Komşu sorunu.

Komşuya ihtiyacınız yoksa neden dert edindiniz bu meseleyi? Komşuluk yapmak, onlarla vakit geçirmek istiyorsanız siz bir adım atın. İstemiyorsanız böyle devam edin. Siz şu an pek ne istediğinizi biliyor gibi durmuyorsunuz

Merhaba nerdeyse 3 yıldır aynı sitede oturuyorum hiç bi komşumla görüşmüyorum. Sadece yan binada ayda 1 belki 2 ayda 1 akşam eşlerle beraber çaya gidip çağırdığım yaşıtım olan komşum var. Diğerleriyle hiç gidip gelmeli komşuluğum yok asansörde görürsem merhaba merhaba ama sitedeki bir çoğu kadın görüşüyor birbirlerine gidip geliyorlar beni kimse çağırmıyor. İlk evlendiğim zaman aynı katta oturduğum kadın gelmiş zile basmış bana geleceklerini söylemek için ben açmamışım. Görüştüğüm komşuma demişler, belki anneme ya da kayınvalideme gitmiştim evde değildim bilmiyorum. Bir dahada gelmemiş. Görüştüğüm komşuya “ o bizimle görüşmek istemiyor sanırım “ demiş alt komşum. Aslında mutluyum yani bi komşuya ihtiyacım yok ama ev sahibiyim burda uzun yıllar oturacağım belli. Ayrıca o görüştüğüm komşuyada gidiyorlar o çağırmıyor beni anlamış değilim. Sizce ne yapabilirim? Bi gün hepsini oturmaya mı çağırmalıyım ? Yoksa böyle mesafeli devam mı etmeyelim ?

Çok gelmeli gitmeli altın günü modundaki komşulukları sevmem ama iyi anlaştığın, yaşına, kafana denk komşu güzeldir. Bu tür ilişkilerden zarar görmedim hiç hoşuma gider. Bunun için seçeceğiniz kişilerle görüşmek için bir adım atabilirsiniz, site bahçesinde uygun yeriniz varsa açık havada bir kahve içmek bile ilişkileri pekiştirir. Komşuluğu herkesin şikayet ettiği kötü bir kavram olarak görmüyorum asla bilakis çok keyifli de olabilir

Komşuya ihtiyacınız yoksa neden dert edindiniz bu meseleyi? Komşuluk yapmak, onlarla vakit geçirmek istiyorsanız siz bir adım atın. İstemiyorsanız böyle devam edin. Siz şu an pek ne istediğinizi biliyor gibi durmuyorsunuz
Yok dert edinmedim sadece fikir almak istedim.

Çok gelmeli gitmeli altın günü modundaki komşulukları sevmem ama iyi anlaştığın, yaşına, kafana denk komşu güzeldir. Bu tür ilişkilerden zarar görmedim hiç hoşuma gider. Bunun için seçeceğiniz kişilerle görüşmek için bir adım atabilirsiniz, site bahçesinde uygun yeriniz varsa açık havada bir kahve içmek bile ilişkileri pekiştirir. Komşuluğu herkesin şikayet ettiği kötü bir kavram olarak görmüyorum asla bilakis çok keyifli de olabilir
evet sitede yer var teşekkür ederim 🙏🏿

Ne güzel işte. Lütfen yüzüme bakmayın ve benimle polemiğe girmeyin. Başa dönerseniz ben konu sahibine yorum yapmışım ve gelip bana sataşmışsınız. Lütfen bakmayın yüzüme ve daha fazla muhatap olmayalım. Rica ediyorum.
Aa ne sana sataşıcam bee.🙄 Yazdıkların komık saçma geldi yorumladım burası eleştiriye acık bi platform.işine gelmiyorsa bilemem😏

Back
X