• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu krizim delircem

Haklisiniz,ama kapinin önünfe durubca napicaksin,. Malesef hayir diyemiyorum..
Ama tavirlarinla mesafe koycam bende sevmiyorum zirt pirt sanki ona mecburum gibi
sizde ona gidin bir kere çat diye
merhaba kahveye geldim diyin
bakalım kahven nasılmış merak ettim diyin gülerek :)

sonra da bikaç kez açmayın kapıyı delikten bakın da
ne güzel iş.. hem çat kapı git hem çocuğun batırsın ses çıkarma

Cocugunun pesinden gitmiyor bebegi elleeini prize bile sokuyor odalari giriyor hic kalkip bi bakim bile demiyor ama kendime ders cikardim birdaha asla kapima gelse hayir diycem kendim zaten asla davet etmicem

ola ki geldi “çocuk gitti devrilecek şeyler var üstüne aman bi bak”, “yeni temizlik yaptım ya aman diyeyim” gibi huzursuz edebilirsiniz.

yalvar yakar davet edene gitmiyorum ben iki bebekle, insanların rahatlığı şaşırtıcı.

Siki piki degiliz hic bir sekilde ama sürekli bir buraya gelmeye hevesi var gecen kizi kucagina kapida duruyor hayir diyemiyorum :KK43:

Neden hayır diyemiyorsunuz ki. Musiat değilim demek zor olmamalı. Ya da çocuğun halıyı kirletiyor ilgilenir misin demek zor olmamalı. İnsanlar konusa konuşa anlaşır.

Tatlı bir dille tekrar tekrar uyarmarlısınız bence, aynı şeyler devam ediyorsa biraz volumünüzü yükselterek tepkinizi gösterin.

Yazarken biraz dikkat edip imla hataları yapmasanız anlamakta zorlanıyorum

3 ayda yeni tanıdığın insanla nasıl bu hale geldin?
Rahatsızsan görüşme mecbur değilsi
SenYazarken biraz dikkat edip imla hataları yapmasanız anlamakta zorlanıyorum

3 ayda yeni tanıdığın insanla nasıl bu hale geldin?
Rahatsızsan görüşme mecbur değilsin
E davet etmeyin siz de. Hem davet edip hem şikayet etmek saçma değil mi?
Umrunda olmuyor derken,arkasından temizleniyor mu ya da çocuğunu takip etmiyor mu acaba yerken.4 defa siz davet etmişsiniz belli ki siz de gidip gelmeyi,ev davetlerini seviyorsunuz.bu kadar dert ediyorsanız görüşmeyi asgari orana indirmelisiniz.
Davet etmiyorum,demek istedigim o gelnek istedifinde agirliyorum cocugunun anrasindan gezmiyor prizlere elini sokuyor ben arkasindan diger odamar bakiyorum

sizde ona gidin bir kere çat diye
merhaba kahveye geldim diyin
bakalım kahven nasılmış merak ettim diyin gülerek :)

sonra da bikaç kez açmayın kapıyı delikten bakın da
ne güzel iş.. hem çat kapı git hem çocuğun batırsın ses çıkarma
Ne giderim nede o gelsin bana,annem bile cok sinirlendi bunu anlatdigimda.
Birdahakine artik tavrini koycam zaten calisan birisiyim evden

Davet etmiyorum,demek istedigim o gelnek istedifinde agirliyorum cocugunun anrasindan gezmiyor prizlere elini sokuyor ben arkasindan diger odamar bakiyorum
4 defa davet ettim yazmışsınız o sebeple davet etmeyin dedim.
Kapınıza gelirse müsait değilim deyip gönderin. Temizlik yapıyorum deyin, kafamı dinleyeceğim deyin, şu an misafir ağırlama modumda değilim deyin hatta evi yeni temizledim sen de çocuğun eline veriyorsun çikolatayı krakeri her yeri batırıyor evim biraz temiz kalsın ben sana geleyim deyip atın kendinizi kapının dışına. Basit yani çözümler.

Karşı komşum bir sene oldu taşınalı yeni davet ettim evime
Sonra bir kere daha denk geldi dedim buyrun
Sonra baktım o beni hiç davet etmedi kendisi bana iki kere geldi
Ben de daha ne çağırdım ne birşey yaptım çağırmam da daha zaten
Ama burda sizin sınır çizmeniz lazım

4 defa davet ettim yazmışsınız o sebeple davet etmeyin dedim.
Kapınıza gelirse müsait değilim deyip gönderin. Temizlik yapıyorum deyin, kafamı dinleyeceğim deyin, şu an misafir ağırlama modumda değilim deyin hatta evi yeni temizledim sen de çocuğun eline veriyorsun çikolatayı krakeri her yeri batırıyor evim biraz temiz kalsın ben sana geleyim deyip atın kendinizi kapının dışına. Basit yani çözümler.
Haklisin vallah yok zaten öyle artik yapcam özel hizmetcisi degilim

Karşı komşum bir sene oldu taşınalı yeni davet ettim evime
Sonra bir kere daha denk geldi dedim buyrun
Sonra baktım o beni hiç davet etmedi kendisi bana iki kere geldi
Ben de daha ne çağırdım ne birşey yaptım çağırmam da daha zaten
Ama burda sizin sınır çizmeniz lazım
Birdaha asla ben
Zorunda çünkü anadiliniz.
4 kere çağırdım demişsiniz.
zorunda defilim isine gelirse

Merhaba Kizlar

Kizlar ben yeni bir daire tasindim ve 3 ayimiz esimle doluyor burda alt komsumu 4 defa bugüne kadar davet ettim ufak 1 yasinda yeni yeni yürümeye baslamis oglu var evime geldiginde ikramlik indiridigimde cikolata vs cocugunun eline veriyor evim hepsi batiyor onunda esi gec eve geliyor ve beni hic davet etmedi hep kendisi geliyor sanki ben hizmet etmeye mecburmusum gibi .
Oglu elinde cikilatayi ezip beyaz halima parkelerw helsine sürüyor umrunda olmuyor delicemmmm hic mi akil yok ya bi kadin nasil böyle olur ????
Ee madem böyle şeyler yaşadın ne diye 4 defa çağırıyorsun benimde küçük cocuklarim var kimseye gitmem gidersem diken üstündeyim sürekli kontrol ederim ve maalesef bir yere gittiğim zaman hiç istemesemde iceriklerini inceledigim videolar aciyorum akilli dursun diye
Benim de bi arkadaşım vardı kızı çok sevdim kafa dengi biri ama çok rahat cagirdigimda oğlu zarar vermedik esya bırakmadı desem abartı olmaz ağız ucuyla dur diyordu ama durması ne mümkün o son oldu bende ki de can misafire bi ton hazırlık peşinden evin hali cagirmadim bir daha

Back
X