Komşu şikayetleri !

• Konu Sahibi Konu Sahibi albunea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanlar o kadar düşüncesiz olmuş ki artık...
hiç kimse kimseyi düşünmüyor kiii
allah sonumuzu hayreylesin:umursamaz:

allah bilir saat kac oldu kalksinlar diyolardirmirmirmirmirvalla dogru soyledin allah sonumuzu hayir etsin cnm

denizcek'im sende bi gun kadin kapi onundeyken burnunu tikayiver gorsun ayy apartmanda bi koku var ya de bakalim napicak:roflol:

aynen karşımdakinin çöp kutusu dışarda durur hiç içeri almaz bütün çöpleri dışarda...bide apartamnın girişinde kocamn yazar çöplerinizi şu saatten sonra çıkarın diye...ayy kadını 3 senedir sevemedimm

allah bilir saat kac oldu kalksinlar diyolardirmirmirmirmirvalla dogru soyledin allah sonumuzu hayir etsin cnm

tomlum olarak empati yapamıyoruz ki hayatım...herkes herkese saygı duysa bazı şeyler düzelecek ama nerdeee....:umursamaz:
3 yaşında oğlum da her çocuk gibi koşmak istiyor ama ben her zaman uyarıyorum onu komşular bizden rahatsz olur anneciğim diye...
allah ii insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim...:Saruboceq:

ben sırf komşum yüzünden yeni gelin girdiğim ve çok sevdiğim evimden taşındım ,
sabahın 9 unda kapı çalar çay koy geliyorum der , iki eşkiya çocuğuyla gelir öğlene kadar oturur ,iş güç kalırdı ..

kendi 100 kilo bana gelir düğüne gitcem bana kıyafet ver der,en güzellerini seçer içine girmeye çalışırdı ,bana geri getirdiğinde ise içine iki tane ben girecek duruma gelmiş olurlardı..

artık bunalıp kapıyı açmadığmda cepten ısrrarla arar cebide açmayınca eşimin telefonunu bulup onu arar ay bişeymi oldu acaba merak ettim der ,ortalığı velveleye verirdi..

dışarı çıkardık beraber birsürü şey beğenir parası olmaz benden borç alır ve geri vermezdi ..
daha ne anlatayım ,habire kocasının maaşını över durur ,ama dolabında giyecek kıyafeti bile olmaz benden ister ,borçlarını bile ödemezdi ,

2 yıl katlandım ve kaçtım ..yeni evimde de buldu beni tabi ,benim gibi enayi kolay bırakılırmı ,tabi eskisi kadar sık gelemedi,sonra eşinin işi şehir dışına taşınınca taşınmak zorunda kaldılar hemde ben taşındıktan 2 ay sonra ,iki ay daha sabretseymişim mis gibi oturacaktım evimde ..

:1shok:şok oldum resmennn

2 yıl ii dayanmışsın

denizcek'im sende bi gun kadin kapi onundeyken burnunu tikayiver gorsun ayy apartmanda bi koku var ya de bakalim napicak:roflol:
inadına yapıyo ay koyma dedikçe..az kaldı bi gün alıp atacam çöplerini evinin içine koklasın dursun onları klavaya bide sölemesi ayıp şeffaf poşet içinde bazen herşeyleri görünüyoooo eşimle geçerken ben utanıyom ve günlerce o poşet kalıyo orda allahım bu kadın midemi bulandırıyo yaaaa):mymeka:

ayy ne güzel bir konu buu..bilenler bilir ben eşimin 2.evliliğiyim..şu anda kaynanamla aynı apartmanda oturuyoruz aramızda 1 kat var ben 3 o 5.ci katta..neyse arada komşu o kadar çirkef bir insankiiii anlatamam ayrıca ilk eşinin çok samimi arkadaşı hazmedemiyor beni..geçen yıl halı yıkadık 2 balkon var evde suları süzüldü bende astım oda neymiş o balkona nasıl halı asarmış çıkmış yukarı görümcemi dövdürmüş kocasına kaynanamı yere itmiş ağza alınmayacak küfürler etmiş tabi biz sese çıktık olan olmuştu..o gün bugündür ne zaman balkona çıksam çamaşır asmaya yer çöp dolu saçtan tutun tırnağa kadar afededersiniz o kadar pislik bir insan sözde çok titiz..bulaşmak istemiyorum eşim kızıyor çünkü insan değil anlamaz balkondan bağıra bağıra küfürler ediyor gerisini siz düşünün..ama sabrım taşıyor valla Allah bizden uzak etsin bunlar gibi komşularııı

