- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey gidi, ne cok gülmüştğm o bölüme. Dönüp dönüp izlerdim. Açayım bakayım, aklıöa düşürdünBen aslında yoğum deyin
Dedektifler masallahAradıklarında telefona bakmayın. geldiklerinde de kapıyı açmayın. sorrlarsa müsait değildim dersiniz.
benim bir komşum doğalgazın döndüğünden anlıyordu mesela geldim açmadın banyodaydın galiba diyordu![]()
hey gidi, ne cok gülmüştğm o bölüme. Dönüp dönüp izlerdim. Açayım bakayım, aklıöa düşürdün
Bi bilsemNiye sürekli geliyorlar?
Kız onları yerler dondurucuya kalmaz kiHer geldiklerinde aaa sarma sarıyodum de poaça yapıyodum de koy önlerine baktılar rahat yok gelmezler yapılanıda at dondurucuya![]()
Kız onları yerler dondurucuya kalmaz kiHer geldiklerinde aaa sarma sarıyodum de poaça yapıyodum de koy önlerine baktılar rahat yok gelmezler yapılanıda at dondurucuya![]()
Hangi dizi?hey gidi, ne cok gülmüştğm o bölüme. Dönüp dönüp izlerdim. Açayım bakayım, aklıöa düşürdün
Ay yazmadan edemedim. Kızkardeşimin komşuları eşi eve gelse de çıkıp gitmiyorlar. Hatta eşi geldikten sonra bile gelen arkadaşları var . Doktor düşük riski var demesine rağmen (bir tane düşük yaptı sürekli yatacaksın demiş doktor) haftada üç dört kez geliyorlar. Kardeşim kaç defa söyledi düşük riskin var gelmeyin diye. Ona rağmen sürekli geliyorlar. Kardeşim sinir küpü oldu artıkKomşuların çat kapı geldiği zaman eşin karsilasin heralde eşin varken eve girecek kadarda görgüsüz değillerdir![]()
Valla açık söylemek gerekirse eşi duştan yeni çıkmış gibi bornozla bi kac defa karsilasin öyle yüzsüz komşulara iyi bir dersi haketmislerAy yazmadan edemedim. Kızkardeşimin komşuları eşi eve gelse de çıkıp gitmiyorlar. Hatta eşi geldikten sonra bile gelen arkadaşları var . Doktor düşük riski var demesine rağmen (bir tane düşük yaptı sürekli yatacaksın demiş doktor) haftada üç dört kez geliyorlar. Kardeşim kaç defa söyledi düşük riskin var gelmeyin diye. Ona rağmen sürekli geliyorlar. Kardeşim sinir küpü oldu artık
Bazı insanlar gerçekten çok yüzsüz yaaa.
Vallahi süper fikirHiçbir şey yapamıyorsan sen onlara git. Akşamdan yemeğini hazır et. Sabah kahvaltıya birine öğlen diğerine akşam diğerine geç .... Diğer gün telefonun sesini kıs, kapı çalarsa açma. Ağda yapıyordum banyo yapıyordum bahane çokDiğer gün yine birilerine git. En iyi savunma saldırıdır
bi gün evde dur ama mantı-dolma-sulu köfte artık hangisi olursa malzeme çıkar.. geldiklerinde aaa gelin gelin de bi güzel yardım ettir kendine..