Komsu yuzunden huzurum kalmadi

Şimdi okudum malesef sizi çok iyi anlıyorum,insan evinde de kahvesini içip kitabını okuyamıyacaksa artık orayı nasıl evim diye benimser?

Ayrıca balkondan çarşaf sarkıtmayan pis mi oluyormuş..Allahın görgüsüzleri,binanın da görüntüsünü bozuyorlar insan misafir çağırmaya utanır..Ayrıca çamaşır suları nasıl aşağı damlar o da ayrı bir tez konusu..Benim köpeğim var mesela aşağı ya da bitkilerime(bazen onlarıda yiyor karnı ağrıdığında) çamaşır suyu damlatsalar onları ellerimle boğarım..Bir yapmadıkları o kaldı gerçi..

Siz gecenin 3 ünde gündüz gibi balkondan balkona bağıra bağıra sohbet eden insanlar hayatınızda gördünüz mü? Ben doğu da bile yaşadım orda bile görmedim çünkü adap diye birşey vardır..Ve diğer binalardaki insanlar sırf 30 yıldır komiular diye nasıl bunlara sessiz kalıyorlar aklım almıyor,ev sahibi olsam çoktan mahkemeliktim..Ama bu insanlardan biri de bizim ev sahibimiz(o da aynı binada oturuyor) yani kendisini kendisine şikayette edemeyiz ki :) birde bize taşınırken,buralar yazın çok güzel oluyor demişti..

:)) zaten hep su tanimlamalar benimde ev yeni diye ilk biz oturalim temiz olsun diye bir heves oturduk bu kisiler yoktu sonra bana surpriiiiz yaptilar gece ucte bagirmiyorlar ama inanin sonuna kadar tv sesinden uyaniyorum gecenin bir vakti sahurda cocuklar kosturuyor davulcu ardindan davul calma oyunu oynuyor bu da bu geceki surpriziiiim :) Allah herkesi kendi gibi insanlarla karsilastirsin... carsaf modellerinin igrencliginden oturu goz zevkim psikolojim bozuldu :s temizlik kaniti onun icin :)

5 cocuk nedir ya, Suriyeli mi komsular?

dort tane guzeller guzeli kiz ,bir cocuk biraz problemli sirf erkek olsun diye rakam boyle artmis kendileri demese demem ... dogu illerimizden suriyeli diyoruz ama ne mecburiyetten gocmus daha iyi tipler vardir icinde vallahi ben bunlari gorunce ona inanir oldum :))

Merhaba kızlar bu konuya bir sonuç düşmek istedim şu anki sevincimle on beş günlük yedi kişilik ailenin üzerine eklenen misafir rakamıyla 10 kişi oturma, çocukların kafamızı ütülemesi ,koşturma, gümbürtü patırtı derken banyonun tavanı sorumsuz halleri yüzünden su aldı... bu vesileyle ev sahibini aradık ve ev sahibi duyduklarına çok şaşırıp halimize acıdı halen insanlık ölmemiş e milletin malı kıymetsiz mi? bu durumun tadilatını isteyen ev sahibim üst kattakilerin ev sahibini aradı yukarıdakilerin evine giden ev sahipleri ise evin korkunç durumunu kendilerine yalan atılıp az çocuk sayısıyla tuttuklarını söyledikleri evi öğrendiler banyonun tadilatını yaptıracaklarını söyleyip bir nevi şok geçirip gittiler şu ramazan ayında Allah yüzüme güldü severek oturduğum dizayn ettiğim gelin evimde bir sene yüzüm gülmedi benim gibi çok örnek gördüm bu sitede evimden taşınmak üzereydim son anda bu gelişmeler yaşandı sanıyorum artık üsttekiler güle güle diyecekler gibi görünüyor ... Allah haksızlığa uğrayan herkese yardımcı olsun çok şüküüür bin şükür!

5 çocuklu ev ne yapsınlar. Hani siz uyardikca saygısız da davranmamislar. O yuzden kizamadim.

Siz de tv izlerken sesini acacaksiniz. Müzik dinlerken yüksek sesle dinleyeceksiniz. Yapacak bişey yok maalesef.

Diğer yandan eviniz size aitse sanırım m2 başına 200-250 gibi tavana ses yalıtımi yaptirabiliyorsunuz. Maliyetli tabi. Yeni binaları özellikle ses yalıtımı konusunda çok kötü yapıyorlar.

Kesinlikle. Bizim eski evimizde ses gelirdi ama nadir. Belli sesler sadece. Neyse yeni binada oturuyoruz şimdi. Üstteki bizim evin içinde yaşıyor. Alt katı boştu. 1 ay oldu alt katim doldu. onlar da bize taşınmış gibi sanki. Bizim seslerimız de gidiyordur kesin. O yüzden çok sessiz hareket etmeye çalışıyoruz.

Canim biz problemimizi cozduk cok sukur zaten konuyu kapamak adina sonucu yazdim ben ilerde okuyan olur mutlaka diye, ikimizde kiraciyiz zira ev sahipleride 2+1 evlerini on kisi paylasan balkon camini evin kapilarini kirmis boyasini ciZmis bu aileye evi kiraua vermis olduklarini ogrenince sok gecirdi onlarda kara kara dusunuyor ve bizimle birlikte... yalitim yapilmasini gerektiren bir durum yok kurs acip terbiye egitimini ebeveynlere versek ancak cozulecek bir durumdu darisi her sikinti yasayan insanin basina ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…