- 13 Şubat 2020
- 1.093
- 2.574
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman hiç o topa girmeyin. Ben komşumdan örnek vereyim, apartmanda 1-2 çocuğu da okula aracıyla götürüp getiriyor ama bazen toplantısı başka bir işi çıktığı zaman çocuğun velisine ulaşmaya çalışıyor. Eşi zaten bu konuda sitemli “elin çocuğu başına bir şey gelirse sorumlusu biz oluruz” diye. Şimdi apartmanda ilkokula başlayacak 3 çocuk daha var, bu bahaneyle diğer çocuklarıda götürüp getirme işine son verecek ama ailelerine nasıl söyleyeceğim diye düşünüyordu.Biraz eder gibi çok tanımıyorum,tanımadığım için de kararsız kaldım
Arkadaşlar ben öğretmenim ve 1.sinif okutacagim.Apartmanda arada bir gördüğüm bir komşumun çocuğu da 1.sinifa başlayacak çocuğunu bana vermek istiyor,idareye de söylemiş hatta ama Öğrt seçme yok kura usulü olacak denmiş.Benim Öğrt olarak 3-5 öğrenci istegi yapma hakkım var.
Kararsız kaldım sizce komşum velim olsa nasıl olur pişman olur muyum 4 yıl boyunca öğretmen-veli olacağız çünkü ??
Bunu deneyimlemis olan var mı ?
Fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Tam olarak korktuğum şey bu, laubali olunması.Bir gün bir velim davet etmişti gitmiştim, arkadaşı da vardı aramızda.Arkadasi olan kadın beni ne zaman okulda görse "Altısapka,hadi gelsene bize gidelim çay koyacam." Bir gün de ısrarla kapı zilim çalıyor başımın ağrısından yataktan kalkıp bakamadım meğer yine bu kadınmış.Gecen seni aradım açmadin dedi hiç aramiyorsun zaten dedi,çay koydum gel de içelim diyecektim "dedi.Bir daha gördüğüm yerde görmezden geldim artık kadını.Net pişmanlık. Bizim komsu ogretmen baska bir komsumuz hakkinda bize yakınıyordu. Okula geldigi zaman ogretmen arkadaslarinin yanında bana direkt ismimle hitap ediyor saçma sapan konuşuyor diye. O kadar samimi degillerdi. Kadin herkesin icinde 40 yillik dost gibi davraniyormus. Sizin bir de veli olma durumu var. Daha onceleri kardesimin okul toplantilarina katilmis biri olarak 1. Sinif annelerinin çoğunun ne kadar sacma sapan sohbetleri oldugunu, herkesin çocuğunun ultra zeki oldugunu çabalamaya çalıştığını gördüm. Ogretmene cok acımıştım. Asla kabul etmeyin derim.
Vallah keske herkes siz gibi düşünse öğretmen olarak yükümüz azalırdı. Veliler heleki 1.sınıf anneleri başlı başına dert.Net pişmanlık. Bizim komsu ogretmen baska bir komsumuz hakkinda bize yakınıyordu. Okula geldigi zaman ogretmen arkadaslarinin yanında bana direkt ismimle hitap ediyor saçma sapan konuşuyor diye. O kadar samimi degillerdi. Kadin herkesin icinde 40 yillik dost gibi davraniyormus. Sizin bir de veli olma durumu var. Daha onceleri kardesimin okul toplantilarina katilmis biri olarak 1. Sinif annelerinin çoğunun ne kadar sacma sapan sohbetleri oldugunu, herkesin çocuğunun ultra zeki oldugunu çabalamaya çalıştığını gördüm. Ogretmene cok acımıştım. Asla kabul etmeyin derim.
-Öğretmenimiz bu ödev de ne demek istemişsiniz?Arkadaşlar ben öğretmenim ve 1.sinif okutacagim.Apartmanda arada bir gördüğüm bir komşumun çocuğu da 1.sinifa başlayacak çocuğunu bana vermek istiyor,idareye de söylemiş hatta ama Öğrt seçme yok kura usulü olacak denmiş.Benim Öğrt olarak 3-5 öğrenci istegi yapma hakkım var.
Kararsız kaldım sizce komşum velim olsa nasıl olur pişman olur muyum 4 yıl boyunca öğretmen-veli olacağız çünkü ??
Bunu deneyimlemis olan var mı ?
Fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Ben ingilizceciyim. İlk taşındığım zamanlar komşularıma sohbet ederken art niyet gütmeyerek “zaten okul çok yorucu, hiç sevmiyorum eve iş getirmeyi” falan demiştim. Ondan mıdır nedir pek gelen olmuyorOkuldan sonra evinizde de öğretmenliğini yapmaya devam etmek durumunda kalırsınız hocam o yüzden idare ile aranız iyiyse özellikle kendi sınıfınızda istemediğinizi belirtin, komşunuza söylenmesin bu durum ama.