Komşu şikayetleri !

• Konu Sahibi Konu Sahibi albunea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
üst kattaki komşum tek bayan kalıyor
aman Allahım ama nasıl bir topuklu terlik kullanıyosa :1shok:
altı ahşap felan gibi terliklerden sanırım yoooooooook böyle bir ses çünkü kafamçokkarıştı
tık tık tııııııık tepemizde lmaz:
dün gece yatmışım 2 de,3 te kalktı tak tak tık tık ya kötükedihüso
evlenmeden annemlerin evinde çok rahattık :içelim:
komşularımızda bizim gibiydi şikayet felan ne gittik ne de bize geldiler
saygıyla çok güzel geçindik hala da...
ama bu hatun klava:
insan bu sesi duymaz mı yürürken anlamıyorum fisfisfis
bayan takunya koyduk adını sabrediyorum şimdilik
bakalım zaman ne gösterecek
buyrunnnnnnnnn

En ust katta oturuyorum.Alt katımdakı bayan hostes ve de yabancı uyruklu o yuzden eve geldıgı bıle yok dogru durust.Istedıgım kadar ses yapabılıyorum.Sabahın korunde bıle ıcerlerını cekebılıyorum sorun olmuyor.Esı de gemıde calısıyor sureklı yurt dısında zaten. Ama geldıgınde bır ay kalıyor her gun eve sarhos gelıyor.Yurumekte zorlanıyor muzıgı agzına kadar acıyor.Olmadık zamanda gelıyor buz varmı dıyor.Yada ben 5 bıra almıstım ama 4 tane var posette sen mı aldın dıyor sacma sapan muhabbetler edıyor. Gecen hafta gıttı ama jubılesını de yaptı. Esı evdeyken baska bır zencı bayan sokmaya calıstı.Bır de sarhos sarhos gezıo mahallede.Apartmanın onunde kadın vazgectı gırmedı apartmana. Bu da kendıne kendıne kısss me baby felan sarkılar soyluyo kendınce halay cekıyor cıftetetellı oynuyor. ahmagın tekı. Bazen merdıvenlerde karsılasıyoruz. Malum hava sıcak kaprı ıle gezıyorum gozuyle pıs pıs suzuyo

Kayınvelıdemle aynı apartmandayız.O ıkıncı katta ben de yedıncı kattayım.Bızım katta genelde sorun olmuyor.Copumuzu duzenlı atarız.Koku moku olmaz. Dagınıklık olmaz.Ama annemlerın alt katındakı komsulardan ıllallah. Annem ne zaman cıldıracak merak edıyorum. Gırıs katındalar ıkı eltı ve kocaları kalıyorlar. Ikı kardes bı evde kalıyorlar kım daha dayanıklı cıkarsa ev onun olacak heralde.Ev uc oda var.bır odayı bır cıft almıs bır odayı da dıger cıft almıs.Ucuncu oda ıse ardıye gıbı.Ikı kadın da sureklı hamıle evde 8 cocuk var ve ıkısı de hamıle su an. Evden ne zaman taşacaklar merak edıyoruz artık.Kapının onunden gecerken gaz maskesı taksan yerı o kadar pıs kokuyorkı. Cocuklar sokakta agzı burnu sumuk pıslık ıcnde gezıyor.Cocuklar koca gun zıle basıyor herkesın.Kadınlar kapı bıle acmıyor cocuklara.O kadar pıs kokuyorkı bocek kaynıyor ev annem yaz olunca ne yapacagını sasırıyor cunku ıkıncı kata bıle cıkıyor bocekler.Bır gun gıtmıs demıs onlara su boceklrı ılaclatın felan dıye bak ev kokuyo dıye. Kadın annemın ustune yurumus sensın pıs dıye. Sonra beledıye zorla eve gırıp kurek kurek cop atmıs. Ama sımdı yıne aynı tas aynı hamam. Terlıkler ayakkabılar 12 kısının de kapının onunde karman corman ayak kokusundan gecılmıyor berbat. Catımız yapıldı,herksten para toplandı.Bunalr catı parasını ıkıye bolmusler.Bırı verdı yarısını dıgerı hala vermedı.Gecen gun kapıyı calıyorum bakarmısınız dıyorum acan yok. Kapıları bıle acmıyorlar kımseye. Ay ınna sabırınn...

