komsu kızının etımek tatlısı

Alıntı avukat16 kullanıcısından alıntı;

arkadaşlar kızı kaz gibi yol demişler =) tatlıyı dök demişler =) sanırım bütün yorumları okudum ve çok güldüm harikasınız kızlar..

çok gerilmişsiniz, üzüldüm ama eşiniz yemiyormuş tatlıyı. valla ben de bir bakardım eşime korkudan tatlıya bakamazdı bile =)) yine de kimse yemesin o tatlıyı ne olur ne olmaz. ben olsam elinden su bile içmem.

kayınvalideniz de arada kalmış yazık. benimki olsa o da aynısını yapardı. üzüldüm onun durumuna daha çok..

ben olsam kız madem bu kadar samimi görüyor kendini, cesaretle geliyor ona derdim ki "sen canere tatlıları yediriyorsun, olan bana oluyor, sabaha kadar ben çekiyorum cefasını "

Bu yoruma bayıldım,aklımın bir köşesinde dursun,böyle bir şey gelirse başıma harika bir cvp olur:)))Şaka bir yana kayınvalideniz yönünden çok şanslısınız maşaallah,bundan sonra gelmez umarım.Bu arada eşimin en sevdiği tatlı etimek tatlısıdır,bittikçe yaparım,Allahtan böyle bir kız vakasıyla karşılaşmadım

Bende basligi görünce komsu kizi cok guzel tatli yapiyoda sizde bizle paylastiniz sandim:)Meger konu cok farkliymis.esinden emin oldugunu falan soylemissin canim icine kurt düsürmek istemem ama acaba senden once bu kizla aralarinda bi sohbet gecmis ve esinde ona bu tatliyi sevdigini söylemis olabilirmi,yani ona mesaj gibi kasti olarak getiriyo olabilir yada kiz gercekten takintili,esinizede ilgisi var amaci sizi huzursuz edip kiskandirmak ama k.validenizin konusmasini pek dogru bulmadim yani sohbet gelinim seni kiskaniyo dikkat et sorun cikmasina gelmis zaten kizin amacida bu degilmi sizi sinir etmek ve sizde bunu ona acik acik söylemissiniz yani sen bunu yapiyosun basarilida oldun devam edersen yuvalari bile yikilabilir demeye gelmis bence kendini bu kadar bi b.k sanmasin.k.valideniz acikca caner etimek tatlisini hic sevmiyo senin aklinda nerden kaldiysa sever diye yanlis kalmis getirdiklerini hep biz yemek zorunda kaliyoruz hatta gelinim cok üzülüyo kiz yapmis getirmis caner yemiyo ben iyeyim bari diyo ama sen illede canere bisey yapmak istiyosan guzeeel bi ev baklavasi yap cok sever deseydi keske.Bide sorun sadece kizda degil anneside bi garip sanirim yok kizim meraklimi falan diye bide k.validenize laf sokmus valla pek merakli gibi deseydi.Sizde ona bi dahaki sefere vezir parmagi götürün sen pek severmisin deyin

cnm sen varya cok fenasın cnm kayınvalıdem de aksamyemegınız yıyoruz esım ve ben calsıtıgımız ıcın gelıs gıdıs saatımızı asagı yukarı bılıor

yok normalde zararsızımdır da konu eşime benden başka bi kadının sarkmaya çalışmasını anladığım an içimdeki canavar uyanıyo sanırım

valla sen çok iyi niyetliymişsin canımcım ben olsam çoktaaan kuruturdum o etimek tarlasını

hiç saçını başını yolma zahmetine girmem, tatlıyı alır o kızın gözünün içine baka baka çöpe dökerdim. "Sana kalmadı benim eşimi doyurmak" der kapıyı da yüzüne çarpardım. Ha bu arada değil kayınvalidemin hatırı mezardan dedem kalkıp gelse yine onun hatırı için bile katlanamam söyleyim.

