Komşu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zemo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zemo

Aktif üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
755
1.243
33
32
Slm hanımlar. Uzun zamandır canımı sıkan bi olay var. Evleneli 4 yıl olacak ama halâ komşum yok. Bi tane yan komşum vardı öyle bunaltiyordu ki her dakika kapıda gelmese telefonla... Araya mesafeyi koydum ama bu defa da canım çok sıkılıyor. Insan kahve içmeye bu arkadaş arıyor. Binada da kimseyi tanımıyorum. Ne yapmak istiyorum onu da bilmiyorum.

Aşure yap herkese dağıtım hem tanışmış olursun :)

Ben de aynısını yazacaktım aşure yapsın bencede.

En güzeli hem sunnet hemde güzeldir aşure yapmak biraz bulaşığı felan fazla ama yemesi çok zevkli ben 3 bardak buğdaydan koca tencere yaptım bir tencere camiye dağıttım diğerlerini de binaya dağıttım eve 5 tane bıraktım birdaha yapacağım şimdi .d

Perşembe günü yaptım alıp Allah kabul etsin dediler sadece.

Bütün komşuları bigün kahve içmeye çağır, ben komşuluk ilişkilerini severim, sizlerle tanışalım istedim de zamanla kaynaşırsınız

Günlerdir apartman komsularimla sorun yaşadığım için bu konular dikkatimi çekiyor :) saçma sapan kişiler ve hakkımda bir dolu gereksiz cümleler kurup cephe alan insanalr ..hayirlisini iste arkadaşım. Gelip ekmeğini yiyen ardından dedikodunu yapacak olanlar hiç olmasın daha iyi. 4 yıl bi apartmandaydim aylarca kimseyi tanimadim derken aşure yapcam diye koca tencere doldu dagitayim dedjm ki benim yaslarimda komşu kızı varmış çok şükür ailece gorusuyorduk hala devam eder ..dostlugumuz aşure ile başladı deriz.

Perşembe günü yaptım alıp Allah kabul etsin dediler sadece.
Yani aşure verene Allah kabul etsin denir siz evize davet etseydiniz o an belki gelirlerdi kahveye çağırmak istiyorum gelir misiniz dediniz mi eger demediyseniz çağırın derim.

Yani aşure verene Allah kabul etsin denir siz evize davet etseydiniz o an belki gelirlerdi kahveye çağırmak istiyorum gelir misiniz dediniz mi eger demediyseniz çağırın derim.
Yani daha once kapida karşılaşırsak merhaba merhaba o şekilde. Kahveye de hiç cagirmadim açıkçası biraz ilk adımı karşıdan bekleyenlerdenim. Şeytanın bacağını kirmam lazım komşuluk ilişkisi istiyorsam. Ama böyle vıcık vıcık oluruz diye de korkuyorum.

Ilk adımı siz atın.. ikinci adımı karşı taraf atsın.. zaten sonra gerisi geliyor..

Belki de sorun sensin kimse seninle görüşmek istemiyor:)
En iyisi yalnızlık Ohhh ortalık dağınık kimse rahatsız etmiyor kahve yi de eşimle yalnız içiyorum daha ne olsun

Aşure sünnet değildir hanimefendi.

Belki de sorun sensin kimse seninle görüşmek istemiyor:)
En iyisi yalnızlık Ohhh ortalık dağınık kimse rahatsız etmiyor kahve yi de eşimle yalnız içiyorum daha ne olsun
Sorun bende midir gerçekten

Hangi ildesin yalova dan varsa birileri benim de hiç arkadaşım yok memur eşi felan olursa arkadaşlık yaparız herkeze güvenemem napım tanımıyorum

Ayyy benim komsularim çok çok iyiler ama ev aldik tasinmak istemiyorum bile bende konu acmistim ev mi komşu mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…