- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
Davet etOlabilir aslında haklısınız. Ne komşuluk yapmayı seviyorum nede yanlız mutlu olabiliyorum.
Esim memur değil tanisamayacak mıyız
afferin kız. Allah kabul etsinEn güzeli hem sunnet hemde güzeldir aşure yapmak biraz bulaşığı felan fazla ama yemesi çok zevkli ben 3 bardak buğdaydan koca tencere yaptım bir tencere camiye dağıttım diğerlerini de binaya dağıttım eve 5 tane bıraktım birdaha yapacağım şimdi .d
Yalova küçük bir yer kısa sürede arkadaş bulursunuz kendinize:) eger siz de memursanız, özellikle dışardan gelmis memur hanımlara guzel arkadaşlıklarınız olur :)Hangi ildesin yalova dan varsa birileri benim de hiç arkadaşım yok memur eşi felan olursa arkadaşlık yaparız herkeze güvenemem napım tanımıyorum
afferin kız. Allah kabul etsin
ayniyiz benimde hic komsu yok ve ben 7 senedir burdayim benden sonra tasinanlar oldu hediyemi alip gittim hayirli olsuna geri donusleri olmadi bile ben onlarda gelir gorusuruz dedim ama kapimi kimse calmadi.ben gelin geldigimdede oturanlardan hicbiri hayirli olsuna gelmedi kapi komsum bile.sirf komsuluk yok die bile tasibmak istiyorum sizin yan komsunuz varmis niye mesafe koydunuz insan boyle ariyor isteZemo
Nasıl yanibence bosver sonra eve dekolteyle gelip kocanin kucagina saclarini dusuyorlar.
Ewt başka bi konu da okumuştum hahhaNasıl yani
benden daha ne beklicekler ben bir iki kere gittiysem onlar gelmediyse de ben artik gidemem evlerine demekki istemiyorlar derim simdi ki binalarda komsuluk yok zaten kimse selam bile vermek istemiyor]l
Amin teşekkür ederim :)
Ya nebilim belki insanlardan kaynaklı ama mesela oturduğum.site 15 senesi vardir hatta bu konu daha geçen cami de geçti önde ki teyze hemen ben buraya 15 yıl önce geldim herkes çok iyi diyor mesela beni tanımayanlar vardı başka bloklarda bizim.kapicimiz da geliyor camiye o söylemiş annesi vefat etti diye hepsi kızım ihtiyacın olduğu an geliriz diyor aşureyi mesela ben tek başıma yapamadım daha yaşım kaç çağırdım komsumu aldı tenceresini de geldi sağ olsun belki sizden bekliyorlar bende binaya ilk gelin geldigimde cekindim hepsinden ama onlar gelenek istediler aralarında öyle bir bağ oluşturmuşlar kimseyi dislamiyorlar sitenin hepsi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?