Komşu tripleri

Bana da 70 yaşındaki.komsum trip atıyor sebebi de kızıma dışarda bir şey vermek istemesi eşimin de korona sebebiyle benim rahatsiz olduğumu söyleyip kabul etmemesi hatta anneme bile kızın soğuk demiş aman napayım evet soğuğum
Onlar trip.atmasin diye hayatımızı ona göre mi şekillendirdim ?
Sen de umursama çocuğunu hele hiç gönderme güvenip

Sende tribin olurum şarkısını aç ayol

Taşınmak isterdim herhalde. Allah korusun hiç gelemem öyle şeylere. Artı siler engellerdim wp insta ne varsa. Gürültülü konuşursa ve rahatsız oluyorsam taklardım ya da yönetici ye söylerdim. En iyisi yok gibi davranın. Bir zaman sonra gerçekten görmez ve duymazsınız. Benden söylemesi bi zaman sonra hiç birşey yok gibi yanına gelir

Bizde istiyoruz aslında daha önceden beri bu konu var gündemimizde bu durumlar tabi tuzu biberi oldu.. Bebek bekliyorum şuanda onu biraz büyütünce bende çalışmaya başlayacağım ve inşallah taşınacağızçok amin ❤

Iki ayda ne kadar icli disli olmussunuz birbirinizi tanimadsn. Sosyal medyada birbirinizi eklemeler, tanimadiginiz birinin evine cocugunuzu gondermeler, onun cocugunun sizin eve gelmesi...fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler ya. Biraz oyle olmus. Bu kadar icli disli olunca arada bir mesafe kalmamis. Sosyal medyada hikayesini takip edip etmedigine kadar gozlemlemek nedir? Ben bunlara takilmaz araya mesafe koyardim. Baska cevreniz yok mu gorusecek?

Eşimle eşi zaten aynı köyde büyüdüklerinden birbirlerini tanıyordular biz eşler yeni tanıştık sadece alt katımı satın almaları benim şanssızlığım resmen.. Tabi ki başka çevrem de var ama aynı kişilerle şuan oda tanışmış durum da ve nispetler genelde bu çevrem üzerinden geliyor hiçbiri problem değilde oğluma yapılan acıttı doğrusu

E sen de mesafeni koy. Sart mi gorusmen. Ekmegin asin ondan gelmiyor ya

E sen de mesafeni koy. Sart mi gorusmen. Ekmegin asin ondan gelmiyor ya
Benim zaten görüşmek barışmak gibi bir çabam yok ki sadece insanın gözüne gözüne sokarak yaptığı hareketler artık bıktırdı.. Mesafeninde bir amacı var sonuçta onun bile b.kunu çıkartıyor afedersiniz görüş almak için açtım konuyu birkaç tane öneri geldi sağolsunlar

Sen umursamadıkça kudurmuş iyice.Salyalarını akıtarak üstüne gelmeni bekliyor ama bu fırsatı sakın verme tam tersine böyle umursamaz şekilde devam et.Gül geç Allah aşkına şunun çocuksu davranışlarına.Huzurunu bozma onun için

Apartmana yeni taşınan birine hoşgeldiniz deyip yardıma ihtiyacınız var mı diye sorulur ama istediği kadar eşinizin köyünden biri olsun yine de birkaç ayda sosyal medya hesaplarını takip edecek, çocukları birbirinize gönderecek kadar içli dışlı olunmaz, baştan mesafeyi koymayarak hata yapmışsınız.

Takipten çıkın, hangi şarkıyı dinletiyor ne gibi göndermeler yapıyor ilgilenmeyin, anneniz değil kardeşiniz değil, komşu sonuçta, birbirinizle canciğer olmak zorunda değilsiniz.

Bende eşimde yapımız gereği ve tabi sonuçlarını tahmin ettiğimiz için hiç samimi olmaya niyetli değildik ki her akşam kızı bize gelmeye başladı derken annelik kızlı gelmeye devam ettiler aslında ben zaten soğuk bir insanım tek başıma var olmaya çalışıyorum ama onun sanırım illa ki yakın kankası olmalı başka türlü yapamıyor şimdi farklı insanlarla tanışınca bana karşı yapılan ilkokul çocuğu triplerini aşmaya çalışıyorum zamanla bıkar yapmaz diyor arkadaşlar ama hiç öyle olacak gibime gelmiyor şuan tek gayesi herkesin benimle iletişimi kesmesi ve oğlumun çocuklar arasında dışlanması

İstediği samimiyeti veren sizsiniz, sosyal medya hesaplarına kadar takipleşmeniz gereksiz bence, herkes sizle iletişimi kessin bir şey olmaz, zaten size bir şey diyeyim mi? Birinin ağzına bakıp sizle iletişimi kesen komşularınız varsa, o kişilerle komşu olmamak çok daha iyidir çünkü kendi karakterleri oturmamış ki başkasının ağzına bakıyorlar, o komşunuzu dikkate alıp karşı hamle yapmaya çalışırsanız sizi sinirlendirdiğini anlayıp daha çok yapar, en güzeli muhatap almamaktır, yok sayıp hayatınıza devam edin, çocuğunuzda dışlanırsa çocuklar ailelerin yansımasıdır, 2 lafla sizi dışlayan komşuların çocuklarıyla oynamaması oynamasından iyidir emin olun, oğlunuzu başka çocuklarla sosyalleştirin, birlikte yapacak aktiviteler bulun, hayat komşulardan ibaret değil, yok yere kendinize komşuları dert edinmeyin zira gerçekten değmez.

Senelerdir aynı mahalledeyim apartmanımda oturanlar dahil çevremdeki komşularımı doğru dürüst tanımıyorum bile, uzaktan selam verir geçerim o da o gün keyfim yerindeyse, komşuluk çok eskidendi şimdi gıybet, kötülükten başka bir fonksiyonu yok komşuluk ilişkilerinin.

2 aydir tanidiginiz insana cocuk gonderiyorsunuz
Sonra diyoruz ki bu cocuklara kim kotuluk yapiyor ne cesaretli insanlarsiniz ikiniz de.

2 aydir tanidiginiz insana cocuk gonderiyorsunuz
Sonra diyoruz ki bu cocuklara kim kotuluk yapiyor ne cesaretli insanlarsiniz ikiniz de.
Karşı taraf keyfine göre devamlı çocuk gönderen ben genelde bakıcı olan tarafım.. Düşük yaptım acil hastaneye giderken annemi çağırdım annem gelene kadar da ona emanet ettim bazen hayat çiçek böcek dağıtmıyor mecburi durumlar olabiliyor

Heryerden sil, engelle, arkana bakmadan kaç.
Takıntılı ve işsiz insan modeli anlattığın.
Evlerden ırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…