ıııııyyyyyy çok iğrençççç:bbo:
bigün geçerken tekmeleyiver temizlesin pis kadın:mymeka:

bitmek bilmeyen isteklerini duyunca bende şok oluyodum ..
bigün eşofman aldım kendime pazardan 10 tl ye ,bütün gün kesti beni sonunda sordu nerden aldın diye bende söyledim ayyy banada al dedi olur dedim ,parasını verdi hayret ,neyse gittim almaya aynı rengi kalmamış telefon ettim şu rengi var diye al olur dedi ..
alfım eve geldim beğenmedi hanım ben seninkini istiyorum dedi ,benimki L beden ona aldığım XXL beden ,dedim olmaz sana bal gibi olur dedi koca dötünü soktu içine ,bak oldu işte dedi aldı ,banada çuval gibi olanı bıraktı :)))

ayy sende melek gibi kadinmissin arkdasim bi surat neyin yapamadinmi buna sen:bbo:

bende üst katimdaki kari kocanin kavgalarindan biktim
adam karisini dövüyor saniyorduk
meğerse sinirlenince kari-koca tabak canak firlatip kiriyorlarmiş yerlere
fedon'la akrabaliklarimi var ne çözemedimbenneyaptımki-tatlicadiarzu-

ayy bemde vardı böle sıkıntım
annemim karşı çaprazındaki komşunun alt katı boş dükkan
adam 2 keçi (hersene doğuruyodu bu keçiler bide )
hasta 1 köpek
tavuk
tavşan
güvercin
ek olarak pire fare ve kırkayak beslerdi arada da yılan tabi bunlr öbür hayvanlar nedeniyle vardı
bi kokardıki yazları burnumuzun direği sızlardı
o kadar şikayet ettik rüşvetle hep kapadı konuyu wala

evlendim saolsun şimdide kayınpederim
okadar işlek bi adamki
alt katta onlar
üst katta biz varız
3, kat boş
ve çatıda yarım kat var
adam pazar günleri 8 de başlıyo tepemizde çalışmaya ben isyanlarda tabi
akşamları 8 - 9 gibi yatıyo uykusunu alıyo
erkenden başlardı güm güm tamir vs yapmaya
bi gün dayanamadım söledin kayınvalideme
zaten 1 yıllık evliyiz geç yatıyoz tam uyucamız saatte başlardı iş yapmaya
neyse bu aralar ii şimdilik
düzeldimi ne
EV ALMA KOMŞU AL HAKKATEN ÇOK ZOR YAAA

ayy sende melek gibi kadinmissin arkdasim bi surat neyin yapamadinmi buna sen:bbo:

anlamıyoduki canım ,surat yapsam bütün gün sorardı neyin var ,nolur söyle ,bi derdin mi var diye..açık açık ta söyleyemezdim seni istemiyorum gelme diyemezdim ..

alt komşum olcak çiyan..
her penceresini açık bişey silkeleyemiyorum..apartmanda halı silkemelem günüde ne alakasa h.içi..
bende merdivenlerdeki minik penceden çırpıyorum artık napim??

Yaw benim aklım almıyor zaten,bir insan apartman gibi toplu bir yaşam alanında nasıl gece 12,00 de süpürge açabilir,yada pazar sabahın köründe avaz avaz bağırabilir yada çocukları evi üstünüze yıkmaya çalıştıklarında müdahale etmez,yada girip çıkarken sanki adam yermişsiniz gibi ,öcü gibi davranır yada evlerine girmeleri neden o kadar gürültülü olur.Gerçekten anlamıyorum,nasıl böyle düşüncesiz olabiliyorlar,akşam 9,00 dan sonra çamaşır makinesi bile açmıyorum ben ya,çalıştığım halde.

ılginç bir apartman cidden evlenip geldiğim apartman,tanışıcaz bakalım.
:1ninca:

komşunla olan dialoglarının hepsini okudumda cnm...böyle insan düşman başına ya..ben olsam artık açık açık derdim seninle görüşmek istemiyorum..böyle gıcık bi insanı kırsan ne kaybedersin..kendini kurtarmış olursun

eylül seni anlamak imkansız. neden bu kadına resti çekmedin. bu kadar da olmaz ki. eşofman benim vermiyorum dersin olur biter. canım kusura bakma ama bu kadın seni göz göre göre kullanıyo . yanında ben olacaktım ki bilirdim ona yapacağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…