Çok enteresan ınsanlar hakkaten ŞaŞtım

off offf..
üst komşumuz sağolsun her pazar sabah erkenden açar elektrikli süpürgesini.
tadilat da bitmez bizim apartmanda.
bugünlerde sabah 9 dedi mi uyanıyoruz.
gürültüden birbirimizi duyamıyoruz.
yakında cinnet geçirip komşunun evini basıcam.

valla yazılanları okuyunca şükrettim halime
şu an için komşudan yana tek sıkıntım
üst kattakı arkadasın haftasonu haftaiçi sabah erken demeden süpürge açması
normalde herkesın yatak odası olan odasını oturma odası yapmıs
haliyle biz uyurken o tepemizde paldır küldür
demiyor da hiç milletin yatak odası biraz daha sessiz olalım
bir de çok entresan asla şaşmaz süpürge saati
her sabah dokuza bes on kala baslar saolsun çalar saat gibi
bir de çocukları var baya hareketli tamam çocuktur laf anlamaz ama
gecenin on ikisinde ip atlarken o çocuk anne baba ne iş yapar ben onu anlamış değilim
ev yıkılcak gibi sesler bitmiyordu bir ara
ben de ders calısıyorm o aralar ne mümkün çalışmak
önce tadilat yapıyorlar sandık o derece gürültü yanı
dedık hadı adam aksamları yapıyor demek ses etmeyelim
baktık on gunu geciyor bi küçük çaplı araştırma yaptım meger kızı ip atlarmış
balkonda yakaladım atlarken birgün camdan annesine duyurcak sesle söyledim uyardım
bir gün de apartman boslugunda yakaladım yine annesi duyacak sekilde
"senin okul bitti ufaklık ama bizim ki bitmedi biraz dikkat bak ders çalışamıyorm" diye
tatlı dille uyardım biraz sonra daha dikkatli oldular şükür
birkaç densizlikleri var ama burda okuduklarımdan sonra hamd olsun halimize:kedi:

Örneğini en son 2 gün önce yaşadım, ben 1. katta oturuyorum. 2 gün önce elyaf yastıklarımı yıkadım sonrada balkona koydum 4 tane yastık, yastıkları çevireyim diye bir çıktımki yastıkların üzerinde ne ararsanız var, saç, tırnak, ekmek kırıntısı, tabi hemen karşı komşumu çağırdım. Eşi yönetici ona gösterdim. sinirden elim ayağım tıtredi valla. 5 kattaki teyze yapıyor, çünkü o gün apt.da ondan başka kimse yoktu. 2 gündür evde yok gelsin sorucam ona hesabını cadı kadın. Birde ben ne zaman çamaşır assam 1 saat sonra haber gönderiyor, toplasın halı silkelicem diye. çıldırmamak elde değil.

al benden de o kadar. aynı dert bende de var. zati 10 katlı apartman bigün kafamıza geçecek diye korkuyorum. apartman durmadan delinip tadilat yapılıyor. zati nefes alsan aşağıdan duyuluyor. o kadar ince duvarlar. nitekim aşağıdaki adam!!ın horlamasından ben uyuyamıyorum. bir de nedense pazarları tadilatlar yapılıyor. birde saat sabahım 9 buçuğunda başlıyorlar. dur demeye gidiyoruz bi baktım yönetici :bbo: ne dersin şimdi yani. birde ne diyo biliyomusunuz biraz bekledim herkes uyansın diye. klava:

kaydirigubbakcemile3 benim alt katımda,üst katımda,iki yan tarafımda boş hiçbi şikayetim yokkaydirigubbakcemile3 apartmada diğer oturanları da tanımıyorum zaten yani biri bi kabahat işlese şikayete gitsem burda sizmi oturuyorsunuz diye sormam lazımkaydirigubbakcemile3
keşke konuşabileceğim selamlaşabilceğim komşularım olsada dert yansam:sinifsinif:

