Tabiki satabilirsiniz. Başka yere krediye girip başka bir ev alabilirsiniz.Merhaba kızlar
Birkaç saat önce çocuğu yüzünden üst kat komşumuzla kavga ettik. Bahçe katında oturuyoruz defalarca ısrarla uyarmamıza rağmen çocuğu başka binalardan tanımadığım çocukları getirip camımın mutfak kapımın dibinde top oynuyorlar bağırış gürültü hiç eksik olmuyor duvarıma çarpan toplar tahammülümü zorluyorlar evde bir buçuk yaşında bebeğimiz var uyuyormu hastamı hiç düşünmüyorlar. Bugün aynı şekilde uyardığım 8 yaşındaki çocuk bana küfür etti açtım ağzımı yumdum gözümü yan binalardaki insanlar balkonlara çıktı ikinci kavgamız oldu ilkinde tehdit bile ettiler nereye şikayet etmeliyiz işe yararmı bilmiyorum (adalet sistemimize güvenimiz yok) kavga ederek kendimi rezil etmekten bıktım son çare olarak evi satmayı düşünüyoruz kredi borcu devam eden ev satan varmı aranızda cidden bir yıldır en büyük derdim bu yardım edin lütfen..
Bütçemiz buna yetti ayrıca sokağa açılan bahçe katı görmedim ben burasıda sokağa açılmıyorÜst katlardan ev alsaydınız ? Sokak değil mi orası? İstedikleri gibi oynarlar.
duvara çarpamaz ama topu . içerdeki de bebek . oynasınlar gülsünler eğlensinler ama evin duvarına top çarpınca gerçekten çok gürültülü oluyor.Üst katlardan ev alsaydınız ? Sokak değil mi orası? İstedikleri gibi oynarlar.
Bizde anlam veremiyoruz ama bi çocuk hergün dışarda olursa başka bi sonuç beklenemez8 yaşındaki çocuğun ağzında küfürün ne işi var ya
Bence haksızlık ediyorsunuz. Keşke bütün çocuklar her gün dışarlarda oynasa.Bütçemiz buna yetti ayrıca sokağa açılan bahçe katı görmedim ben burasıda sokağa açılmıyor
Bizde anlam veremiyoruz ama bi çocuk hergün dışarda olursa başka bi sonuç beklenemez
Canım yukarda oynayın diye uyardığımız çocuk a.. koyarım dedi. Anneside balkondaymış onunla kavga ettik çünkü çocuğunun terbiyesizliğini kabul etmiyor. Arsız insan en nefret ettiğim insan tipi. Gayette geniş bir sokak var binanın önünde bence annesi tarafından bilerek kapımızın önüne gönderilen bir çocuk var ortadaSessizlik istemek nasıl ki en doğal hakkınızsa, çocukların da oyun oynamak en doğal hakları. Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama genelde binaların arasına sıkışmış bir çocukluk geçirdikleri için, boş buldukları her yerde oynuyorlar mecburen. Duvara top çarpması feci gürültülü, sinir bozucu bir durum biliyorum, anlıyorum. Bir önceki evimiz 3. kat olmasına rağmen apartman sarsılıyor gibi hissederdim ama çıkıp da kimseye bağırmadım. Çünkü karşınızda denginiz, akranınız yok; çocuk var. Biz çözümü taşınmakta bulduk. Önerim siz de taşının.
çocuk bu cocuık adı üstünde. oynar güler. sadece topu duvara vurması ve küfür kötü olmuş.Merhaba kızlar
Birkaç saat önce çocuğu yüzünden üst kat komşumuzla kavga ettik. Bahçe katında oturuyoruz defalarca ısrarla uyarmamıza rağmen çocuğu başka binalardan tanımadığım çocukları getirip camımın mutfak kapımın dibinde top oynuyorlar bağırış gürültü hiç eksik olmuyor duvarıma çarpan toplar tahammülümü zorluyorlar evde bir buçuk yaşında bebeğimiz var uyuyormu hastamı hiç düşünmüyorlar. Bugün aynı şekilde uyardığım 8 yaşındaki çocuk bana küfür etti açtım ağzımı yumdum gözümü yan binalardaki insanlar balkonlara çıktı ikinci kavgamız oldu ilkinde tehdit bile ettiler nereye şikayet etmeliyiz işe yararmı bilmiyorum (adalet sistemimize güvenimiz yok) kavga ederek kendimi rezil etmekten bıktım son çare olarak evi satmayı düşünüyoruz kredi borcu devam eden ev satan varmı aranızda cidden bir yıldır en büyük derdim bu yardım edin lütfen..
Bence bütün anne babalar empati kursa düzgün çocuklar yetiştirse benim çocuğumun uyku hakkını elinden alıyorsa o çocuk camımın dibinde oynayamaz sokaklar gayet genişBence haksızlık ediyorsunuz. Keşke bütün çocuklar her gün dışarlarda oynasa.
sokakta çocuk neden oynasın! bahçesi varken... araba geçer motorlu geçer it kopuk geçer... sen ister misin coıcugun sokaklarda oynasın.Canım yukarda oynayın diye uyardığımız çocuk a.. koyarım dedi. Anneside balkondaymış onunla kavga ettik çünkü çocuğunun terbiyesizliğini kabul etmiyor. Arsız insan en nefret ettiğim insan tipi. Gayette geniş bir sokak var binanın önünde bence annesi tarafından bilerek kapımızın önüne gönderilen bir çocuk var ortada
herkesin cocugu kendine kıymetlidir. özeldir.Bence bütün anne babalar empati kursa düzgün çocuklar yetiştirse benim çocuğumun uyku hakkını elinden alıyorsa o çocuk camımın dibinde oynayamaz sokaklar gayet geniş
Ben çocukla tartıştığınızı zannetmiştim, kusura bakmayın. Küfür edebilen çocuk yetiştiren kadınla tartışmanız da pek işe yarar bir çözüm değil ama kabul edin. En iyisi muhatap olmamak, daha sakin bir yere taşınmak. Biz taşınırken etrafta boş alan, park var mı diye bakıp öyle taşındık mesela. Hatta birkaç kere gidip geldik, çocuk trafiğini gözlemlemek için. =)) Çocuklar k.çı kırık apartman önümüze tenezzül edip, dibimizde oyun oynamıyorlar burada. =)Canım yukarda oynayın diye uyardığımız çocuk a.. koyarım dedi. Anneside balkondaymış onunla kavga ettik çünkü çocuğunun terbiyesizliğini kabul etmiyor. Arsız insan en nefret ettiğim insan tipi. Gayette geniş bir sokak var binanın önünde bence annesi tarafından bilerek kapımızın önüne gönderilen bir çocuk var ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?