- 4 Şubat 2016
- 683
- 901
- 18
Oynadıkları yeri surekli islat :) oynayamasinlar.Merhaba kızlar
Birkaç saat önce çocuğu yüzünden üst kat komşumuzla kavga ettik. Bahçe katında oturuyoruz defalarca ısrarla uyarmamıza rağmen çocuğu başka binalardan tanımadığım çocukları getirip camımın mutfak kapımın dibinde top oynuyorlar bağırış gürültü hiç eksik olmuyor duvarıma çarpan toplar tahammülümü zorluyorlar evde bir buçuk yaşında bebeğimiz var uyuyormu hastamı hiç düşünmüyorlar. Bugün aynı şekilde uyardığım 8 yaşındaki çocuk bana küfür etti açtım ağzımı yumdum gözümü yan binalardaki insanlar balkonlara çıktı ikinci kavgamız oldu ilkinde tehdit bile ettiler nereye şikayet etmeliyiz işe yararmı bilmiyorum (adalet sistemimize güvenimiz yok) kavga ederek kendimi rezil etmekten bıktım son çare olarak evi satmayı düşünüyoruz kredi borcu devam eden ev satan varmı aranızda cidden bir yıldır en büyük derdim bu yardım edin lütfen..
Rahatsız olmakta haklısınız ama onlar da çocuk, çocuk nerede oynasın, sokakta mıMerhaba kızlar
Birkaç saat önce çocuğu yüzünden üst kat komşumuzla kavga ettik. Bahçe katında oturuyoruz defalarca ısrarla uyarmamıza rağmen çocuğu başka binalardan tanımadığım çocukları getirip camımın mutfak kapımın dibinde top oynuyorlar bağırış gürültü hiç eksik olmuyor duvarıma çarpan toplar tahammülümü zorluyorlar evde bir buçuk yaşında bebeğimiz var uyuyormu hastamı hiç düşünmüyorlar. Bugün aynı şekilde uyardığım 8 yaşındaki çocuk bana küfür etti açtım ağzımı yumdum gözümü yan binalardaki insanlar balkonlara çıktı ikinci kavgamız oldu ilkinde tehdit bile ettiler nereye şikayet etmeliyiz işe yararmı bilmiyorum (adalet sistemimize güvenimiz yok) kavga ederek kendimi rezil etmekten bıktım son çare olarak evi satmayı düşünüyoruz kredi borcu devam eden ev satan varmı aranızda cidden bir yıldır en büyük derdim bu yardım edin lütfen..
kesin sizin de konu sahibinin anlattigi gibi bir cocugunuz varherkesin cocugu kendine kıymetlidir. özeldir.
bence iki annede hatalı. empati diyorsunuz siz de kurmuyorsunuz.
herkres çocuğuna mukayyet olacak. duvara top atmayın diyecek anne. sende çocukların oynamasına kızmıcan. böyle böyle denge kurulacak.
yada madem evden taşınmaya kadar gelmiş iş. gidip mustekil bir ev bulucan. komşunun da coluk cocugu ıolmıcak. sessiz nezih bir ortamda cocugunu uyutucan.
eger apartmana taşınacaksan iyi bak yaşlılar olsun torunları torbaları da gelmeyen yaşlılar olsun.
benim cocugum yok.kesin sizin de konu sahibinin anlattigi gibi bir cocugunuz var
Allah sizede nasip etsin insallah o zaman isteyen herkesebenim cocugum yok.
Merhaba kızlar
Taşının diyenleri anlamıyorum ya
Milletin yaramaz cocugu için konu sahibi evini mi tasıyacak
Biz de cocuk olduk ama kimsenin duvarına vura vura top oynamadık
Bence herkes cocuguna biraz terbiye versin
Bennde olsam rahatsız olurdum
Evim ikinci kat mutfak balkonumun altı cocuk oyun alanı
Cok sed geliyor ama siteye acık bir yer
Ses etme hkım yok
Ama duvarıma carpsalar topu ve bebeğim olda ben de o topu onlara carparım
Kısa ve net!!!!
Bunun çocuk olmakla ne alakası var? Bahçe apartmana ait bir alansa elbette orada oynayacaklar. Ama birinin evinin duvarına top çarptırmak oyun değildir.Siz hic Cocuk olmadınızmı? Cocukların oynayacak alanları mı var? Her yer Beton parçası.. Bag bahce mi kaldı? Parklara gidemezler it kopuk sapık dolu Napsın.cocuklar? Aynı Sorunlar bizim mahallede de var Ben Kızmıyorum cocuklar haklı!
Herkes bir birini Anlaya bilmeli! Nasıl davranırsan öyle Davranırlar! Küfür ü Tasvip etmiyorum..Bunun çocuk olmakla ne alakası var? Bahçe apartmana ait bir alansa elbette orada oynayacaklar. Ama birinin evinin duvarına top çarptırmak oyun değildir.
Bir kere oynarken çarpar, iki kere çarpar. Ama her seferinde olmaz. İnsanın eşref saati var eşek saati var. Konu sahibinin içeride uyuyan bebeği varmış, o da çocuk? Onun da uyumak hakkı gayet.
Kaldı ki konu sahibinin de duvarına pat pat top çarptırılmamasını istemek gayet hakkı.
O duvara vurdukları top, sekip cama çarpsa?
Kendine her şeyi hak gören çocuklar yetiştirmek ancak saygısız bireylerle dolu bir toplum yaratmaya neden olur. Çocuk o bahçede oynayacak ama kimseyi rahatsız etmemede asgari koşulu sağlamak şartıyla.
Üstelik bir yetişkine a... korum diyebilen bir çocuk benim kafamda gayet saygısız, terbiye yoksunu, ailede eğitim almamış bir çocuk olarak canlanıyor zaten.
Böyle çocuk yetiştirilmez. Kimse kimsenin doğurduğunun kahrını çekmek zorunda değil.
Ben bu mesajı anlamadım ama şu kadarını söyleyeyim. Ben bir gün birinin evinin duvarına top çarptırırsam onlar da benim duvarıma aynısını yapabilir.Herkes bir birini Anlaya bilmeli! Nasıl davranırsan öyle Davranırlar! Küfür ü Tasvip etmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?