Komşularıma nasıl davranmalıyım?

Dün bizi eşlerimizle çagırdılar eşimde ayıp olur dedi gittik neyse sohbet muhabbet üç kadın oturuyoruz benimde evde besledigim iki tane kedim var ama dışarı çıkıp geliyorlar sesimi duydu biri oglum yan taraf bizim ev dedim, o her akşam geliyor cama artık eşime dedim yapıştırıcı dökücem yada fare zehri koycam hespine dedi ben şok oldum tabi lojmanda hayvan bakmak yasak falan dedi sonra bende durmadım bende senin çocuklarının sesinden rahatsız oluyorum gürültü birinci yasak dedim derken hafif atıştık, kaç dönümlük yere 5 kedi sıgdıramadınız istiyorsunuzki sadece biz ve çocuklarimiz için yaratıldı dünya falan derken eşim içerden kalkalım dedi kalktık ve dahada görüşecegimi sanmıyorum... ha birde hayvanları toplayıp atacaklarmış eşime diyecekmiş eşi benim eşim böyle vicdansızlık yapamaz kusura bakmayın dedim

Hiç görüşme tatlım.
Benim evimden hiç çıkmayan kedimi bile şikayet ettiler. Vallahi sosyal medyaya yayıp rezil ederim sizi dedim ki bu 10 yıl önceydi.
Caniler

Hiç görüşme tatlım.
Benim evimden hiç çıkmayan kedimi bile şikayet ettiler. Vallahi sosyal medyaya yayıp rezil ederim sizi dedim ki bu 10 yıl önceydi.
Caniler
bende eşime dedim kedileri toplarlarsa eger çaktırmadan videolarını çek her yere atıcam rezil edicem dedim, ayrıca yasakta degilmiş kendi uydurdu sanırım

Bu kadar yazım hatasıyla bir de öğretmen olduğunuzu mu söylüyorsunuz? Vay ülkenin haline.

Sadece mülakatta mı mesleğinizi düzgün yapıyorsunuz? Peki.
Evet birde ders esnasında sonrasında kendimi kasmıyorum hayat yeterince zor birde harflere kelimelere takılmak istemiyorum hatta elimle dahi yazmıyorum sesli yazıyorum herşeyi

Evet birde ders esnasında sonrasında kendimi kasmıyorum hayat yeterince zor birde harflere kelimelere takılmak istemiyorum hatta elimle dahi yazmıyorum sesli yazıyorum herşeyi

Yahu -de'yi -da'yı ayırmanın hayatın zorluğu ile ne alakası var ? Şuna bilmiyorum de geç işte.

Eskiden asker ve polis eşleri kıymetliydi hava atarlardı.sizi tenzih ediyorum ama biri asker yada polis eşiyim diyince bı adım geriye kaçıyorum.neredeyse hepsinde illa bı sıkıntı oluyor.malesef ülkemizde askeri personeller pek iyi izlenim bırakmıyor.size gelecek olursak komsuluklarin çoğu böyle bende bı zamanlar sıkıntıdan komşu edindim baktım ki baş edemiyorum zor bela koptum.size tavsiyem o sınırı aşmayın yoksa önünü alamazsiniz

:) şaka mı yapıyorsunuz ? Siz onlar gibi olmayın hobi edinin, dil öğrenin dedim hem bahaneniz olur hem de kendinizi geliştirirsiniz diye.Belli ki çalışmıyorsunuz ki hem sabah hem akşam davet ediliyorsunuz.
Siz onlar gibi olmayın dedim ama geç kaldık herhalde bunu demek için.
Yazdıklarımdan bu izlenimi nereden çıkarıyorsunuz ?

asker ve polisin kendisi artık psikolojik olarak sıkıntılı olduğundan ki öyle ben evlenince farkettim sinir problemleri var eşede yansıyor, eş mutsuz olunca garip şekilde ilgi çekmeye çalışıyor o yüzdende artık sevilmiyorlar maalesef

kusura bakmayın çok fazla iğneleyici yorum olunca yanlış anlamış olabilirim yaz tatili olduğu için bu kadar çok evdeyım, okullar açıkken de 3 gün dersim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…