Komşu şikayetleri !

• Konu Sahibi Konu Sahibi albunea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

albunea

Ziyaretçi
:jeyyar:Ben oturduğum her evde, komşularımdan çok çektim.çamaşır yıkadığımda hortumla üst katımdaki komşunun balkon yıkaması,uyardığımda "merak etme komşum su temiz klava:"diyen mi ,banyodan su damladığında "benden değildir, bir üst kattan dır "diyen mi ararsınız.
:kedi:Ben komşularımdan çoook çektim ya siz?
delikafaduldensizin de böyle komşu şikayetleriniz varsa paylaşalım,bakalım neler çekiyoruz?
opuyorumnanaktan mesajlarınızı bekliyorum.kaydirigubbakcemile3

bizim üst katımızda sadece yengem var alt katımızda kimse yok yengemde öle bişe yapmaz halı su hortum gbii seyler yani anlayıslıdırkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Ben bekarken, babam üst komşunun gürültüsü yüzünden güzelim evimizi sattı!
Çeken bilir vallahi..

ayy benm ustumdede eltim varya ama yabancı olsa daha ii ..
okadar çok silkelenıoki ustumden varyaa..çamaşırlarım batıoo..
bikere butun mutfağım balkonum un olmuştu temzleyene kadar canım çıktı..
yabancı olsa git kavga et ama elti işte..

en üst katta oturduğum için şikayetim yok...

walla yaklasık 3-4 ay once karsı caprazımdakı adamla kavga etmıstım. adamla yanı dusunun. bızım arabanın arkasına cekmıs bende arabanızı cekermısınız cıkıcam dedım oda orası bızım yerımız cekemem arabayı oraya park etmeseydın dedı. wayyyy senmısın bunu dıyen. esım ıste ewde tekım. kapısını yumruk tekme ne ararsanız saldırdım walla apartmanı yıktım sonunda cıkardımı cıkardı tabı bıde gıttı esımden ozur dıledı. sonra duydum komsulardan benım ıcın o sessız adam o cazgır kızı nerden bulmus demısler klava: o gun bu gundur gıkları cıkmıyor walla...

evet bende çekiyorum canlarım komşumdan alt katımdaki komşum hafta içi çalışıyor küçük bir kızım var 2 yaşında onu ne kadar engelleye bilirimki birgün hafta sonu saat 11 süpürkeyi açtım birden kapım çaldı bana diyorki ben çalışan bir insanım birtek hafta sonum var onuda rezil ediyorsun çok sesini geliyor bana bir bağırmalar
bende dedimki sen ne zaman müsait oluyorsan bende o zaman açayım o zaman süpürgeyi dedim saat kaç olmuş ev seni beklermi dedim kadın sonra sustu arkasını döndü gitti

Bu tür şeyleri yaşasaydım anında zabıtayı arardım herhalde.kaydirigubbakcemile3

bende karşı komşuma sinir oluyorum bütün ayakkabıları benim kapımın öününde nerdeyse kadını bi türlü sevemedim gitt...

bende karşı komşuma sinir oluyorum bütün ayakkabıları benim kapımın öününde nerdeyse kadını bi türlü sevemedim gitt...

Bir gece toplayın bütün ayakkabıları ,fakir fukaraya dağıtırsınız sonra.
Sevgili komşunuz da böylece görgü kurallarını acı bir tecrübe ile öğrenmiş olur.:smiley-cool:

katta 3 daireyiz ve kapılarımız çok yakın 1 adım var aramızda kapı açma kapama seslerimiz çok net duyuluyor birbirimizn... 4. katta oturuyoum. evde rott cinsi dişi köpeğimiz var onlar köpüşe ses çıkarmıyorlar diye hiç bir seslerini duymuyorum:)

Sevgili komşunuz da böylece görgü kurallarını acı bir tecrübe ile öğrenmiş olur.:smiley-cool:

:roflol: ayy gulecegim yoktu siz cok yasayin emiii cok dogru valla nasilda boylee bakar:1shok:

Son düzenleme:
katta 3 daireyiz ve kapılarımız çok yakın 1 adım var aramızda kapı açma kapama seslerimiz çok net duyuluyor birbirimizn... 4. katta oturuyoum. evde rott cinsi dişi köpeğimiz var onlar köpüşe ses çıkarmıyorlar diye hiç bir seslerini duymuyorum:)

komşu demesn bana lütfen kimseee:sinifsinif:
üst katımdaki ew sahibine tam 3 sene katlandım artık sonunda ewimize bile zorla girer olmuştuk.her giriş çıkışımızda bizi izlerler.ses çıkarmayz biz normalde ama onlar gece yarılarına kadar bağıra bağıra konuşurlar ama biz saygımızdan bişiy demezdik.balkonun su giden deliği açık kalmış diye oğlunu yollardı.kapatsınlar derdi yine de biz kalkıp da en ufak kırıcı bi söz söylemedik.en son çıkıcaz ewden dedik ve bize düşman oldular.terbiyesizleşmeye başladılar.kaçtık resmen evimizden başka bi ewe taşındık.ama o kadar üzücü zamanlar geçirdik ki tarif bile edemem...
ayyy allah biliyor ya çok ahımızı aldılar...
allah onları nasıl biliosa öle yapsın...
bak yine kızdımm yaa aklıma geldikçe sinirlerim kalkkıyorklava:

kızlarrr ben ne edıyım sızce benımkı daha beter benım alt komsu aılecek aklı saglıkları yerınde degılllllllllllll cocuklar esı kocası dengesızler dusun aklı dengelerı bozuk sabahın korunde neler neler yapıolarrrrrrrr ve yenı tasındım 4 ay oldu galıbaa

daha dun degıl ondan oncekı gun evde aılecek cınnet gecırdılerrrrrrrrrrrrr

üst kat komşum yüzünden çalıştığım halde her haftasonu 7'de uyandırılıyordum, sanırım tam yatak odamızın üstünde yer sofasında yemek yiyorlar, çoluk çocuk curcuna kopuyor sabahın köründe :umursamaz:

ayy yazem içimi dökemmmm...bende en üst katta oturuyorum bi alt katımdaki ablanın saolsun bütün geçit yerinde ayakkabılar var bi günde topliiim düzlüyim demiyo ya :umursamaz: benden de 20 yaş büyük yani ben bile evime misafir geldinde ayakkabıları düzlüyorum onun kapısının önünden geçerken ayakkabıların üstünden atlıyoz.:1closedeyes:..bide en kötüsü kapının önüne çöp koyuyo allahımmm :mymeka: kokusu bütün apartmanda geçerken burun tıkıyoz neymiş atcakmış dışarı çıkarken unutmuş hergün böle.:dilcikar:...bana bide diyo ayy çoluk çocuk geldi hep apartmana kendi menepozda heralde görgüsüz hasbammmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

e yani onlarinda yaptigina bakin cnm ne ayip altta insanlar uyuyor demiyorlarmi hic:1closedeyes:

e yani onlarinda yaptigina bakin cnm ne ayip altta insanlar uyuyor demiyorlarmi hic:1closedeyes:

insanlar o kadar düşüncesiz olmuş ki artık...
hiç kimse kimseyi düşünmüyor kiii
allah sonumuzu hayreylesin:umursamaz:

bazen sinirleniyorum itiyorum ayakkabıları deli oluyorum... en sonunda yapıcam onu görücek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…