Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki o da buralarda takiliyordur. Resimden tanır.Bence kapıyı açma evde değilmiş gbi yap ben öyle yapıyorum bzm yanımızdaki komşumız eşimin amcasının karısı çok haset bir insan ve küçük kızı var hç bakmayı bilmiyor dur kızom demez yerinden kalkmaz bn onaşara gtmiyorum hç onlarda bana gelmiorm gtmediğim için en iyisi kafa dinliyorum hergün valla yüz vermezsen gelmezler belkii![]()
Kibar bir şekilde uzaklaştırma formülü bulamayıp evimi kiraya verip kendimi uzaklaştırdım darısı sizin başınıza nefes aldığımı hissettim.Lütfen yardim edin komsularim surekli arayip gelip gidiyorlar gelen misafire surat da asamiyorum ama cok yiprandim artik temizlik yapmaktan evimde tek basima kafa dinlemek istiyorum onlari nasi kibar bi sekilde kendimden uzaklastirabilirim
Anlattıklarım kısaltılmış hali bide takdir edersiniz ki. Sorsan bide ben suçlu çıkarım. Nankörlük edip kapıyı açmamışim diye.O neydi yaaa okurken goğsum mengeneyle sıkıstirildi sanki
Allah kurtarmis
Sadaka falan verin