Vallahi ilk defa mantikli bir cevap gordum evet ben de duyuyorum ve ha denilince ev tasinmadigini bilmeyen onlarca insan olduhuna bu sitede deli gibi sasirdim bir bilgi alisverisi yapalim dedim her yer bedava ev kayniyor gibi tasin tasin :) ben zaten cok merakliyim sesten haz aliyorum oyle bir psikopatim da illa bu ev illa burasi diyecegim huzurlu evimi kaosa cevirdi kiracilar sonradan geldigi icin sadece buna degindim ... yasayan bilir
Mantık cercevesınde dusunelim lütfen asırılıkiçin elbette gereklı uyarıyı verelım ama cocuk dedıgın hareketlıdır . Benım cocugum yok bırsuru öğrencım var onlar içinde gecerli . Bahsettıgınız seyı olagan goren bırsey yazmadımCocuklara sus ,dur,otur denmez derken ? Mesela iki tane 7-8 yaslarinda cocuk gun boyu kanepeden asagi zip zip atiyo kendini bu cocuga dur denmemeli mi?
Mantık cercevesınde dusunelim lütfen asırılıkiçin elbette gereklı uyarıyı verelım ama cocuk dedıgın hareketlıdır . Benım cocugum yok bırsuru öğrencım var onlar içinde gecerli . Bahsettıgınız seyı olagan goren bırsey yazmadım
:) olsun yıne de konusabiliyor olmak guzel.. Eminim kendınızce haklısınız ıyı akşamlar dliyorumUzun uzun yazip anlatmak istiyorum aslinda ama Icimden bi ses sizinle anlasamayacagimizi soyluyo onun icin Size iyi aksamlar.
Cocuksuz bir EVdasim daha sanirim :)) bu konuyu cocuklu olan kisiler hak vermiyor normal buluyor ama eger cocugun yoksa o sesler iki misli duyuluyor sanki ... bende baya antremanliyim :))))Ust komşum çocuk bakıyor her sabah saat yedi bucukta yukardan gelen cigliklarla uyanıyorum uykumdan ve aksama kadar böyle devam ediyor. Sonra o çocuk gidiyor torunları geliyor ve onların çığlıkları aglamalari başlıyor. Haftasonum da aynı şekilde çocuk gürültüleri eşliginde geçiyor. Karşı komşu desen onda da iki yaramaz var. Bir huzur bir sessizlik yok malesef. Çocuğum olana kadar sağlam antrenman yaptım
ben alt komsumun inleme seslerini duyuyorum ben ne diyeyim
İyi aksamlar arkadaslar bir senelik kiraciyim ve evimi cok seviyorum henuz bebegimizde olmadiesimle tek yaşıyoruz hayatim ust komsu yuzunden kabusa dondu evde konustuklari herseyden haberim var ne zaman dustalar ne zaman yemekteler... bes tane cocugu var biri dursa biri durmuyor asiri pasakli camlarim yag ,sac ,balkonum cop icinde defalarca uyardim olumlu karsiladi ama uygulama basarisiz hangi yaptigini uyaracagimi sasirdim ,yoruldum... her ev mi boyle iki satir kitap okuyup tv seyredemiyorum hep arka planda sesleri ... bir seyler duymaya ihtiyacim var.
Not yaz yapıştır kapıya olmuyor daha canlı bir dahakine daha iyi performans bekliyoruz deduyuyorum ama benim yatak odamin alt katti onunda yatak odasi oluyor. karsi komsum degil alt komsum. valla umursamiyor millet duyulurmu diye bas bas bagiryor resmen. yatagin gicirtisini bile duyuyorum
Bizde güya istanbulun en nezih semtlerinden birinde yaşıyoruz,sokakta iğne yere düşse sesi duyulur,çıt çıkmaz ama bizim 3 katlı apartmandaki 2 hane resmen sokağı inletiyor.Tüm özel hayatlarını bağıra bağıra balkondan konuşuyorlar.ilk taşındığımızda kıştı anlamadık ama yazın şoka girdik..Sırf bunlar yüzünden taşınıyoruz..komşu çok önemli ne yazık ki
Komşu sorunu bizde de var.üst kattaki sürekli pat küt yürüyor.alt kattakinin gece tv sesinden durulmuyor.ve bu gürültüde ders çalışmak çok zor.evleride kağıt gibi yapıyolar artık duvarlar incecik.komşu öksürse duyuluyor.
Az evvel yeni bir konu açıp soru yönelttim bu konuda hatta komşu çok mühim ben de kış döneminin azizliğine uğradım yağışlar nedeniyle çamaşır asamıyormuş haspam güneşi görmesiyle tüm pencerelerim halı kilim nevresim doldu ... evimin manzarası üst kat oldu tüm konuşma sohbetlerine birebir aşınayım derken bugün tartıştık... daha fazlada zaten dayanılacak gibi değil bir deeğil iki değill pes ettik gidiyoruz bizde Allah böyle huzur kaçıran insanları bildiği gibi yapsın...
Malesef komşu çok ödelli..kafamızı dinleriz güzel balkonumuzda,yeşilliğimizde kitabımızı okuruz diye sessizliğiyle ünlü bir semte taşındık.Ancak apartman sakinleri(ve sahipleri ne yazik ki) karadenizin köyünden hiç çıkmamış gibi yaşıyorlar,istanbulun göbeğinde..Tüm özel hayatlarını balkondan altlı üstlü bas bas bağıra bağıra konuşup bizede zorla dinletiyorlar.Bırakın kitap okumayı,içerde bile oturamaz,uyuyamaz,tv seyredemez olduk..Tiksindik resmen..bizde pes ettik gidiyoruz
En iyisini yapiyosunuz,insallah yeni komsulariniz ''insan'' olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?