Bu yoruma bayıldım,aklımın bir köşesinde dursun,böyle bir şey gelirse başıma harika bir cvp olur:)))Şaka bir yana kayınvalideniz yönünden çok şanslısınız maşaallah,bundan sonra gelmez umarım.Bu arada eşimin en sevdiği tatlı etimek tatlısıdır,bittikçe yaparım,Allahtan böyle bir kız vakasıyla karşılaşmadım[/QUOTE]

artık etımek tatlısına ooooooggggggg oluyorum yanıııı

cıddımısınız kızlar var mı cıdden boyle bırsey bu kadar kotu nıyet hemde rabbımın bıze verdıgı nımetle aklım kesmıyor valla

tatlı vs. büyü evlenip büyü çözülünce boşanan bile gördüm. ben inanırım bu tip şeylere ve ciddi söylüyorum..

elinden su bile içmeyin, kayınvalidene lokum koymuş. ya büyü yapacaklar ya da sizi şeker hastası edecekler..

ya varya harıkasınız ya gercekten mukkemel otesı yazdıklarınız kız esımın etımek tatlısını nerden sevdıgını acıklayayım benım k.valıde pek hamarattır pasta tatlı yemek valla ellıne kımse su dokemez .tabıı ben ozamanlar baska bır ılde gorev yapıorum esım annesının yanına gelıor bızım nısan dugun ısını konusmak ıcın eeeeee anne ısde evladı aksama gelecek dıye sabahın korunde mutfakta dokturuyor bu esnada komsuda kızı da kahve ıcmeye gelıyorlar kız bu arada anneme yardım edıyor ettıgı de etımek tatlısının muhallebısını karıstırmak esım tabıı aksam gelıor yıyor ıcıyor etımek tatlısını cok sevdıgını dılle getırıor. annem de bır kac gun sonra kıza yardım ettıgı ıcın tesk edıor canerın etımek tatlısını nezaketen cok begendını dılle getırıor o gun bugun bız bu tatlıdan da kızdan da kurtulamadık

açık açık söyle ya.ben yaparım.etimek tatlısı ayrıca bi marifet gerektiriyo sanki.herkes yapar de laf vur.madem o bu kadar yüzsüz...

Basbaya acik konus de X Caner tatliya ara verdi,hatta o dedi ki tatlidan bikmis artik tamam mi,birdahada tatli agzina sürmek istemiyor, o yüzden sana buyur afiyet olsun.

yani bu sekilde alsin tatlisini gidip bi köprü basinda yesin

ege de yetmiyorsa demek ki kiz kasiniyor,sende kasi

yok cnm bende ınanırım boyle seylere de gecen ay kayınpederı calıstgım hastaneye getırdım valla adamcagız seker hastası cıktı

haaaa demek kı ne anlıyoruz buduEppet sureklı esıne sarkıyor evet cnm ıyınıyetlı kırıcı degılımdır takkı damarıma basana kadar

valla bende basligi okuyunca tatlinin güzelliginden bahsedicegini sanmistim
okuyunca sinir oldum ama yüzsüz sey.
simdi kizla sen acik acik konussan kiz dahada havalara girebilir beni kiskaniyor diye.
kiz tatliyi getirdiginde sen tabagi alip kizin gözünün icine baba baka tabagi egsen tatli yere dökülse sonrada pis pis gülsen nasil olur acaba:26:

Tahmin ettigim gibi tatlinin tarihi bi gecmisi vardedigim gibi yine ayni seyi yaparsa sadece etimek degil baska tatlilarida sevdigini söyleyin (zor tatlilar olsun ama)madem kücükhanim kendini canerin tatlisina adamis azcik cesit yapin deyin caner cok sikildi bu etimek isinden,eline saglik cok guzel oluyoda hergün ayni sey yenmezki deyinbide bu tür insanlarda var canim takintililar yani kafayi biseye takinca hep ayni seylerle ugrasiyolar belki oda etimek tatlisinda takilmistir yani belki kendini ispatladigi tek konu o (Caner begenmis ya)Benim esimin yengesi var böyle hep kendini anlatir yemek yaptim yok soyle guzel masa hazirladim bilmem kimler bayilmis balik yapmis falan 7 yildir evliyim her gittigimizde menüsü balik(Birileri begenmis yaa:44: ki o insanlar hayatlarinda hic balik yememisler herhaldeki begenmisler gecenlerde yine balik yemek zorunda kaldik ve uzuncaaaaa bir süre yemegi düsünmüyrum (baligi cok sevmeme ragmen)yani demek istedigim o orda takili kalmis yada baska bisey apamiyo birakin sevinsin gariban

