Komşu şikayetleri !

• Konu Sahibi Konu Sahibi albunea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim alt komsum gece 3 unde veya sabahin 5 inde muzik acıyor, arkadaslari ile gülüyor
Yatarken tedirgin yatıyorum acaba bu gece de beni uyandıracak mi diye
Erkek olsam gidip yakasına yapisirim ama nerdeee
Cok zor ya allah kurtasin hepimizi

Su an alt komsum yine misafir çağırmış tam dalicam uykuya bir kahkaha patlatiyorlar sinirden dişlerimi sikiyorum
Bas bas müzik de açtılar
Bu nasıl bir eziyet ya
Bigun alicam elime oklavayi kapılarına taaak taak vuruc bütün apartman duysun kalksın ayağa
Başıma ağrı girdi stresten
Katıl olucam o kadar sinirliyim
İnsanın bir limiti vardır 1 dayanırsin 2 dayanirsin daha ne kadar dayanamayım
Calismak icin Tanrimdan sessizlik dilemistim
Sırf başkaları geyik yapsın diye yillarım bombos geçti
Şimdi yine diliyorum ama vermeyecek biliyorum

benimde en sinir olduğum şey kadınların apartmanın önünde oturmaları,;geleni geçeni izlemeleri,alışveriş yaptığımızda poşetlere gözlerini dikmeleri.

Alt komşumla çok derdim var benimde, iki güne bir kavga ederler o ayrı bir gürültü, kavga etmediklerinde (bina ses yalıtımı konusunda kötü sanırım) afedersiniz sevişme sesleri, kadının çığlıkları v.s.

ben benim üst katımdakilerin evde 11-12 çocuk gece 01:00'a kadar koşuşturup tepindiklerini ve üzerine birde balkona çıkıp 12:30 gibi bağırış, çağırış kahkaha attıklarını biliyorum hemde dakikalarda.

Üst katımızdakiler, gece onikilere birlere kadar çamaşır veya bulaşık makinelerini çalıştırıyorlar, özellikle çamaşırı22.00' dan önce yıkadıklari yok diyebilirim. Kapıları pat küt diye çarpıyorlar, eşyaları hart hurt diye çekiyorlar falan. Gece yine geç saatlerde gelen tv pc sesleri, fütursuzca kahkahalari ve birbirlerine seslenmeleri de cabası. Normalde pek konuşma sesleri duyulmaz ama geç saatlerde de konuşacakları tuttumuda hiç dikkat etmiyorlar, hele birde misafirleri gelsin, cangırı cunguru arı kovanı gibi, bi gürültü bi gürültü.. Kaç defa uyarmayla anca alıştırdım nerden ve hangi günlerde silkeleme işleri yapılabileceğine, sesimi çıkarmasam o konuda da beni sinir etmeye devam edeceklerdi yani..

Ya insanlara bir şeyleri illa söylemek mi gerekli anlamıyorum, hani uyarmaktan ben utanıyorum, onlar yapmaktan utanmıyor sanırım. Kardeşim beni kapına getirmeden kendin düşünsen biraz..

Üst komşum gece çamaşır makinasını resmen bağırtıyor. O nasıl bir gürültü. Birde camdan pis su döküyor. Silktiklerine razıyımda şu pis suyu dökmeyeydi iyiydi:) Su dökerken yakalayınca çok utanmış gibi yapıyor. Zannımca elektrik süpürgesinin suyunu döküyor Ama gene yapıyor. camdaki saksımı attım. Toprak öldü sayesinde. Kaktüs eksem bitmez. Yazınca rahatladım. İyi geldi..... Kiracı olduğu için tez zamanda ev alması için dua ediyordum. Bugün ayıldım. Artık kendime dua ediyorum tez zamanda hayırlı bir ev alırım inşallah.

Yuh artık. Elektrik süpürgesinin suyu camdan dökülür mü yahu? Valla paralardım o komşuyu heralde. Neler neler var o suyun içinde Allah seni tez zamanda kurtarsın oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…