4katli dairenin 3 katında oturuyorum 4yildir bu dairedeyim. Üst katim hergun biseyler silkeler sabah 7den akşama kadar çoluk çocuk zıplar. Laftan anlamayan bir insan olduğu için bikac sefer uyardım daha da sesimi cikarmadim. Bı alt kata gelelim o da hergun biseyler silkeler benim ustumdekinin attığı pislikler alt katın balkonuna da gider. Üst kadındaki bayandan korktuğu için ona çok nadir sesini çıkartır. Bu arada semt olarak pazartesi günleri dairede silkeleme günü. Ama ben silkelemiyordum alt katima saygısızlık olmasın. Diye onlarda hergun silkelerdi. Sadece birkez pazartesi günü bişey silkemedim yukarı çıktı hemen. Bende sinirlendim bugün pazartesi degilmi en ufak birşeyde kapıma çıkıyorsun üst katima da çıksana dedim. Binanın dedikoducusu resmen. Bugünde tuvaletin tavanları kabarmış diye çıktı yukarı ama yüzünden ateşler fiskiriyo resmen. Bende doğrudur abla tamam yaparız dedim bak bu konuyu anlarım yapmamız gereken bir durum. Kadın biraz temizlik hastası bu arada. Binadaki komşulara gece gündür tuvalet yıkıyorum üst kattan koku geliyor demiş. Bunu da duymayım diye aciksozlu davraniyormus gibi benim yüzüme soyluyo böyle böyle dedim diye. Valla bina bı garip komşuluk yok. Karşı komşum var diyorum iyi diye yaşlılar kapıdan dışarı çıksam nereye diye sorarlar. Kapıyı gozlerler.