Komsularim evimden çıkmıyorlar !!!imdaaat hanimlar

Bence kapıyı açma evde değilmiş gbi yap ben öyle yapıyorum bzm yanımızdaki komşumız eşimin amcasının karısı çok haset bir insan ve küçük kızı var hç bakmayı bilmiyor dur kızom demez yerinden kalkmaz bn onaşara gtmiyorum hç onlarda bana gelmiorm gtmediğim için en iyisi kafa dinliyorum hergün valla yüz vermezsen gelmezler belkii:işsiz:
Belki o da buralarda takiliyordur. Resimden tanır. :işsiz:

Bnce yoktur çünkü tlf tuşl ve o böyle
Siteleri bilmez canım

Bizim de böyle çat kapı gelen komşu var.
Müsait degiliz desek bile içeri giriyor .
Bende artık kapıyı açmiyorum.
Evde olduğumuzu da biliyor
Yine de bıkmadi geliyo :)

Ben komşuluk ilişkilerini sevmem, o yüzden hep mesafeliyim sadece merhaba merhaba, arada çağırıyorlar gördüklerinde ama işim var diyorum. Bir komşumuz var ki akşama kadar her komşuyu dolaşır. Hiç gelemem böyle şeylere.
O dediğim komşu da okumuş etmiş kadın benim kocama arkadaşını ayarlamaya çalışmıştı, arkadaşını almış eşimin şirketine götürmüş edepsiz kadın. Arkadaşı da bir kurlar bir kurlar muhabbet etmeye çalışıyormuş, Eşim de asistanına havale etmiş işim var lütfen bir daha da buraya gelmeyin deyip çıkmış, bana anlattı çıldırdım. Bir daha da suratına bakmadım terbiyesiz kadının. Gidip haddini gösterecektim ama bana yakışmıyordu işte.

Yani müsait değilim deyip hep bahane uydurun. Ya da direk söyleyin.

Lütfen yardim edin komsularim surekli arayip gelip gidiyorlar gelen misafire surat da asamiyorum ama cok yiprandim artik temizlik yapmaktan evimde tek basima kafa dinlemek istiyorum onlari nasi kibar bi sekilde kendimden uzaklastirabilirim
Kibar bir şekilde uzaklaştırma formülü bulamayıp evimi kiraya verip kendimi uzaklaştırdım darısı sizin başınıza nefes aldığımı hissettim.

Türkler sinir bilmiyor hep bundan oluyor. Bizim komşular da öyledir. Yani annemin komşuları. Çalarlar kapıyı çat kapı gelirlerDi. Ben 16-18 yaşlarındayken bir gün annem yok geldiler. Dedim annem yok baktım ayakkabıları çıkarıyorlar evde annemi bekleyeceklermis. Yuh dedim o zaman ergenliğin verdiği edepsizlikte var. Simdi olsa yapamam. Neyse kapıyı hemen yarıya kadar kapatmıştım kendimi de aralık kısmi kapattım. Annem ne zaman gelir bilmiyorum demiştim. anlayıp gitmişlerdi. Sonra annem kızdı tabi bana ama ayakları kesilmişti evden uzunca bir süre.

Neyse kapıyı sonuna kadar açmamak ay komşucum duşa girecektim simdi ağda yeni bitti yapış yapışım. Sen git eve ben bi yıkanip sana gelirim deesin bir gün. Bir gün ayy canın iyi ki geldin markete gidiyordum 5 kg luk yağ 5 kiloluk 2 şer tane su alacağım hadi gel alalım birlikte dersin :) bir gün dersin ki ayy çok iyi oldu geldiğin şu koltuğun altına fare kaçtı süpürgeyi kapıp geliyorum gel şu fareyi çıkaralim. Gel şu dolabı çekelim altıni sileyim tek yapamıyorum falan. Böyle böyle sana gelmekten korkutabilirsin.

7 aylık evliyim hiç komşu edinmedim.
sadece yan komşum bir şey lazım olduğunda kapımı çalar o kadar
Onun dışında bir muhabbetimiz yok
Tanıdıklardan aldığım tavsiyelere uyuyorum napim
Çok muhabbete gerekte yok zaten, evin işi bitmiyo eşimle mi ilgileneyim komşuyla mı?
E bir de çalışıyorum akşam gidiyorum eve..
Bu tarz durumlarda en iyi kaçış yolu çalışmak galiba, o zaman kimse gelmiyor :)

Bir ara benimde oyle idi.sabahtan aksam esim gelene kadar.ne is yapabiliyordum ne yemek.

En sonunda o aralar psikolojimin bozuk oldugunu biraz kendim ile kalmak istedigimi soyledim.Sonrasinda aramadan kimse gelemedi.Aradiklarinda da musaitsem kabul ediyorum degilsem acikca soyluyorum.

Buarada ben hicbirine gitmiyordum.Siz de onlara gidiyorsaniz mesafe koyun.

Temizlik yapıyorum,yemek yapıyorum,hastayım,kocam evde,müsait değilim vs. bahane çok:))

1 buçuk yıllık evliyim komşuluk muhabbetimde yok kimseyle sadece aydan aya merdiven parasını vermeye iniyorm aşağı kata bide merdivende görürsem iyi günler diliyorum işten eve evden işe en güzeli bi ara müsaitsen gelelim dediler tanımıyorum da tanışmakta istemedim zaten müsait değilim kusura bakmayın dedim bidaha kimseden ses çıkmadı saygılı seviyeli takılıyoruz :))

Back
X