Bence haksızlık ediyorsunuz. Keşke bütün çocuklar her gün dışarlarda oynasa.
siz niye taşınacakmışsınız daha neler.bizde sokaklarda büyüdük ne araba çarptı ne bişey oldu.koskoca yer varken gelip orda oynamaları çok saçma.ettiği küfür de cabası.tamam çocuk o kızamıyorum ama annesinde kabahat bence.ben olsam şikayet ederim.Merhaba kızlar
Birkaç saat önce çocuğu yüzünden üst kat komşumuzla kavga ettik. Bahçe katında oturuyoruz defalarca ısrarla uyarmamıza rağmen çocuğu başka binalardan tanımadığım çocukları getirip camımın mutfak kapımın dibinde top oynuyorlar bağırış gürültü hiç eksik olmuyor duvarıma çarpan toplar tahammülümü zorluyorlar evde bir buçuk yaşında bebeğimiz var uyuyormu hastamı hiç düşünmüyorlar. Bugün aynı şekilde uyardığım 8 yaşındaki çocuk bana küfür etti açtım ağzımı yumdum gözümü yan binalardaki insanlar balkonlara çıktı ikinci kavgamız oldu ilkinde tehdit bile ettiler nereye şikayet etmeliyiz işe yararmı bilmiyorum (adalet sistemimize güvenimiz yok) kavga ederek kendimi rezil etmekten bıktım son çare olarak evi satmayı düşünüyoruz kredi borcu devam eden ev satan varmı aranızda cidden bir yıldır en büyük derdim bu yardım edin lütfen..
Taşının diyenleri anlamıyorum ya
Milletin yaramaz cocugu için konu sahibi evini mi tasıyacak
Biz de cocuk olduk ama kimsenin duvarına vura vura top oynamadık
Bence herkes cocuguna biraz terbiye versin
Bennde olsam rahatsız olurdum
Evim ikinci kat mutfak balkonumun altı cocuk oyun alanı
Cok sed geliyor ama siteye acık bir yer
Ses etme hkım yok
Ama duvarıma carpsalar topu ve bebeğim olda ben de o topu onlara carparım
Kısa ve net!!!!
Teşekkür ederim desteğin için gerçekten bahçe katı için hayatım boyunca insanları uyaracağım hiç hoş bir deneyim değildi inşallah bizde kurtuluruz hayırlısıylaElestirenler hic bahce kati gormediler heralde, sokak degil orasi, bahce katindaki bahce o daireye aittir, ne demek baskasinin terbiyesiz cocugu gelecek benim bahcemde oynayacak ses yapip pisletecek oralari, kaldi ki evde bebegim varken, ben de susucam, saka gibisiniz ya, her seye muhalefet..
Uyarınca anlayabilicek tarzda insanlar değil gibi geldi bana o yüzden taşının dedim sürekli tartışma huzursuzluk oluyomuş çünküTaşının diyenleri anlamıyorum ya
Milletin yaramaz cocugu için konu sahibi evini mi tasıyacak
Biz de cocuk olduk ama kimsenin duvarına vura vura top oynamadık
Bence herkes cocuguna biraz terbiye versin
Bennde olsam rahatsız olurdum
Evim ikinci kat mutfak balkonumun altı cocuk oyun alanı
Cok sed geliyor ama siteye acık bir yer
Ses etme hkım yok
Ama duvarıma carpsalar topu ve bebeğim olda ben de o topu onlara carparım
Kısa ve net!!!!
Evde mi otursun çocuk o çıkıp oynayacak tabii. Küfür ayrı bir meseledir bununla ilişkilendirmemelisiniz.Bizde anlam veremiyoruz ama bi çocuk hergün dışarda olursa başka bi sonuç beklenemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?