Yazması oyalı kundurası boyalıAsker eşi diye meslek olduğunu sanan kadınlar var ciddi ciddi. Allah akıl fikir versin
Bide rütbecilik yapıyodu yazmış daha neler ya. Koskoca kadınların işi gücü yok bi apartmanda bi ona bi buna gidip dedikodu arıyolar. Nedense bi lojmanda bu tarz sorunlarda hep benzer tiplerden çıkıyor benim bir çok arkadaşım askerle/ polisle evli hiç böyle şeyler yaşamıyolar, kadınlar nöbetini tutuyo evine geliyo işine gücüne bakıyo.Yazması oyalı kundurası boyalı
asker eşini meslek sanmalarını geçtik kendi rütbeleri gibi insan küçümsüyorlar falanAsker eşi diye meslek olduğunu sanan kadınlar var ciddi ciddi. Allah akıl fikir versin
Sizin arkadaşlarınız öyle elit insanlar öyle cool insanlar ki asla böyle şeyler olmaz, bu sitede herkesin çevresi inanılmaz akıllı zeki falan bizemi dek geliyor böyle insanlar diye düşünmüyo değiliz, evet hanfendi asker ve polis eşlerinin yüzde 95 i böyle rütbecilik içerisinde bende sizin gibi içine girmedigimde ne alaka diyordum öyle insan yoktur diyordum ama gayette var, uydurmasyon yazılarda yazmayın.Bide rütbecilik yapıyodu yazmış daha neler ya. Koskoca kadınların işi gücü yok bi apartmanda bi ona bi buna gidip dedikodu arıyolar. Nedense bi lojmanda bu tarz sorunlarda hep benzer tiplerden çıkıyor benim bir çok arkadaşım askerle/ polisle evli hiç böyle şeyler yaşamıyolar, kadınlar nöbetini tutuyo evine geliyo işine gücüne bakıyo.
Kim kimle gezmiş konuşmuş bunlara vakit yok
Kimseyle iletisime gecme yapma etme inan bana kitap oku kahveni al ic zaman eskisi gibi degil insanlar ne yapacagini sasirmis normal degil kimse. Gizemli ol özelini anlatma daha cok dinleyici ol , herzaman müsait olma mıç mıç ilişkilerin canım ciğerim cicim davaları olmasın mesafeli ve gayet nötr arkadaşlıklar olucaksa olsun olmuyosa hiç zorlama,Arkadaşlar merhaba ben 1 yıllık evliyim bir köyde lojmanda kalıyoruz eşim askeri personel karakolun içinde 4 daireli lojman ilk taşındıgım zaman karşımdaki ve onun üstündekiyle samimi oldum, fakat birisi özellikle çok fazla insanı demorilize ediyordu mesela kendisine birşeyler verdim tabakları kapıya bırakıp sms atmıştı, sonra sürekli rütbecilik yapıyordu hepimizin eşi astsubay uzman eşlerini küçümsüyordu çok şaşırmıştım, bir kerede kız kıza merkeze gittik beni dışladılar ben yokmuşum yanlarında kuyrukmuşum gibi ki zorla çagırmışlardı neyse, ben görüşmeyi kestim kasım gibi bu aya kadarda evde kendimce vakit geçirdim hiçte sıkılmadım,1 tanesi tayin oldu gitti neyse yeni komşular geldi tanıştım kahve içtim falan ama istiyorlarki sabah akşam girelim çıkalım yeni gelen ikisi öglen birlikte şimdi akşamda birlikte, digeri diyorki ben burda bir aile olalım birlikte yemekler yiyelim mangal yakalım falan filan neyse öglen kahve içtim akşam yine çagırıyorlar tamamen iletişimi kesmek istemiyorum ama pekte sağlıklı gelmiyor bu durum ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim?
7 ay olmadım ama kapıma gelip çagıran insanlara yok diyemiyorum sonuçta 4 daire tamamende konuşmamazlık yapmak istemiyorum, 7 ay boyunca karşılaşmamak için digerleriyle saklambaç oynadım resmen ne yapmalıyım bilmiyorumEn iğrendiğim ortamlardan biridir lojman. Bundan 20 sene önce de asker eşlerinde rütbecilik vardı. Ben olsam kimseyle samimi olmazdım. Ne gerek var stres olmaya?
kesinlikle noktasına kadar katılıyorum 7 aydırda dediklerinizi yaptım hep hiçte kendimi yalnız mutsuz hissetmedim ama günde üç kere çagrılınca insan belirli zamandan sonra utanıp görüşüyor buna çözüm bulamıyorumKimseyle iletisime gecme yapma etme inan bana kitap oku kahveni al ic zaman eskisi gibi degil insanlar ne yapacagini sasirmis normal degil kimse. Gizemli ol özelini anlatma daha cok dinleyici ol , herzaman müsait olma mıç mıç ilişkilerin canım ciğerim cicim davaları olmasın mesafeli ve gayet nötr arkadaşlıklar olucaksa olsun olmuyosa hiç zorlama,
1. Davet edilmediğin yere gitme
2. Görmezden gelindiğin ortamda bir daha bulunma aynı karakterde insanlarla baş başa bırak.
3. İnsanların davranışlarını kafaya takma
Herkesin egosu tavan zaten saçma sapan ruh hallerinde herkes. Etrafda bir tane düzgün eş dost kalmadı. İnan bana yeri geliyor anamızla bile anlaşamıyoruz.