Kışın odun kırıyor kadın evin içinde hemde :1shok:
İlk tasındığımda şok olmuştum.
Gece çalışıyorum gündüz uyumam gerekirken kalkıp sinir krizleri geçiriyordum.
Şimdide yeni bir moda çıkardı gündüz kapıda oturuyor bütün gün boyunca gece evde temizlik yapıyor mantı açıyor.:mymeka:
Gecenin geç saatlerine sabahın ilk saatlerine kadar takıııırrr tukuuuuurrr sesler.
Sabah bi kalkıyoruz temizlik yaptığı suyu balkondan asagı boşaltmış camlar pislik içinde kalmış.
Mutfagın önü hamur parçaları benneyaptımki
Dayanamadım artık.
Kadınlarla aşağıda otururken birbir herkesin içinde anlattım.
Pişkin pişkin güldü o ben değilim dedi.
Onun üstünde de yaslı bi teyze oturuyor melek gibi bişey :asigim:
Oda yanında duruyodu.
Ayse teyze geceleri yat uyu bari dedim kadına.
:1rolleyes: oda kuzuuuumm ben 9 dedimi yatarım zaten dedi.
Kadın yaptığı eşşekliğide kabullenmiyo.
Son bombasıda cinsel hayatının bizim evin içinde duyulması oldu :bbo:
Hİç rahat durmuyor durmayacak da galiba :sinifsinif:

:roflol::roflol:hi. güleceğim yoktu valla yaaa...
demek cinsel hayatı duyulmaya başladı...
allahım ne güldüm ama ya lüffen kusuruma bakma...Şeniz
yaşayana çok zordur elbet.allah yardımcın olsun canımopuyorumnanaktan

:) sağol canım.
ama valla bir yıldır gürültü patırtı neysede son bi kaç haftadır olan bu seyler pek hayra alamet değil :umursamaz:
Allah'tan ramazan dolayısıyla kullanım dışı

ayrıca ben bunu bizimkilere de söyleyemedim :sinifsinif:
NAsıl diyecem ki :umursamaz:
Benim odamın üstü galiba ki odaları.
Kadını tenhada yakalayınca söylerim artık :sm_confused:

:roflol:kızım nasıl söylenir ki yaaa...
lüffen ilişki esnasında sessiz olabilir misiniz? die nasıl sölücen?kaydirigubbakcemile3

:roflol:kızım nasıl söylenir ki yaaa...
lüffen ilişki esnasında sessiz olabilir misiniz? die nasıl sölücen?kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
Ben nerden bileyim gamyoncuiremsu
Ne desem ki acaba.
Özelini kendine sakla kardeşim seni duymak zorundamıyım.:mymeka:

inan çok kötü bi durum yaa hiç başıma gelmedi allah da bu saatten sonra getirmez inş...:Saruboceq:

inan çok kötü bi durum yaa hiç başıma gelmedi allah da bu saatten sonra getirmez inş...:Saruboceq:

:Saruboceq: gelmesin tabi.
Valla 10 yıl boyunca 10. katta oturduk.Ne kimsenin tepesine bişey çırptık ne gürültü patırtı yaptık.
1 yıldır çekmediğimiz çile kalmadı.
Ev alma komşu al diye boşuna demiyorlar

ewet komşu gerçekten çok önemli ama yine de hayırlı ii insanlarla karşılaştırsın gülüm allah...
inan küçük oğlum var ve ben de son kattaym.ewde dur yapma etme demekten iflahım kesildi.sadece insanlara rahatszlık vermeyelim diye...keşke herkes azcık daha anlayışlı birbirinin yerine kendini koyarak yaklaşsa her attığı adıma

Bence cocuğun sesi yada onun yaptığı gürültü alttan alınabilir.
Sonuçta çocuk bu durdan anlamaz ama büyük birinin böyle hareketler yapması hiç doğru değil.

elbette doğru deil ama yine de çocuk da olsa anne çocuğa müdehale etmeli bence.çünkü o kadar hayal güçleri engin kii,oğlum bardağı aşarı atmayı bile teklif etmişti bi ara.düşün yani...
o yüzden çocuklara da müdehale çok önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…