- Konu Sahibi Hare Frankie
Daha güvenli bir yere geç ya , hiç normal değil anlattıkların .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dediğim şey senin evinin içindedir zaten, kapının üstünde ya da çok yakınındadır. Bizim de zil bi ara sorunluydu, çalmıyordu falan meğer pili bittiği için çalmıyormuş, pilini değiştirdik düzeldi. Pil bulursan çıkar ya da kabloyu direkt kes gitsin.Hic gelenim gidenim yok. Sabah kalkip ilk is yapicam. Kablo falan ariycam orda.
Evden cikamam su durumda. Pislikler yuzunden neden duzenimi bozayim ki? Adam bahceye geliyor diyorum ki burasi benim lutfen rahatsiz oluyorum ertesi gun afedersiniz mal gibi bahcede. Polis cagirmaktan baska carem yok sanirim.Bu durumda
. Evden kısa sürede çıkmak
. Evden çıkmıyorsan yöneticiyi araya koyup komşuları uyarmak.
. Kendiniz bizzat uyarmak
. Polis çağırmak
Diye ilerleyen süreç içine girebilirsiniz.
Gunesligi tüm gün kapatmaniza gerek yok. Akşamları kapatın.
Gündüz evin içine bakan adama çıkıp ne bakıyorsun kardeşim diye cemkirebilirsin heralde?
Kadinsan hic bi yer guvenli degil ki. Gercekten apartmanda kimseyi tanimiyorum ama bunu yapabiliyorlar. 3 yildir bu evdeyim ve bu yaz costular resmen.Daha güvenli bir yere geç ya , hiç normal değil anlattıkların .
Evden cikamam su durumda. Pislikler yuzunden neden duzenimi bozayim ki? Adam bahceye geliyor diyorum ki burasi benim lutfen rahatsiz oluyorum ertesi gun afedersiniz mal gibi bahcede. Polis cagirmaktan baska carem yok sanirim.
Bi daha basarlarsa cikicam ve kiyameti kopericam sanirim.Bunlar zile bastığı anda polisi arayacaksınız.
Gece gece rahatsız ediliyorum diye.
Adamın bahceye girip taciz ettiğini de söyleyin.
Düzeninizi başkaları için bozmayin tabi fakat başkaları sizde düzen bırakmadığı için farkli alternatif göremedim.
Polisin fazla ilgilenmeme ihtimali de var.
Polisten sonra daha kötü rahatsız edilme ihtimali de.
sen de haklısın valla.Kadinsan hic bi yer guvenli degil ki. Gercekten apartmanda kimseyi tanimiyorum ama bunu yapabiliyorlar. 3 yildir bu evdeyim ve bu yaz costular resmen.
KK'da ne zaman komşuyla alakalı konu açılsa en çok verilen tavsiye "taşın" olur, sanki çok kolay bir işmiş ve yeni taşınacağın yerde daha beterleriyle karşılaşma ihtimalin hiç yokmuş gibi :) Evet, taşınmak sağlam da bir alternatif ama bana göre hiç çare bulunamadığı durumlarda geçerli olabilecek bir alternatif. Polisin de pek ilgileneceğini sanmıyorum. Sana inadına yapıyorlar galiba. Umarım en kısa zamanda kurtulursun bu durumdan bi şekilde.Evden cikamam su durumda. Pislikler yuzunden neden duzenimi bozayim ki? Adam bahceye geliyor diyorum ki burasi benim lutfen rahatsiz oluyorum ertesi gun afedersiniz mal gibi bahcede. Polis cagirmaktan baska carem yok sanirim.
Ogrenciyim henuz ve pat diye tasinmak kolay degil daha ucuza ev bulamam mumkunu yok.
Hiçbir şey fayda etmez. Bir kadın için çok dezavantajlı konumda bulunan bir evde yalnız yaşıyorsun. Senin çok gelen gidenin olur mu? Yani o zil sana ne kadar lazım oluyor? Zilsiz de yaşarım sorun değil diyorsan zili bir şekilde devre dışı bırak. Kapının yanında vardır o zilin hoparlörü yukarıda, bi bak istersen. Yapabiliyorsan çık bir sandalyeye, o zilin hoparlörünün içinde pil varsa pili sök. Ya da kablosunu kes tam çözüm.Böyle yapabilirsen onlar zile bassa da sen duymazsın. Tabi misafirin gelse zile bassan yine duymazsın ama telefonlaşabilirsin onlarla.
Bi daha basarlarsa cikicam ve kiyameti kopericam sanirim.
Zil ile ilgili içeride sertel vs gibi bişey olmalı kutuyu açıp içine bak oni cevre dışı bırak. Kapında bekleyen evi gözetleyen olursa eğer uzun da duruyor ise polise haber verBant falan yapistirdim basmasinlar diye karton koydum baktim ertesi gun sokmusler.