Çalışıyorum diyip geçin.. evden çalışıyorum saatlerim var dersiniz..7 ay olmadım ama kapıma gelip çagıran insanlara yok diyemiyorum sonuçta 4 daire tamamende konuşmamazlık yapmak istemiyorum, 7 ay boyunca karşılaşmamak için digerleriyle saklambaç oynadım resmen ne yapmalıyım bilmiyorum
Çok iyi etmişsin , formalite den uğramışsın anlıyorum tabi çok ısrar edilince de insan ne diyeceğini bilemiyor öyle durumlarda yarım saat bi saat durmak makul oluyor o süreç içinde duruşun davranışın çok önemli. İnsanlar sinsi gözetleyerek ezmeye calışıyorlar karakterini iyi niyetini anladıktan sonra :) ufak ufak bağlarını koparmalısın eğer böyle niyetin varsa azaltarak zamanla bi anda b*çak gibi kesip atmak olmaz çok ilgi çekerkesinlikle noktasına kadar katılıyorum 7 aydırda dediklerinizi yaptım hep hiçte kendimi yalnız mutsuz hissetmedim ama günde üç kere çagrılınca insan belirli zamandan sonra utanıp görüşüyor buna çözüm bulamıyorum
Valla kusura bakmada benim arkadaşlarım benim gibi sağlıkçı eş durumu ile şehir şehir gezen insanlar uydurma bunun neresinde olabilir, eşleride az buz görevlerde değiller hiç bu tarz muhabbetlere girmiyorlar çünkü ihtiyaçları yok, kendi işleri meslekleri var. Aynı şekilde kimse onlara rütbecilikte yapamıyor çünkü yapsa bi taraflarıyla dalga geçerler.Sizin arkadaşlarınız öyle elit insanlar öyle cool insanlar ki asla böyle şeyler olmaz, bu sitede herkesin çevresi inanılmaz akıllı zeki falan bizemi dek geliyor böyle insanlar diye düşünmüyo değiliz, evet hanfendi asker ve polis eşlerinin yüzde 95 i böyle rütbecilik içerisinde bende sizin gibi içine girmedigimde ne alaka diyordum öyle insan yoktur diyordum ama gayette var, uydurmasyon yazılarda yazmayın.
sözleşmeli er, uzman, astsubay,subay diye gidiyor ama dediğiniz gibi eşlerini pek ilglendirmiyor astsubay eşleri uzman eşini begenmiyor subaylar astsubay falan filan kaotik bir ortam aklı selim birinin anlayamacagı kadar saçma, dediginiz gibi yapmaya çalışacagım kendim çalışmıyorum ama işlerimi anca hallediyorum diyebilirimÇok ilginç ortamlar gerçekten, ben mesela astsubay eşlerinin başkalarını küçümsemesine bile şaşırdım. Ayol astsubay dediğiniz en alt seviye değil mi işte? Subay evleriniz bile ayrı astsubayları sokmuyorlar diye biliyorum ben (arkadaşların emekli babalarından vs duyduğum) Neyse benim hiç asker tanıdığım yok belki yanlış biliyorumdur.
Aman pek muhattap olmayın. Gerekirse işe girip çalışın, benim çok vaktim olmuyor işten gelince anca evimi derleyip topluyorum dersiniz. çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş. 3 çağırıyorlarsa bir gidin. İkisinde birşey uydurun
asker ve polis eşlerinin çogu zaten dedigin gibi üniversite mezunu insanlar senin kafanda kurdugun gibi ilkokul lise mezunu degil bahsettiğim insanlar iki saglıkcı iki ögretmen var apartmanda ki gayette herkesin kendi meslegi var siz uzay üssü insanlarla arkadaşsınız sanırım hepsimi elit bu kadar şaşırmanıza yargılamanıza ayrıca şaşırdım, ben anlattığım kişileri ev hanımı diyede söylemedim ha oladabilirdik hepimizde buda utanılacak birşey degil, evet dediginizi asker ve polis eşlerinin çogu öyle diyor meslegi olsada diyor, gerçek dünyadaki insanlarla tanışmanızı öneriyorum tiktok video izlemekten çıkın.Valla kusura bakmada benim arkadaşlarım benim gibi sağlıkçı eş durumu ile şehir şehir gezen insanlar uydurma bunun neresinde olabilir, eşleride az buz görevlerde değiller hiç bu tarz muhabbetlere girmiyorlar çünkü ihtiyaçları yok, kendi işleri meslekleri var. Aynı şekilde kimse onlara rütbecilikte yapamıyor çünkü yapsa bi taraflarıyla dalga geçerler.
Sen binada onla samimi olayım bunla kahve içeyim felanca öğlen ordaydı gibi milleti gözlüyosun. Kimle ne derece samimi olman gerektiğini kendin ayarlayabilirsin, madem böyle avam insanlar sende mesafeli olur merhaba der geçersin bu kadar basit.
Yani alınıyosunuz belki ama gerçekten dalga geçiyo herkes bu tiplerle, mesela kocası nöbete gider karısı “nöbetimiz var” der vs gibi
Babam asker emeklisi astsubay. Zavallı anam da çok çekmiş lojman ortamından. Şimdi bile bir dokunsan bin ah işitirsin öyle affedemediği olaylar varbir kaç yıl içinde o insanları bir daha hiç görmeyeceksin. Sonra bir kaç yıl birlikte yaşayıp bir daha hiç görmeyeceğim başka insanlarla birlikte olacaksın ve hayatın bu kısır döngüde devam edecek. Senin yerinde olsam kendime bir hastalık uydururdum. Mesela bende doğuştan böbrek kanalında darlık var. Bol şu içmek gerek falan. Stend takılma durumu var erteliyorum. Bazen işime yarıyor bu durum. İstemediğim ortamlara girmemek için bugün çok şiddetli ağrım var diyorum oldu bitti o ortamlardan kimseye hayır gelmez. Gününü geçir, asla samimi olma, bilhassa eşinle ilgili hiç birşey anlatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?