komsu komsunun...

Çalıştırılan kadınlara gerçekten çok üzüldüm. Bu da modern kölelik işte. Sizlik bir durum yok bence kendi aralarında halletmişler. Kendi evinde bırakamadığı birini neden çalıştırıyor orası biraz ilginç.

amin, tesekkur ederim.

Banyonuzda yıkanmasını neden istemiyorsunuz? Merak ettım sadece.. Yorumları okuyamadım

Ben hassasiyetini anlamadim ki hala da anlamiyorum oyle bi hassasiyete sahip olmadigim icin. ben de hoslanmam baskalarinin esyalarimi kullanmasindan hijyen acisindan ama ya yikarim hala icime sinmiyorsa atarim bu yuzden buyutmussun bence. Anladim niyetin kotu degil ama garip geliyor ilk bakista

ben de takıntılıyım biraz ama kimseyi kırmam evime ayda bir yardımcı gelir onun giydiği terliği gidince hemen makinede yıkarım .banyoyu da kullandırmak istemez bu aşağılamak değil ki ben yardımcı kadınla beraber konuşa konuşa toz alırım vileda yaparım kahve içerim karşılıklı ama banyomu kullandırtmam o başka

Cümleten yardimci calisanlari asagilamissiniz kadınım nedir Allahaskina

Evimde yardımcım oldu ama yatılı degıl. Hem cocuguma hem de ev işime yardım etmek ıcın birini bulmustum. Yıllar önce...

Evınde yatılı yardımcısı olan baska Bı arkadasim vardı. Bıgun ziyarete gıttım. Kadın bebekle ilgileniyordu. Kadını görünce sasırdım ne yalan soyleyım. Cunku bacakları alınmamıs kasları cıkmıs bıyıkları cıkmıs gunluk esofman gıyınmıstı. Kısısel tercihi olabılır dedım içimden.
Arkadasla konusurken memnun musun yatılı olmasından dedım.
Ben onu bilerek çirkin sectım kaşını bıyığını alamaz bakım yapamaz kendıne dedı. Neden o da bir kadın sonucta dedım.. Evde kocam varken odasından bile cıkamaz devir kötü dedi. Madem boyle dusunuyodun neden yardımcı aldın ki dedım. Ay napayım 6 aylık bebekle ugrasmak kolay mı dedı.
O gun bugun bidaha asla gorusmedım irtibatı kestim. Bı kac yıl oldu Hıc haberım bıle yok..
Konu sahibine cok yuklenılmıs ama daha beteri ulkemızde de var ne yazik ki. İnsana insan oldugu ıcın degil yaptıgı meslege gore deger verenler var.

evimde gelen yardimcimin sahsina ozel terlik aldim. her gun yikanir. o kirli kirli giymesin diye. kendimce her zaman saygiyla hitap ederim. hatta eskiden fransadaydim o zamanki yardimcim bana semur derdi, ben ona x hanim derdim. ben gittim kadin hala ulkeler arasi beni ariyor sen baskaydin diye.

bazi kisiler sadece muhalefet yapmak icin yaziyor. anladiklari icin degil. ben komsumu hic sorgulamadim, niye evinde birakmiyorsun diye sormadim bile, ricadir dedim. oluru var mi yok mu diye esime sorup yanitladim. ama benim ricama ayni gozle bakmayip, bana alternatifler uretti evden banyodan kendi perdesini getirsin dusuna taksin vs diye... ben sizin de belirttiginiz gibi banypmu paylasmak zorunda degilim. konu benim komsumun bana benim ona gosterdigim tavri gostermemesiydi. nereye gitti.

Cümleten yardimci calisanlari asagilamissiniz kadınım nedir Allahaskina

cevrenizdeki yardimcisi olanlarin konusmasina bir kulak verin. mesela soyle bir cumle duyarsiniz:

- bizim evde kadin var bugun, temizlik gunu.

konumuz usluptan ziyade idi. kadin yerine hizmetci diye buraya olayi gecirmem daha estetik olmayacakti.

cevrenizdeki yardimcisi olanlarin konusmasina bir kulak verin. mesela soyle bir cumle duyarsiniz:

- bizim evde kadin var bugun, temizlik gunu.

konumuz usluptan ziyade idi. kadin yerine hizmetci diye buraya olayi gecirmem daha estetik olmayacakti.
Yardimci calisan nasil?

Hayır benim "kadınım" olmayınca ben bir fransız kaldım konuya.

Konu için yeteri kadar zengin değilim pff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…