Komşu-veli

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.630
16.052
298
Arkadaşlar ben öğretmenim ve 1.sinif okutacagim.Apartmanda arada bir gördüğüm bir komşumun çocuğu da 1.sinifa başlayacak çocuğunu bana vermek istiyor,idareye de söylemiş hatta ama Öğrt seçme yok kura usulü olacak denmiş.Benim Öğrt olarak 3-5 öğrenci istegi yapma hakkım var.

Kararsız kaldım sizce komşum velim olsa nasıl olur pişman olur muyum 4 yıl boyunca öğretmen-veli olacağız çünkü ??

Bunu deneyimlemis olan var mı ?
Fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Kesin pismanlık
Eve is tasıyacaksınız en basiti.

Öğretmen olan komşum var, çocuklarınızı kesinlikle benim sınıfıma vermeyin çünkü otorite sorunu olur dedi. Ev ortamında beni komşu teyze, okulda öğretmen olarak görecek disiplin olmaz dedi.

Birde siz komşunuzu daha iyi tanırsınız, çocuğunun öğretmeni olursanız bu durumu suistimal eder mi?

Bence kesinlikle kabul etmeyin iyiyken kötü oluyo ve komşunuz olduğu için sürekli sizin hayatinizda oluyo. Gereksiz bazı tavırları oluyo başka velilere karşı da. Tabi kişiliği oturmuş olgun insanlar kamsunuz da olsa akrabanız da olsa tavırları degismiyo. Bence iyi düşünün gereksiz yüz göz olmaya gerek yok bence

Yerinizde olsam özellikle istemezdim . Yüz göz olursunuz ödevi yapamadığında zart kapınızda. Sinirlenip kızsanız annesi belki komşu olduğunuz için gelip soracak . Ben de öğretmenim ama ben istemezdim tabi ki sizin kendi kararınız bunları göz önünde bulundurun .

Bizim öğretmenimizle komşulugumuz olmuştu ama.ben komşu ve veli olarak mesafeyi severim. Kimsenin kimseyi rahatsiz etmediği bir süreç yaşadık.

Cocugunun bire başlayacağını bildiğim için olur da sınıfıma düşerse diye özellikle mesafeli davrandım hep.Senli benli olmayı doğru bulmuyorum velilerle.okulda siz apartmanda sen zor iş

Bilmiyorum ki Öğrt sürekli ulaşılabilir olsun istiyor belkide

Çok doğru bunlar olabilir hic de hoşuma gitmez

velısıne baglı
zırt pırt okulla ılgılı bazı seyler ıcın ogretmenın kapısını calan habıre gıt ogretmenıne sor dıye cocugu ogretmenın kapısına yollayan, velıler bırbırıyle munakasaya gırınce ogretmenın kapısında bıten bırı olursa sıkıntı

Biraz eder gibi çok tanımıyorum,tanımadığım için de kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…