etimek tatlısı tarifi sandım eşi ve ailesinde görünce konuyu Allah Allah burda ne işi var dedim :):) valla sen ii sabrediyorsun canım. iyi laf söylemişsinde anlayana :) kayınvaliden usulu ile anlatsın komşusuna yoksa her gittiginizde etimek tatlısı yemek zorunda kalacaga benziyorsunuz

yaa nedemkk ya nasıl bir Ahlak anlayışına sahibip akrısının aynında Böyle konuşa biliyor..

:- Kız var ya şeytan durtuyoo giit All o tatlııyıı pardak tabakk çatt çatt yapıştır kafasınaaa...................................................

yada hiç seviyeni bozmadan tehtiti çok belli etmeden bi uyarr

:- Aaaaaa Dekii o komşunaaa : nasıl bir ahlaka yatiştirme biçimine sahipsinizz.. Sakın Sakınnnn bidaha bizim kapının kenarında köşesindee Kocamınn Etrafında görmiycemm yoksa oo yaptığın tatlıyı senii Parçalarken eneji olsun dşye yerimm ben deee

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bi tanıdıgımda yaptırdıgı büyü ile evlendi 3 yıllık evli 1.5 2 yasında cocugu var ve şuan ayrılmak üzereler.
güzel kardeşim sana gelince yukarda bi arkdşn yorumunu çok begendim bende soleyecktim ama arkds önce davranmıs (kocam tatlıyı yio cefasını ben cekıorum lafını ) ya onu söyle yada kapıya gelince elini kapıya koy istemiyoruz bidaha getirme de içeri girmek istersede alma anlar belki

Ya şimdi konuyu çevirmek istemem ama o kadar okudum da aklıma takılan kayınvalidenin lafı oldu.Ne demek 20 yıllık komşum bir şey dyemem?O 20 yıllık komşu kendi eşine asılsa eyvallah mı diyecek yani?
Bence kayınvalidenin tutumu yanlış.O kızın annesi yani kayınvalidenizin 20 senelik komşusu elbette görüyor kızının evli adamlara asılmak için tatlılar yaptığını.Bu nasıl ahlak, biz genç kızız, komşuya gideceksek eğer evde değil evli, bekar erkek olsa hatta evin babası bile olsa komşuya yollamaz bizi annem rahatsızlık vermeyelim diye.
Kusura bakmayın ama kaynananızın o 20 senelik biricik komşusu çok ahlaksızmış, değil komşum akrabam yapsa bu rezilliği, uyardığım halde umursamasa kesinlikle sırt çeviririm.Böyle insanın yanında durmam.Bence kayınvalideniz tavrını koymalı kesinlikle ortada bariz bir girişim var, gelinini düşünmese bile oğlunun evliliğini, huzurunu düşünmeli.Çok mu önemli komşusu?

Yüzsüzzzzzzzzzzz.... adam evlenmiş barklanmış, libidosu sana mı kalmış
Töbe töbe....
Çok sinirlendim... öle aşırı kıskançlığım filan yoktur ama konuyu okuyunca yuh dedim....
Sadece canere yaparım tatlıyı da ne demek?
Laf arasında "zaten gece hayatımız çok ateşli, bi de böle şeyler getirerek daha da üstüme salma adamı, yoruluyorum artık" de

Caner takıntısı varya açıkca belli ediyor yine,ne yüssüz bir insanmış bu ya bunlar analı kızlı tezgahı kurmuşlar şıracının şahiti bozacı gibi olmuşlar...

Kesinlikle katılıyorum, bir de 20 yıllık komşu diye elin ahlaksızları, evli adam avcıları, yuva bozucular kıymete bindiriliyor ya buna şaşıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…