Komsularim evimden çıkmıyorlar !!!imdaaat hanimlar

Hayır demesini öğrenirseniz böyle dertlerinizde olmaz.

Hayır müsait değilim' demeniz yeterli bu sorun için.

Aradıklarında telefona bakmayın. geldiklerinde de kapıyı açmayın. sorrlarsa müsait değildim dersiniz.

benim bir komşum doğalgazın döndüğünden anlıyordu mesela geldim açmadın banyodaydın galiba diyordu :P

Zamanında çocuğum küçük olmasına rağmen,sabahtan akşama kadar giren çıkan belli değildi evime. Bir gün içşnde 5 posta komşu ağarladığımı biliyorum. Hiç kimse demezdi bunun küçük çocuğu var,evinin işi var diye..kimsede bugünde bana gel demedi:)
Güler yüzlüsünüz yüksek ihtimal,kimseyi kıramıyosunuz. Kıramayacaksınızda..
Ben oğlan okula başlayınca yeni bir çevre edindim. Onlarla görüşmeye başladım.2-3 haftada bir görüşüyoruz onlarlada,evlerimiz uzak. Geziyosun çok diye diye komşular kesti ayaklarını

Hiçbir şey yapamıyorsan sen onlara git. Akşamdan yemeğini hazır et. Sabah kahvaltıya birine öğlen diğerine akşam diğerine geç .... Diğer gün telefonun sesini kıs, kapı çalarsa açma. Ağda yapıyordum banyo yapıyordum bahane çok ;) Diğer gün yine birilerine git. En iyi savunma saldırıdır

bi gün evde dur ama mantı-dolma-sulu köfte artık hangisi olursa malzeme çıkar.. geldiklerinde aaa gelin gelin de bi güzel yardım ettir kendine..

Ben anliyorum seni konu sahibi. Bende de var oyle bir komşu. Cok biktirdi beni 10 gundir kapiyi acmiyorun tele cevp vermiyorum en son cuma beni camda gordu 5 dakika cocugu seveyim dedi isim var dedim 5 dak alyim diye israr etti 5 dak safece hasta cocuk dedim sevdi geri birakti. Bu kadin kocama icei girebilir miyim diye israr eden, kapiyi acik gorunce pat diye iceri dalan bir tip.hic dusunmez vu evde 3 kucuk cocuk var yemek saati banyi saati uyku saati vs unrunda degil.kapiyi acmiyorum artik ne dusunecekse düşündün

Çok iyi ağırlıyorsunuz demek ki. Karınları tok, sırtları pek. Bir daha ki gelişlerinde birer kupa nescafe verin ellerine, onunla oyalansın dursunlar. Siz de pek gitmeyin, hele araya biraz soğukluk girsin. İnanın rahat edersiniz.

Komşuların çat kapı geldiği zaman eşin karsilasin heralde eşin varken eve girecek kadarda görgüsüz değillerdir :süslü:
Ay yazmadan edemedim. Kızkardeşimin komşuları eşi eve gelse de çıkıp gitmiyorlar. Hatta eşi geldikten sonra bile gelen arkadaşları var . Doktor düşük riski var demesine rağmen (bir tane düşük yaptı sürekli yatacaksın demiş doktor) haftada üç dört kez geliyorlar. Kardeşim kaç defa söyledi düşük riskin var gelmeyin diye. Ona rağmen sürekli geliyorlar. Kardeşim sinir küpü oldu artık
Bazı insanlar gerçekten çok yüzsüz yaaa.

Ay yazmadan edemedim. Kızkardeşimin komşuları eşi eve gelse de çıkıp gitmiyorlar. Hatta eşi geldikten sonra bile gelen arkadaşları var . Doktor düşük riski var demesine rağmen (bir tane düşük yaptı sürekli yatacaksın demiş doktor) haftada üç dört kez geliyorlar. Kardeşim kaç defa söyledi düşük riskin var gelmeyin diye. Ona rağmen sürekli geliyorlar. Kardeşim sinir küpü oldu artık
Bazı insanlar gerçekten çok yüzsüz yaaa.
Valla açık söylemek gerekirse eşi duştan yeni çıkmış gibi bornozla bi kac defa karsilasin öyle yüzsüz komşulara iyi bir dersi haketmisler
Herkesin bir mahremiyeti var
Birazda ev sahibinin pasifliginden kaynaklı

Ev sahibi kendide sürekli misafirlikteyse şikayet etmeye hakkı yok giderse gelirler

Hiçbir şey yapamıyorsan sen onlara git. Akşamdan yemeğini hazır et. Sabah kahvaltıya birine öğlen diğerine akşam diğerine geç .... Diğer gün telefonun sesini kıs, kapı çalarsa açma. Ağda yapıyordum banyo yapıyordum bahane çok :KK66: Diğer gün yine birilerine git. En iyi savunma saldırıdır

bi gün evde dur ama mantı-dolma-sulu köfte artık hangisi olursa malzeme çıkar.. geldiklerinde aaa gelin gelin de bi güzel yardım ettir kendine..
Vallahi süper fikir:halay:

Back
X