• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu krizim delircem

Arya_0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
242
74
28
Merhaba Kizlar

Kizlar ben yeni bir daire tasindim ve 3 ayimiz esimle doluyor burda alt komsumu 4 defa bugüne kadar davet ettim ufak 1 yasinda yeni yeni yürümeye baslamis oglu var evime geldiginde ikramlik indiridigimde cikolata vs cocugunun eline veriyor evim hepsi batiyor onunda esi gec eve geliyor ve beni hic davet etmedi hep kendisi geliyor sanki ben hizmet etmeye mecburmusum gibi .
Oglu elinde cikilatayi ezip beyaz halima parkelerw helsine sürüyor umrunda olmuyor delicemmmm hic mi akil yok ya bi kadin nasil böyle olur ????

Merhaba Kizlar

Kizlar ben yeni bir daire tasindim ve 3 ayimiz esimle doluyor burda alt komsumu 4 defa bugüne kadar davet ettim ufak 1 yasinda yeni yeni yürümeye baslamis oglu var evime geldiginde ikramlik indiridigimde cikolata vs cocugunun eline veriyor evim hepsi batiyor onunda esi gec eve geliyor ve beni hic davet etmedi hep kendisi geliyor sanki ben hizmet etmeye mecburmusum gibi .
Oglu elinde cikilatayi ezip beyaz halima parkelerw helsine sürüyor umrunda olmuyor delicemmmm hic mi akil yok ya bi kadin nasil böyle olur ????
Bir daha evine çağırma, gelmek isterse müsait değilim de.

Merhaba Kizlar

Birincisi evinize habersiz gelmesine izin vermeyin. Bir daha gelirse haber ver öyle gel her dk müsait olmuyorum deyin.
ikincisi çocuk etrafa bulaştırıyorsa annesine söyleyin eline vermesin. Bundan dolayı kızacaksa da kızsın böylece bir daha evinize gelmemiş olur

Merhaba Kizlar

Habersiz geliyorsa, sende in aşağıya hep sen geliyodun artık ben gelcem , hem çocuk kendi evinde daha rahat eder de😀 lafını söyle belki anlar
Eline çikolatayıda veriyosa bence laf söylemekden çekinme kızarsa kızsınn..

Amerika da bir laf vardir cok severim: iyi komsu gördügün ama duymadigin komsu. Evinize niye davet ediyorsunuz bastan. Baktiniz kadin hadsiz (cocukta hic suc yok) bir daha eve almayin. Kriz gecirmeye gerek yok. Her komsu akilli olucak diye birsey yok

benim görümcelerim gelmişti ilk evlendiğimde çocuklarla. ikramlar falan vardı tabi. sigara böreğini ellerine verdiler çocukların. onlarda her yere sürdü yağlı yağlı... sonra tecrübe ettim. onlar geldiğinde asla bulasmayacak şeyler pişirdim. kimi anneler "aman yesin de çocuk" modunda bakıyorlar. başka şeyi düşünmüyorlar. benim de oglum var. evde öyleyiz bazen, yesin diye verdiklerim yerlere dökülüyor. sürekli makina tut sil durumu var bizde. klasik çocuklu ev işte. iştahsız oglum o yüzden evde ne yerse yesin de dökülsün modum var. ama tabiki misafirlik başka. asla orda izin vermezdim böyle birşeye. başkası çekmek zorunda değil sonuçta. bir de yeni evlisiniz. yepyenidir herşey. en doğrusu komşunuzun yüzüne açıkça söylemek. 1 yaş bebeği anlamaz siz çocuğa söyleseniz de ama komşunuz herşeyi idrak edecek yaşta. buna kırılırsa da kırılsın. gelmesin o zaman. hem suçlu hem güçlü olmaz yani...

Amerika da bir laf vardir cok severim: iyi komsu gördügün ama duymadigin komsu. Evinize niye davet ediyorsunuz bastan. Baktiniz kadin hadsiz (cocukta hic suc yok) bir daha eve almayin. Kriz gecirmeye gerek yok. Her komsu akilli olucak diye birsey yok
Cocukda zaten bir sorun yok sorun olan kadin zaten,cat kucagina aliyor kapiyi caliyor nasil geri ceviriyim

Bir kere davet etmişsiniz beklersiniz komşunuzun davet etmesini, etmiyorsa bir daha davet etmezsiniz, bu ısrar neden üç kere davet etmişsiniz. Birincisinde davranışını görmüşsünüz, ikincisinde de görmüşsünüz üçüncüyü niye çağırıyorsunuz. Hata tamamen sizde, sınır çizmeyi bilmiyorsanız şikayet etmeyeceksiniz.

3 ayda nasıl tanımadığınız insanlarla sıkı pıkı olabiliyırsunuz?Kaç yıllık komşularım var ne onlar benim evimin içine girdiler ne de ben onların. Kapıda ,apartmanda merhaba merhaba
Siki piki degiliz hic bir sekilde ama sürekli bir buraya gelmeye hevesi var gecen kizi kucagina kapida duruyor hayir diyemiyorum :(

Merhaba Kizlar

3 ayda dört kere cagirdiginiza göre sorun yok bence

Back
X