insanlar o kadar düşüncesiz olmuş ki artık...
hiç kimse kimseyi düşünmüyor kiii
allah sonumuzu hayreylesin:umursamaz:
ayy yazem içimi dökemmmm...bende en üst katta oturuyorum bi alt katımdaki ablanın saolsun bütün geçit yerinde ayakkabılar var bi günde topliiim düzlüyim demiyo ya :umursamaz: benden de 20 yaş büyük yani ben bile evime misafir geldinde ayakkabıları düzlüyorum onun kapısının önünden geçerken ayakkabıların üstünden atlıyoz.:1closedeyes:..bide en kötüsü kapının önüne çöp koyuyo allahımmm :mymeka: kokusu bütün apartmanda geçerken burun tıkıyoz neymiş atcakmış dışarı çıkarken unutmuş hergün böle.:dilcikar:...bana bide diyo ayy çoluk çocuk geldi hep apartmana kendi menepozda heralde görgüsüz hasbammmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ayy yazem içimi dökemmmm...bende en üst katta oturuyorum bi alt katımdaki ablanın saolsun bütün geçit yerinde ayakkabılar var bi günde topliiim düzlüyim demiyo ya :umursamaz: benden de 20 yaş büyük yani ben bile evime misafir geldinde ayakkabıları düzlüyorum onun kapısının önünden geçerken ayakkabıların üstünden atlıyoz.:1closedeyes:..bide en kötüsü kapının önüne çöp koyuyo allahımmm :mymeka: kokusu bütün apartmanda geçerken burun tıkıyoz neymiş atcakmış dışarı çıkarken unutmuş hergün böle.:dilcikar:...bana bide diyo ayy çoluk çocuk geldi hep apartmana kendi menepozda heralde görgüsüz hasbammmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
allah bilir saat kac oldu kalksinlar diyolardirmirmirmirmirvalla dogru soyledin allah sonumuzu hayir etsin cnm
ben sırf komşum yüzünden yeni gelin girdiğim ve çok sevdiğim evimden taşındım ,
sabahın 9 unda kapı çalar çay koy geliyorum der , iki eşkiya çocuğuyla gelir öğlene kadar oturur ,iş güç kalırdı ..
kendi 100 kilo bana gelir düğüne gitcem bana kıyafet ver der,en güzellerini seçer içine girmeye çalışırdı ,bana geri getirdiğinde ise içine iki tane ben girecek duruma gelmiş olurlardı..
artık bunalıp kapıyı açmadığmda cepten ısrrarla arar cebide açmayınca eşimin telefonunu bulup onu arar ay bişeymi oldu acaba merak ettim der ,ortalığı velveleye verirdi..
dışarı çıkardık beraber birsürü şey beğenir parası olmaz benden borç alır ve geri vermezdi ..
daha ne anlatayım ,habire kocasının maaşını över durur ,ama dolabında giyecek kıyafeti bile olmaz benden ister ,borçlarını bile ödemezdi ,
2 yıl katlandım ve kaçtım ..yeni evimde de buldu beni tabi ,benim gibi enayi kolay bırakılırmı ,tabi eskisi kadar sık gelemedi,sonra eşinin işi şehir dışına taşınınca taşınmak zorunda kaldılar hemde ben taşındıktan 2 ay sonra ,iki ay daha sabretseymişim mis gibi oturacaktım evimde ..
ben sırf komşum yüzünden yeni gelin girdiğim ve çok sevdiğim evimden taşındım ,
sabahın 9 unda kapı çalar çay koy geliyorum der , iki eşkiya çocuğuyla gelir öğlene kadar oturur ,iş güç kalırdı ..
kendi 100 kilo bana gelir düğüne gitcem bana kıyafet ver der,en güzellerini seçer içine girmeye çalışırdı ,bana geri getirdiğinde ise içine iki tane ben girecek duruma gelmiş olurlardı..
artık bunalıp kapıyı açmadığmda cepten ısrrarla arar cebide açmayınca eşimin telefonunu bulup onu arar ay bişeymi oldu acaba merak ettim der ,ortalığı velveleye verirdi..
dışarı çıkardık beraber birsürü şey beğenir parası olmaz benden borç alır ve geri vermezdi ..
daha ne anlatayım ,habire kocasının maaşını över durur ,ama dolabında giyecek kıyafeti bile olmaz benden ister ,borçlarını bile ödemezdi ,
2 yıl katlandım ve kaçtım ..yeni evimde de buldu beni tabi ,benim gibi enayi kolay bırakılırmı ,tabi eskisi kadar sık gelemedi,sonra eşinin işi şehir dışına taşınınca taşınmak zorunda kaldılar hemde ben taşındıktan 2 ay sonra ,iki ay daha sabretseymişim mis gibi oturacaktım evimde ..
inadına yapıyo ay koyma dedikçe..az kaldı bi gün alıp atacam çöplerini evinin içine koklasın dursun onlarıdenizcek'im sende bi gun kadin kapi onundeyken burnunu tikayiver gorsun ayy apartmanda bi koku var ya de bakalim napicak:roflol:
inadına yapıyo ay koyma dedikçe..az kaldı bi gün alıp atacam çöplerini evinin içine koklasın dursun onlarıklava ya bide sölemesi ayıp şeffaf poşet içinde bazen herşeyleri görünüyoooo eşimle geçerken ben utanıyom ve günlerce o poşet kalıyo orda allahım bu kadın midemi bulandırıyo yaaaa):mymeka:
ayy sende melek gibi kadinmissin arkdasim bi surat neyin yapamadinmi buna sen:bbo:
bitmek bilmeyen isteklerini duyunca bende şok oluyodum ..
bigün eşofman aldım kendime pazardan 10 tl ye ,bütün gün kesti beni sonunda sordu nerden aldın diye bende söyledim ayyy banada al dedi olur dedim ,parasını verdi hayret ,neyse gittim almaya aynı rengi kalmamış telefon ettim şu rengi var diye al olur dedi ..
alfım eve geldim beğenmedi hanım ben seninkini istiyorum dedi ,benimki L beden ona aldığım XXL beden ,dedim olmaz sana bal gibi olur dedi koca dötünü soktu içine ,bak oldu işte dedi aldı ,banada çuval gibi olanı bıraktı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?