

Ben olsam kovarım evden.Ama kayınvalidene ayıp olmasın diye kovamam diyorsan eşine söyle birdahakine getirdiğinde yine aynını derse ben o tatlıyı sevmiyorum bıkkınlık geldi o tatlının yüzünü kırk yıl göresim yok kaldırın önümden başkası yesin desin

ay ne yüzsüzlük yaaaaaa....demek böyle insanlar greçekten var haa... bence o kız bi daha gelirse deki canım gçen günkü tatlının içinden kıl gibi bişey çıktı eşim çok iğrendi artık annesi ve benim yaptıklarımın dışında bişey yemiyor hem etimeği de çok sevmiyor artık felan de... ve artık anlamazsa da çek kenara.. bak eşim kaç yıllık komşu olduğunuz için sabrediyordu ama artık onun da sabrı kalmadı kavulmadan kendin git de bakalım bu yüzsüzee.....

işin önemli kısmı kız ile anası bu konuşmalardan sonra devam edeceklermi tatlı yapmaya
yoksa o lafları yiyip hazmetmeyemi çalışacaklar
bide yüzsüzlük edip tekar gelmiyor mu "canere tatlı getirdim diye"
işte ozaman kızın bittiği gündür.....
böylelerine haddini bildireceksin yoksa daha beter olurlar

amaan tatlım benim üzüldüğün şeye bak. Getirdi mi sen al elinden sağol deyip git dök çöpe. Ya da kaynana giderken etimek tatlısı yap, kız gelince "aaa biz de tam onu yiyorduk, tüh bir dahaki sefere artık" de. Daha da mı olmadı, o zaman kız tatlıyı uzatınca sen de yavaşça elini uzat o bırakırken de çek. Yere düşsün. Bi de "aaaa çok özürrr dileeeriiim şekeriiim, istemeden olduuuu" de. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…