cnm sen varya cok fenasın cnm kayınvalıdem de aksamyemegınız yıyoruz esım ve ben calsıtıgımız ıcın gelıs gıdıs saatımızı asagı yukarı bılıor
cıddımısınız kızlar var mı cıdden boyle bırsey bu kadar kotu nıyet hemde rabbımın bıze verdıgı nımetle aklım kesmıyor valla
Bende basligi görünce komsu kizi cok guzel tatli yapiyoda sizde bizle paylastiniz sandim:)Meger konu cok farkliymis.esinden emin oldugunu falan soylemissin canim icine kurt düsürmek istemem ama acaba senden once bu kizla aralarinda bi sohbet gecmis ve esinde ona bu tatliyi sevdigini söylemis olabilirmi,yani ona mesaj gibi kasti olarak getiriyo olabilir yada kiz gercekten takintili,esinizede ilgisi var amaci sizi huzursuz edip kiskandirmak ama k.validenizin konusmasini pek dogru bulmadim yani sohbet gelinim seni kiskaniyo dikkat et sorun cikmasina gelmis zaten kizin amacida bu degilmi sizi sinir etmek ve sizde bunu ona acik acik söylemissiniz yani sen bunu yapiyosun basarilida oldun devam edersen yuvalari bile yikilabilir demeye gelmis bence kendini bu kadar bi b.k sanmasin.k.valideniz acikca caner etimek tatlisini hic sevmiyo senin aklinda nerden kaldiysa sever diye yanlis kalmis getirdiklerini hep biz yemek zorunda kaliyoruz hatta gelinim cok üzülüyo kiz yapmis getirmis caner yemiyo ben iyeyim bari diyo ama sen illede canere bisey yapmak istiyosan guzeeel bi ev baklavasi yap cok sever deseydi keske.Bide sorun sadece kizda degil anneside bi garip sanirim yok kizim meraklimi falan diye bide k.validenize laf sokmus valla pek merakli gibi deseydi.Sizde ona bi dahaki sefere vezir parmagi götürün sen pek severmisin deyin
tatlı vs. büyü evlenip büyü çözülünce boşanan bile gördüm. ben inanırım bu tip şeylere ve ciddi söylüyorum..
elinden su bile içmeyin, kayınvalidene lokum koymuş. ya büyü yapacaklar ya da sizi şeker hastası edecekler..
yok normalde zararsızımdır da konu eşime benden başka bi kadının sarkmaya çalışmasını anladığım an içimdeki canavar uyanıyo sanırım
valla sen çok iyi niyetliymişsin canımcım ben olsam çoktaaan kuruturdum o etimek tarlasını
ya varya harıkasınız ya gercekten mukkemel otesı yazdıklarınız kız esımın etımek tatlısını nerden sevdıgını acıklayayım benım k.valıde pek hamarattır pasta tatlı yemek valla ellıne kımse su dokemez .tabıı ben ozamanlar baska bır ılde gorev yapıorum esım annesının yanına gelıor bızım nısan dugun ısını konusmak ıcın eeeeee anne ısde evladı aksama gelecek dıye sabahın korunde mutfakta dokturuyor bu esnada komsuda kızı da kahve ıcmeye gelıyorlar kız bu arada anneme yardım edıyor ettıgı de etımek tatlısının muhallebısını karıstırmak esım tabıı aksam gelıor yıyor ıcıyor etımek tatlısını cok sevdıgını dılle getırıor. annem de bır kac gun sonra kıza yardım ettıgı ıcın tesk edıor canerın etımek tatlısını nezaketen cok begendını dılle getırıor o gun bugun bız bu tatlıdan da kızdan da kurtulamadık
Caner takıntısı varya açıkca belli ediyor yine,ne yüssüz bir insanmış bu ya bunlar analı kızlı tezgahı kurmuşlar şıracının şahiti bozacı gibi olmuşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?